پایگاه دانش, قالب وردپرس

راهنمای انتخاب قالب وردپرس مناسب

انتخاب قالب وردپرس مناسب

می خواهید یک وب سایت وردپرس ایجاد کنید؟ تبریک می گویم! اولین موانع بزرگی که هنگام ساختن وب سایت با وردپرس باید از آن عبور کنید، انتخاب قالب وردپرس برای وب سایت خود است.

یکی از بهترین موارد در مورد وردپرس ، طیف گسترده ای از پوسته ها برای انتخاب است. مهم نیست که می خواهید یک وبلاگ شخصی کوچک راه اندازی کنید یا یک امپراتوری تجارت الکترونیک را راه اندازی کنید، صدها قالب وردپرس برای پاسخگویی به نیازهای انواع پروژه ها وجود دارد.

فقط یک مشکل وجود دارد: چگونه از بین این همه پوسته وردپرس مناسب ترین را انتخاب کنید؟

انتخاب قالب وردپرس مناسب

اغلب وقتی افراد برای اولین بار شروع به مرور تعداد زیادی قالب وردپرس به صورت آنلاین می کنند، به دلیل تعداد بالای آنها سردرگم می شوند. با وجود بسیاری از بازارهای بزرگ و توسعه دهندگان که قالب وردپرس را ارائه می دهند، محدود کردن آن برای یک انتخاب دشوار است. این امر به ویژه در مورد افرادی که ممکن است در دنیای توسعه و طراحی وب کاملاً جدید باشند صادق است.

خوشبختانه برای شما، ما راهنما و دستورالعمل هایی را برای شروع کار طراحی کرده ایم که به شما در انتخاب قالب وردپرس مناسب بدون هیچ زحمتی کمک می کند. این نکات مخصوصاً برای افراد کم تجربه در انتخاب پوسته ها بسیار مفید است.

5 نکته برای انتخاب قالب وردپرس


1. آیا با یک توسعه دهنده کار می کنید؟

آیا با یک توسعه دهنده یا عضو تیم همکاری می کنید تا وب سایت خود را راه اندازی کنید یا به تنهایی آن را طراحی می کنید؟

توجه داشته باشید: اگر مبتدی هستید، و چیزی راجب وردپرس نمی دانید ما به شما ما توصیه می کنیم ابتدا مقاله ما را با عنوان وردپرس چیست؟  و همچنین مقاله دیگر در مورد طراحی سایت با وردپرس را مطالعه فرمایید تا با مراحل طراحی سایت آشنا شوید و سپس قالب وردپرس را انتخاب کنید.

همچنین اگر شما با یک توسعه دهنده همکاری می کنید، ایده خوبی است که با آنها مشورت کنید تا ببینید که آیا آنها توصیه ای برای سایت شما دارند یا خیر.

این احتمال وجود دارد که آنها با توجه به تجربه خود، برخی از توصیه ها را برای قالب وردپرس ارائه دهند که فکر می کنند برای کسب و کار شما مناسب تر است. هنگامی که می خواهید برنامه نویسان روند انتخاب قالب وردپرس را انتخاب کنند، می تواند کمک بزرگی به شما باشد فقط مطمئن شوید که با اهداف شما مطابقت دارد.

2. هدف وب سایت شما چیست؟

یکی از بهترین راه ها برای محدود کردن انتخاب قالب وردپرس، شناسایی هدف دقیق پروژه شما است. انتخاب یک قالب بدون دانستن اینکه دقیقاً چه چیزی از وب سایت خود می خواهید سخت است.

از این بدتر، اگر پوسته ای را انتخاب کنید بدون اینکه اهداف خود را در نظر داشته باشید، ممکن است در نهایت وب سایتی راه اندازی کنید که عملکردی ندارد و و علاوه بر از دست دادن زمان و هزینه، ممکن است کلا بیخیال ادامه راه شوید.

در اینجا سؤالاتی وجود دارد که باید در مورد پروژه خود از خودتان بپرسید:

1. وب سایت من برای چیست و در چه زمینه ای کار می کند؟

2. آیا باید بتوانم به راحتی وب سایت را شخصی سازی کنم؟

3. چه امکانات و عملکردی از وب سایت لازم دارم؟

4. آیا یک فروشگاه هم می خواهم؟

5. آیا خدمات شخص ثالث و / یا افزونه هایی که نیاز دارم با قالب وردپرس سازگار است؟

با گذشت زمان و پاسخ دادن به همه این سؤالات، شما نیز به ایجاد یک برنامه پایه برای پروژه خود کمک می کنید. شما ممکن است قالب وردپرسی را پیدا نکنید که بتواند 100% نیاز شما را برآورده کند، اما پیدا کردن یک قالب وردپرس که دارای حداکثر سازگاری است می تواند به شما کمک کند، چون هزاران افزونه وردپرس وجود دارد که به وسیله آنها می توانید هر ویژگی را به سایت خود اضافه کنید.

3. چه بودجه ای را برای قالب وردپرس در نظر گرفتید؟

هر کسی برای راه اندازی سایت بودجه ای در نظر می گیرد، برخی از شرکت ها صدها هزار دلار برای طراحی، سئو و … در نظر می گیرند و برخی از افراد هم بودجه بسیار کم یا حتی صفر را در نظر می گیرند.

نکته جالب در مورد وردپرس این است که می تواند نیازهای هر سطح یک فرد را برآورده سازد. بنابراین، آیا بخاطر نداشتن پول کافی به دنبال یک قالب وردپرس رایگان هستید یا برای شروع یک کسب و کار حرفه ای مایل به پرداخت هزینه اضافی هستید، و می خواهید با خرید قالب وردپرس شروع کنید.

برخی از نکات جالب در زمینه تم های وردپرس پریموم این است که آنها شامل پشتیبانی مشتری، بسته های آسان نصبی، به روزرسانی های مکرر، امنیت و مستندات کامل می شوند و از قالب های رایگان بسیار حرفه ای تر هستند.

ما توصیه می کنیم که حتما یک قالب وردپرس بخرید تا راه موفقیت شما هموارتر شود، قالب وردپرس رایگان مطمئنا باعث ایجاد مشکلاتی در میانه راه برای شما می شود.

4. از منابع معتبر قالب را خریداری کنید!

در بسیاری از سایت ها قالب های پرداخت شده را به صورت رایگان می توانید پیدا کنید و این مسئله به ویژه مبتدیان را فریب می دهد! و از آن قالب ها استفاده می کنند غافل از اینکه این سایت ها قالب های نال شده و ویروسی که کدهای مخرب را در آنها برای اهداف مختلف جاسازی کرده اند برای دانلود شما قرار می دهند!

همچنین بسیاری از سایت ها هم هستد که همین قالب های نال شده و ویروسی را به قیمت های بالا بفروش می رسانند و شما نباید فریب اینگونه افراد را بخورید!

5. نگاهی به نسخه ی نمایشی

قالب وردپرس، دارای یک نسخه نمایش آنلاین می باشد که می توانید از طریق آن طراحی و امکانات قالب را ببینید. به صورت کلی باید بدانید که سایت شما تقریبا شبیه آن می شود مگر اینکه سفارشی سازی هایی را انجام دهید.

دموها به گونه ای طراحی شده اند که تمام ویژگی هایی را که قالب ارائه می دهد به نمایش بگذارند. این بدان معناست که حتی اگر شما با لیست طولانی تنظیماتی که صفحه فروش ممکن است ارائه دهد آشنا نیستید، می توانید از طریق آن بگردید و برای خودتان ببینید که این قالب چه کاری می تواند انجام دهد.

هنگام مشاهده نسخه نمایشی قالب، موارد زیر را فراموش نکنید:

  • در صورتی که در صفحه فروش اطلاعات کامل نبود، لیستی از سوالات تهیه کنید تا از تیم فروش در مورد قالب سوال کنید. بیشتر سایت های قالب دارای کارکنان فروش هستند که به راحتی می توانند به سؤالات اساسی درباره عملکرد، ویژگی ها و غیره پاسخ دهند.
  • هر ویژگی را امتحان کنید. ویژگی های در دسترس را امتحان کنید تا مطمئن شوید که قالب به خوبی کار می کند.
  • به تمام طرح های صفحه نگاه کنید. تمام صفحات و طرح های ارائه شده توسط قالب از جمله وبلاگ ها، صفحات محصولات، صفحات فرود، صفحه اصلی، صفحات خدمات و غیره را بررسی کنید.
  • توجه داشته باشید که قرار نیست تمام ویژگی های مورد نظر شما در قالب موجود باشد. اگر عملکرد یا ویژگی های خاصی وجود ندارد ولی در کل قالب را قبول دارید، نگران نباشید چون هزاران افزونه رایگان برای ارتقاء سایت شما وجود دارد.

با دنبال کردن لیست، از نسخه ی نمایشی بهترین استفاده را خواهید کرد. بدون اینکه فکر زیادی کنید، شما می توانید با یک کلیک سایت خود را دقیقا شبیه نسخه نمایشی قالب راه اندازی کنید و در صورت نیاز به دلخواه می توانید سفارشی سازی هایی را هم انجام دهید.

توجه: قالب های وردپرسی که پیش نمایش زنده ندارند تا شما ببینید را خریداری نکنید!

همچنین ما یک قالب وردپرس ایرانی بنام چشالو آماده کرده ایم که برای راه اندازی هر نوع سایتی با حرفه ای ترین شکل ممکن مناسب است. پیشنهاد می کنیم حتما از صفحه قالب چشالو دیدن نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *