آموزش راه اندازی سایت, آموزش وردپرس

آموزش طراحی سایت با وردپرس (قدم به قدم)

آموزش طراحی سایت با وردپرس

آیا می خواهید یک سایت وردپرس را به شیوه درست راه اندازی کنید؟ ما می دانیم که طراحی سایت با وردپرس می تواند به خصوص هنگامی که شما اطلاعات کافی از وردپرس ندارید، یک فکر وحشتناک باشد.  ما تصمیم گرفتیم جامع ترین آموزش را در مورد چگونگی راه اندازی یک سایت وردپرسی بدون هیچ گونه دانش فنی ارائه دهیم.

این فرایند بسیار آسان است که شما می توانید به دنبال آن باشید. آیا شما 20 ساله یا 60 ساله هستید. سن شما اصلا مهم نیست! چون با خواندن این مقاله کاملا طرز فکر شما تغییر خواهد کرد و جرقه هایی در ذهن شما برای طراحی سایت با وردپرس و کسب درآمد از اینترنت روشن می شود.

برای راه اندازی یک سایت وردپرسی به چه چیز هایی نیاز داریم؟

سه چیز برای طراحی سایت با وردپرس لازم است:

  • نام دامنه مرتبط با کسب و کاری که قصد راه اندازی دارید به عنوان مثال themefars.com
  • هاست میزبانی (این جایی است که وب سایت شما در اینترنت زندگی می کند)
  • و بعدشم در کمتر از 30 دقیقه سایت خود را با وردپرس راه اندازی می کنید.

بله، شما آن را درست می خوانید. شما می توانید یک سایت را از ابتدا در کمتر از 30 دقیقه راه اندازی کنید و ما به شما در تمام مراحل گام به گام همراه خواهیم بود.

در این آموزش، ما موضوعات زیر را توضیح  خواهیم داد:

  • ثبت نام دامنه
  • چگونه بهترین میزبانی وب را انتخاب کنید
  • نحوه نصب وردپرس
  • چگونه قالب وردپرس خود را انتخاب و تغییر دهید
  • چگونه اولین پست سایت خود را بنویسید
  • افزونه های وردپرس
  • نحوه اضافه کردن یک فرم تماس
  • نحوه راه اندازی Google Analytics Tracking
  • نحوه بهینه سازی وب سایت شما برای جستجوگرها
  • نحوه کسب درامد از سایت که راه اندازی خواهید کرد
  • منابع برای یادگیری وردپرس

مرحله 1. راه اندازی

بزرگترین اشتباه مبتدیان هنگام راه اندازی یک سایت انتخاب پلت فرم وبلاگ نویسی اشتباه است. خوشبختانه شما اینجا هستید، بنابراین شما این اشتباه را انجام نخواهید داد.

برای 95% کاربران، استفاده از WordPress.org نیز بیشتر به معنای خودپرداز وردپرس اهمیت دارد. چرا؟ از آنجا که استفاده از آن رایگان است، شما می توانید افزونه ها را نصب کنید، سایت خود را سفارشی کنید و …

حالا شما احتمالا شنیده اید که وردپرس رایگان است.

آیا می دانید وردپرس چرا رایگان است؟

هیچ کششی وجود ندارد وردپرس رایگان است زیرا شما باید تنظیمات آن را انجام دهید و خودتان آن را میزبانی کنید.

به عبارت دیگر، شما نیاز به یک نام دامنه و هاست دارید.

یک نام دامنه چیزی است که مردم برای رسیدن به وب سایت شما وارد می کنند. این آدرس وب سایت شما در اینترنت است. فکر کنید google.com یا themefars.com

میزبانی وب (هاست) جایی  است که وب سایت شما در آن زندگی می کند. این خانه ی وب سایت شما در اینترنت است. هر وب سایت نیاز به یک میزبانی وب دارد.

هاست و دامنه انواع مختلفی دارد که با توجه به نوع آنها قیمت ها متغییر است. و شما با مراجعه به یک میزبانی معتبر می توانید هاست و دامنه خود را بخرید.

همچنین در صورتی که کنجکاوی بیشتری دارید و می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد دلایل رایگان بودن وردپرس بدانید مقاله ما یعنی چرا وردپرس رایگان است؟ را مطالعه کنید.

مرحله 2. وردپرس را نصب کنید

نصب وردپرس بر روی هاست های مختلف تقریبا متفاوت می باشد که برای اطلاعات بیشتر و آموزش ها می توانید بر عنوان مقاله مورد نظر خود در پایین کلیک کنید.

مرحله 3. انتخاب قالب وردپرس خود

ظاهر بصری سایت شما توسط تم ها کنترل می شود. هنگامی که شما برای اولین بار از وبلاگ خود بازدید می کنید، یک سایت ساده را مشاهده می کنید و برای حرفه ای کردن سایت به یک پوسته وردپرس حرفه ای نیاز خواهید داشت.

سفارشی سازی ظاهر سایت شما، یکی از هیجان انگیزترین و پرطرفدارترین بخش در ایجاد سایت وردپرسی شماست.

هزاران قالب وردپرس از قبل ساخته شده است که می توانید در سایت خود نصب کنید. برخی از آنها رایگان هستند، و برخی از آنها به صورت تجاری عرضه می شوند.

شما برای یک بار وب سایت راه اندازی می کنید و با کلی آرزو که با انتخاب قالب ها و افزونه های رایگان و یا نال شده سایت خود را به خطر می اندازید.

پیشنهاد ما استفاده از قالب های وردپرس اورجینال و حرفه ای تم فارس که به صورت کامل فارسی و راستچین هستند است. همچنین برای اطلاعات بیشتر می توانید مقالات راهنمای انتخاب قالب وردپرس و بهترین قالب وردپرس را ببینید.

مرحله 4. ایجاد اولین نوشته سایت شما

برای نوشتن اولین پست سایت خود، در داشبورد وردپرس بر روی نوشته ها » افزودن نوشته کلیک کنید:

آموزش طراحی سایت با وردپرس

خب وقتی که عنوان و نوشته خود را کامل کردید، در سمت چپ بر روی دکمه انتشار کلیک کنید تا اولین نوشته سایت خود را به جهان منتشر کنید.

آموزش طراحی سایت با وردپرس

در صفحه نوشته ها، چند بخش دیگر مانند دسته بندی ها و برچسب ها را متوجه خواهید شد. شما می توانید از این بخش ها برای سازماندهی نوشته های سایت خود استفاده کنید.

مرحله 5. افزونه وردپرس

هنگامی که اولین نوشته خود را منتشر کردید، احتمالا می خواهید با اضافه کردن عناصر معمول در وب سایت خود مانند فرم های تماس، گالری ها، اسلایدر ها و … شروع کنید.

برای اضافه کردن همه این ویژگی های اضافی، شما نیاز به استفاده از افزونه های وردپرس دارید.

پلاگین های وردپرس برنامه هایی هستند که به شما امکان اضافه کردن ویژگی های جدید به وب سایت را بدون هیچ کدنویسی می دهند.

بیش از 55،000 افزونه وردپرس در دسترس و  مخزن وردپرس به صورت رایگان وجود دارد. و تعدادی از آنها به صورت تجاری عرضه می شوند. این به این معنی است که مهم نیست که شما چه میخواهید انجام دهید، چون هر کاری را به راحتی با نصب افزونه های وردپرس می توانید در سایت به راحتی بدون انجام هیچ کدنویسی انجام دهید. در صورت نیاز می توانید مقالات زیر را در مورد افزونه وردپرس مطالعه کنید.

نحوه ایجاد فرم تماس در وردپرس

افزونه های وردپرس گوناگونی برای ایجاد فرم تماس و یا فرم های دیگر در وب سایت وجود دارند که به صورت رایگان و تجاری موجود هستند.

اگر قصد شما استفاده از افزونه وردپرس رایگان برای ایجاد فرم است ما افزونه contact form7 را پیشنهاد می کنیم که به صورت رایگان می توانید از مخزن وردپرس دانلود کنید. اما اگر می خواهید از یک افزونه پریموم حرفه ای که تمام نیاز های شما را رفع کند و به آسانی بدون نیاز به هیچ دانشی با کشیدن و راه کردن فرم های پیشرفته ایجاد کنید پیشنهاد ما افزونه Quform می باشد.

نحوه راه اندازی گوگل آنالیتیکس (Google Analytics Tracking)

گوگل آنالیتیکس به شما کمک می کند تا ببینید که تعداد بازدید کنندگان از سایت شما از چه جایی می آیند و در وب سایت شما چه کاری انجام می دهند؟

بهتر است بلافاصلا بعد از طراحی سایت وردپرس خود، Google Analytics را نصب کنید، بنابراین می توانید از پیشرفت و یا عدم پیشرفت سایت خود در طول زمان اطلاعاتی کسب کنید.

اولین مرحله شما باید از وبسایت گوگل آنالیتیکس بازدید کنید و با استفاده از حساب Gmail خود وارد شوید.(اگر حسابی ندارید بسازید)

هنگامی که وارد سیستم شوید، می توانید وارد حساب Google Analytics خود شوید.

آموزش طراحی سایت با وردپرس

از شما خواسته خواهد شد که اطلاعات  وبسایت خود را ارائه دهید. پس از آن، یک کد ردیابی Google Analytics به شما ارائه می شود، که باید آن را درون وب سایت خود جاسازی کنید.

شما می توانید این کار را متوقف کنید زیرا ما با استفاده از یک افزونه وردپرس به صورت خودکار آن را دریافت می کنیم و این کد را به سایت شما اضافه می کنیم.

برای نصب و فعال کردن افزونه MonsterInsights به ناحیه مدیریت وردپرس خود بروید. این نسخه رایگان بهترین افزونه Google Analytics برای وردپرس است و ساده ترین راه برای اضافه کردن گوگل آنالیز در سایت شما است.

پس از نصب و فعال شدن افزونه، گزینه ای جدید به نام Insights به پیشخوان وردپرس شما اضافه می شود شما باید پیکربندی تنظیمات افزونه را از بخش «Insights» انجام دهید.

آموزش طراحی سایت با وردپرس

در صفحه تنظیمات، بر روی دکمه آبی رنگ که در تصویر بالا مشخص کرده ایم و به معنی  «تأیید اعتبار با حساب Google » کلیک کنید تا Google Analytics را به سایت وردپرسی خود وصل کنید.

برای تکمیل تنظیمات دستورالعمل های روی صفحه را دنبال کنید. پس از انجام، شما قادر خواهید بود گزارش تجزیه و تحلیل وب سایت خود را مستقیما از داشبورد وردپرس خود در زیر تب MonsterInsights ببینید.

آموزش طراحی سایت با وردپرس

اگر نیاز به اطلاعات بیشتر و راهنمایی بیشتری دارید آموزش نصب گوگل آنالیتیکس را ببینید.

چگونگی بهینه سازی سایت وردپرس خود برای جستجوگرها (سئو)

اغلب مبتدیان سایت خود را بهینه سازی و سئو نمی کنند. سئو یا بهینه سازی موتور جستجو کمک می کند تا کاربران سایت شما را در موتورهای جستجو پیدا کنند. اگر می خواهید ترافیک بیشتری داشته باشید، پس مهم است که وبلاگ خود را برای جستجوگرها از ابتدا بهینه سازی کنید.

برای شروع، ابتدا باید افزونه Yoast SEO را نصب و فعال کنید. این افزونه  کاملترین افزونه وردپرس SEO است که به شما در بهینه سازی سایت کمک خواهد کرد.

همچنین برای اطلاعات بیشتر در مورد سئو می توانید از مقالات زیر دیدن نمایید.

مرحله 6. کسب در آمد از سایت شما

اکنون که شما سایت خود را، راه اندازی کرده اید و به دلخواه خود آن را سفارشی کرده اید، نوبت به کسب درآمد می رسد تا زحمت ها و خرج هایی که کرده اید جبران شود.

در واقع راه های مختلفی برای موفقیت کسب درآمد از سایت شما وجود دارد. با این حال هیچ چیز مانند یک طرح سریع و غنی وجود ندارد.

تا زمانی که شما مایل به انجام تلاش سخت باشید، پاداش را خواهید گرفت. به یاد داشته باشید که کلید های میانبر وجود ندارد.

در اینجا برخی از بهترین راه های کسب درآمد از سایت وردپرسی خود را خواهید آموخت.

1. Google AdSense

آموزش طراحی سایت با وردپرس

بسیاری از وبلاگ نویسان با نشان دادن تبلیغات در سایت خود درآمد کسب می کنند. اگر سایت خود را با کسب درآمد در ذهن بسازید، پس Google AdSense بهترین راه برای انجام این کار است.

این بزرگترین پلت فرم تبلیغاتی برای وبلاگ نویسان و ناشران است. به عنوان واسطه بین شما و تبلیغ کننده عمل می کند، این به شما اجازه می دهد بهترین نرخ را برای تبلیغات بدست آورید.

( به دلیل تحریم ها باید سایت شما به زبان انگلیسی باشد)

2. Affiliate Marketing

آموزش طراحی سایت با وردپرس

بازاریابی وابسته دومین استراتژی کسب درآمد در میان وبلاگ نویسان است. اساسا شما محصولات و خدمات خود را به خوانندگان خود توصیه می کنید و زمانی که آنها را به فروش می روند یک کمیسیون ارجاع دریافت می کنید.

کلید بازاریابی وابسته توصیه محصولات با کیفیت بالا و خدماتی است که قبلا استفاده کرده اید و اعتماد دارید. بسیاری از افزونه های وابسته به بازاریابی و ابزار برای وردپرس وجود دارد که می تواند به شما در افزایش محصولات وابسته کمک کند تا پول بیشتری کسب کنید.

3. فروشگاه آنلاین

آموزش طراحی سایت با وردپرس

و اما میرسیم به یکی از مهم ترین بخش ها که تم فارس هم شدیدا این گزینه کسب درآمد را به شما توصیه می کند!

بسیاری از وبلاگ نویسان با فروش اقلام به طور مستقیم از سایت خود درآمد کسب می کنند. این می تواند محصولات فیزیکی، و یا فایل های دیجیتالی مانند کتاب های الکترونیکی، آثار هنری، موسیقی و غیره باشد. برخی از وبلاگ نویسان حتی خدمات مشاوره ای ارائه می دهند.

توصیه می کنیم از ووکامرس استفاده کنید زیرا این بهترین افزونه تجارت الکترونیک برای وردپرس است. ووکامرس نیز رایج ترین پلت فرم تجارت الکترونیک در جهان است.

برای آموزش های دقیق ما در مورد چگونگی ایجاد یک فروشگاه آنلاین با استفاده از وردپرس می توانید مقاله ووکامرس را مطالعه کنید.

اینها تنها چیزی نیست که شما می توانید با وبلاگ وردپرس خود انجام دهید.به عنوان مثال شما می توانید اگر کسب و کاری را هم در حال حاضر دارید برای رشد و ارتقا چشمگیر آن یک وب سایت راه اندازی کنید. در هر زمینه ای که بخواهید فقط کافی است به بخش قالب وردپرس های ما مراجعه کنید و یک قالب حرفه ای و اورجینال متناسب با کسب و کارتان را انتخاب کنید و در چند دقیقه یک سایت حرفه ای بدون هیچ کد نویسی ایجاد کنید.

هر کدام از این نوع قالب ها به شما فرصت های منحصر به فرد بیشتری برای کسب درآمد می دهد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد پولسازی با وردپرس مقاله کسب درآمد با وردپرس را حتما ببینید.

مرحله 7. تسلط بر وردپرس

آموزش طراحی سایت با وردپرس

برای یادگیری کامل وردپرس و طراحی سایت با آن، چند ساعت زمان کافی است! اما گاها کاربران مبتدی با خواندن آموزش ها و مقالات غیر حرفه ای وردپرس یادگیری برایشان سخت می شود و شاید روزهای زیادی را صرف کنند ولی تسلط کافی بر وردپرس را پیدا نکنند، شما می توانید از کتاب آموزش وردپرس صفر تا صد تم فارس استفاده کنید تا در کمتر از چند ساعت کاملا طراحی سایت با وردپرس را به راحتی یاد بگیرید و تسلط کافی بر آن پیدا کنید.

سوالات متداول طراحی سایت

پس از کمک به تعداد زیادی از افراد برای راه اندازی یک وب سایت، ما پاسخ بسیار زیادی به سوالات داده ایم. در زیر پاسخ به سوالات متداول در مورد ایجاد یک سایت موجود است.

آیا می توانم یک سایت بدون وردپرس ایجاد کنم؟

بله، چندین سیستم مدیریت محتوا و روش های مختلف برنامه نویسی وجود دارد. ما همه آنها را مقایسه کرده ایم و وردپرس از بهترین راه حل ها در بازار برای ساخت یک سایت با مالکیت کامل و آزادی است.

آیا می توانم یک وبلاگ بدون هاست ایجاد کنم؟

خیر، امکان پذیر نیست میزبانی وب است که در آن فایل های وب سایت شما ذخیره می شود. همه وب سایت ها نیاز به یک میزبانی وب دارند.

برای راه اندازی یک سایت چقدر هزینه لازم است؟

هزینه بستگی به افزودنی ها، نوع دامنه و هاست  که شما خریداری می کنید دارد که هزینه بسیار پایینی خواهد بود.

آیا می توانم یک وب سایت را از موتور های جستجو مخفی کنم؟

بله کاملا اینکار امکانپذیر است و شما به راحتی در بخش تظیمات وردپرس که کاملا فارسی است می توانید اینکار را انجام دهید.

آیا می توانم یک سایت وردپرس را راه اندازی کنم و با Google Adsense درآمد کسب کنم؟

بله، می توانید از وبلاگ وردپرس خود برای کسب درآمد از Google AdSense استفاده کنید. فقط به دلیل برخی از تحریم ها سختی هایی را در پیش خواهید داشت!

آیا می توانم سایت خود را برای کل جهان و به تمام زبان ها ترجمه کنم؟

بله به راحتی این کار امکان پذیر است!

اگر شما بخواهید محصولات و یا خدمات خود را جهانی کنید می توانید از افزونه Wpml استفاده کنید و با یک کلیک سایت خود را به بیش از 40 زبان دنیا در دسترس قرار دهید.

خب به پایان این آموزش می رسیم امیدواریم که نحوه طراحی سایت با وردپرس به صورت اصولی را یاد گرفته باشید.  همچنین در صورتی که بخواهید می توانید به صفحه طراحی سایت بروید تا ما یک سایت حرفه ای را از صفر تا صد در سریع ترین زمان برای شما راه اندازی کنیم.

توجه: شما با خرید سایت آماده می توانید در سریع ترین زمان حرفه ای ترین سایت ممکن را بدون نیاز به هیچ دانش قبلی داشته باشید.

4.9/5 - (46 امتیاز)

(2) نظرات کاربران

  1. میلاد گفت:

    سلام برای سیستم مدیریت محتوا چگونه عمل میکنه ما باید خودمون همیشه محتوا آماده تولید و چیدمان دهیم یا خود وردپرس کارهاش تماما انجام میدهد ؟

  2. محسن گفت:

    از 27 می 2003 که برای اولین بار وردپرس منتشر شده تا به امروز، قالب های وردپرس بهترین و سریعترین راهکارهای طراحی وب سایت آماده هستند. و افزونه های EDD , ووکامرس یکی از بهترین افزونه های وردپرس هستند که به سادگی امکان راه اندازی فروشگاه اینترنتی را به شما می دهند.
    مرسی از مطلب خوبتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *