آموزش راه اندازی سایت, آموزش ووکامرس, پایگاه دانش

ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

آیا قصد ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس را دارید؟

اگر بله، پس شما در جای درست قرار دارید و اینجا می توانید آموزش کامل ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس را به صورت مرحله به مرحله دنبال کنید. به جز این، ما در انتهای این مقاله یک راه میانبر برای طی تمام مراحل فقط در 5 دقیقه به شما آموزش می دهیم 😉

اول از همه، وردپرس در حال حاضر بیش از 43.4 درصد از وب را در اختیار دارد و در حال حاضر محبوب ترین سایت ساز دنیاست. اگرچه وردپرس ابتدا خود را به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی تثبیت کرد، اما با افزونه ووکامرس روشی برای تبدیل سایت به فروشگاه را ارائه کرد. این یک راه حل همه کاره تجارت الکترونیک است که به طور یکپارچه با وردپرس ادغام می شود.

وردپرس و ووکامرس هر دو بهترین ابزارهایی هستند که می توانید برای ساخت یک سایت فروشگاهی نامحدود استفاده کنید. شما تمام ویژگی‌ها، همه قابلیت‌ها، همه روش‌های پرداخت و … را دریافت می‌کنید و در عین حال، پلتفرم برای استفاده بسیار آسان است و هر کسی به راحتی می تواند اینکار را انجام دهد.

من قول می دهم که ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس و ووکامرس بسیار ساده تر از آن چیزی است که فکر می کنید! در راهنمای زیر، ما شما را گام به گام در کل فرآیند راهنمایی می کنیم.

ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

سوالات متداول در مورد ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس

قبلا از اینکه شروع کنیم، در اینجا به برخی از متداول ترین سؤالات که ممکن است هنگام ساخت وب سایت فروشگاهی با وردپرس به آنها فکر کنید، پاسخ می دهیم:

هزینه راه اندازی فروشگاه اینترنتی چقدر است؟

هزینه ساخت سایت فروشگاهی وردپرس به موارد مختلفی وجود دارد: در دو مورد، عمدتا:

  • زیرساخت مورد نیاز شما،
  • طراحی و عملکرد مورد نظر شما

با دنبال کردن این مقاله تا انتها می توانید هزینه دقیقی را برای سایت خود بدست آورید.

چگونه یک فروشگاه اینترنتی رایگان راه اندازی کنیم؟

من شما را برای پرسیدن این سوال سرزنش نمی کنم. طبیعی است که ما به دنبال ارزان ترین راه ها برای انجام کارها هستیم. اگرچه متاسفانه اینجا خبر خوبی برای شما ندارم.

در حالی که از نظر فنی می توانید یک فروشگاه آنلاین را به صورت رایگان راه اندازی کنید، آن فروشگاه خیلی کاربردی نخواهد بود و احتمالاً فقط وقت شما را خواهد گرفت و موفقیتی در پی نخواهد داشت.

آیا می توانم صفر تا صد ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس را خودم انجام دهم؟

بله به راحتی.

در واقع، این دقیقاً همان چیزی است که ما در این راهنما به شما نشان خواهیم داد.

آیا برای ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس نیاز به کدنویسی داریم؟

خیر.

باز هم، ما همه چیز را در ادامه به شما نشان خواهیم داد.

برای ایجاد یک فروشگاه تجارت الکترونیک به چه چیزهایی نیاز دارم؟

هزینه ای که ضروری است تا حتما انجام دهید، برای خرید هاست و دامنه است. نرم افزارهای موردنیاز همگی رایگان است و البته برای ارتقا فروشگاه خود می توانید هزینه هایی را هم برای خرید قالب و افزونه انجام دهید.

خب بیایید شروع کنیم:

مرحله 1: جایگاهی را انتخاب کنید و تصمیم بگیرید چه چیزی را بفروشید

“چی بفروشم؟” یکی از سخت ترین سوالاتی است که باید با آن روبرو شوید. در عین حال، طبیعتاً یکی از مهم ترین سؤالات نیز می باشد.

مانند بسیاری از چیزها، در اینجا “یک پاسخ مناسب برای همه” وجود ندارد، و رسیدن به ایده فروشگاهی عالی بستگی زیادی به ترجیحات، تجربه و دانش شما از یک بازار یا جایگاه خاص دارد.

ممکن است شما از قبل محصول دلخواه خود را انتخاب کرده باشید، یا شاید یک فروشگاه فیزیکی داشته باشید و بخواهید محصولات را آنلاین بفروشید. اگر اینطوری است که می توانید این مرحله را رد کنید.

اما اگر محصولی انتخاب نکرده اید، در اینجا چند مرحله خوب برای شناسایی جایگاه ایده آل شما وجود دارد:

با علایق و تخصص خود شروع کنید

در بیشتر موارد، زمانی که قصد ساخت وب سایت فروشگاهی با وردپرس را دارید، ورود به حوزه‌ای که قبلاً در مورد آن آگاهی دارید، ساده‌ترین راه‌حل خواهد بود. هر نوع دانش خودی به شما کمک می کند و به طور بالقوه شما را یک قدم جلوتر از رقبا قرار می دهد.

با ابزارهای آنلاین درباره ایده های خاص خود تحقیق کنید

وب، ابزارهای با کیفیت زیادی را در اختیار ما قرار داده است که می‌توانیم از آنها برای تحقیق در مورد بازارها و موقعیت‌های مناسب استفاده کنیم. برخی از ابزارهای مورد علاقه من از این نوع عبارتند از:

آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس رایگان

کاری که این ابزارها انجام می دهند اساساً به شما کمک می کنند تا مشکلی را شناسایی کنید که فروشگاه شما می تواند به حل آن کمک کند.

بهترین راه برای استفاده از آنها شروع با “یک ایده” است. سپس ابزارها این ایده را می گیرند و لیستی از پیشنهادات مرتبط را به شما می دهند. می‌توانید آن فهرست را انتخاب کنید و همراه با ایده اولیه‌تان، آن‌ها را به تعریف نهایی از اینکه فروشگاه شما قرار است باشد تبدیل کنید.

درباره رقابت خود تحقیق کنید و ایده های محصول را تولید کنید

در اینجا یک دیدگاه بحث برانگیز وجود دارد: سایر مشاغلی که در حال حاضر در بازار وجود دارند، مانع شما نیستند. 🤷‍♂️

شما باید فرصت هایی را برای آنها در نظر بگیرید تا چیزی در مورد بازار، محصولاتی که فروش خوبی دارند و تکنیک های مورد استفاده برای فروش آنها بیاموزید.

از رقبای خود جاسوسی کنید تا چیزهایی بیشتری در مورد آنها بیاموزید. شما می توانید این کار را مستقیماً با بازدید از وب سایت های رقبا و تجزیه و تحلیل دقیق آنها انجام دهید.

به همه چیزهایی که دوست دارید، همه محصولات پرفروش آنها، روش های بازاریابی آنها و … توجه داشته باشید.

این دانش به شما کمک می کند تا محصولات دقیقی را که فروش خوبی دارند شناسایی کنید و بر اساس آن کاتالوگ خود را بسازید.

مرحله 2: نامی برای فروشگاه خود انتخاب کنید

هنگامی که در حال کشف نحوه ساخت سایت فروشگاهی وردپرس هستید، انتخاب نام برای آن احتمالا سرگرم کننده ترین بخش از کل فرآیند راه اندازی است. به محض اینکه نام کسب و کار جدید خود را می گذارید، واقعی می شود. یا حداقل در ذهن ما اینگونه عمل می کند.

با این وجود، یک نام خوب می تواند کارهای زیادی برای فروشگاه شما انجام دهد! آن را به درستی در بازار قرار می دهد، انتظارات مشتری را درست می کند، یا حتی به وضوح نشان می دهد که چه نوع محصولاتی را می فروشید.

توجه داشته باشید که وقتی در مورد انتخاب یک نام برای فروشگاه شما صحبت می کنیم، منظور هم نام روی بنر، به اصطلاح، و هم نام دامنه ای است که نشان دهنده فروشگاه شما در وب است. بهتر است هر دو نام مطابقت داشته باشند. بنابراین، برای مثال، اگر نام فروشگاه شما تم فارس است، دامنه شما باید themefars.com یا چیزی مشابه باشد.

در اینجا نحوه یافتن نام مناسب برای فروشگاه آنلاین شما آورده شده است:

با یک کلمه کلیدی شروع کنید که جایگاه یا خط محصول شما را مشخص می کند

اکنون که می‌دانید چه چیزی را می‌خواهید بفروشید و چه جایگاهی را می‌خواهید در آن فعالیت کنید، می‌توانید کلمه یا عبارت اصلی مرتبط با حوزه خود را انتخاب کنید و از آن به عنوان دانه‌ای برای یافتن نام کسب‌وکار ایده‌آل خود استفاده کنید.

آن کلمه یا عبارت بذر اغلب یک کلمه کلیدی نامیده می شود. با آن کلمه کلیدی می توانید دو کار انجام دهید:

  • می توانید کلمه کلیدی را بردارید و آن را از طریق یک ابزار تحقیق کلمات کلیدی اجرا کنید تا پیشنهادات کلمه کلیدی مرتبط را دریافت کنید. (در بالا، فصل 1، ابزارهای مناسب معرفی شد)
  • می‌توانید از آن با ابزارهای تولیدکننده نام تجاری استفاده کنید تا ایده‌های مناسب برای نام فروشگاه را همانجا دریافت کنید.

⚡ میانبر: از مولد نام دامنه (مانند themeisle, domainwheel, godaddy) برای نتایج سریع بر اساس کلمه کلیدی خود استفاده کنید.

مولد نام دامنه

مرحله 3: هاست تهیه کنید

هاست جایی است که فایل های سایت شما روی آن میزبانی می شود.

میزبانی وب یکی از معدود عناصر مورد نیاز برای کارکرد هر وب سایتی است و بدون آنها شما نمی توانید یک سایت آنلاین داشته باشید.

انتخاب هاست مناسب، یکی از مهم ترین موارد ساخت سایت فروشگاه با وردپرس است. اگر شما هاست مناسبی انتخاب نکنید، درصد موفقیت شما بسیار کم و حتی نزدیک به صفر خواهد بود.

شما باید هاستی انتخاب کنید، که به خوبی یک فروشگاه ووکامرس را پشتیبانی کند و از این گذشته، تیم پشتیبانی قوی را در پشت خود داشته باشد.

پس الان شاید برای شما سوال باشد که چه هاستی تهیه کنیم و از کجا تهیه کنیم؟

نگران نباشید ما کار را برای شما ساده کرده ایم، در صفحه بهترین هاست وردپرس، بهترین شرکت های هاستینگ را معرفی کرده ایم. شما می توایند با یکی از این شرکت ها تماس بگیرید و به صورت رایگان مشاوره های لازم را بگیرید تا هاستی مناسب با توجه به سایتی که می خواهید راه اندازی شود، خریداری کنید.

مرحله 4: نصب وردپرس

اکنون شما باید پس از دانلود وردپرس، آن را بر روی هاست خود نصب کنید.

نصب وردپرس

نصب وردپرس، بسته به کنترل پنل هاست شما در مراحل اولیه می تواند متفاوت باشد. پس برای راهنمایی دقیق صفحه نحوه نصب وردپرس روی هاست و لوکال هاست را ببینید.

پیکربندی سایت وردپرس

پس از نصب وردپرس، چند کار ساده وجود دارد که باید انجام دهید.

ابتدا باید به صفحه تنظیمات » عمومی مراجعه کنید تا عنوان و معرفی سایت وردپرس خود را تنظیم کنید. اگر از عنوان سایتی که قبلا انتخاب کرده اید راضی هستید، پس نیازی به تغییر آن ندارید.

معرفی نیز اختیاری است، بنابراین اگر نمی توانید فوراً چیزی را ارائه دهید نگران نباشید.

پیکربندی سایت وردپرس

در پایین صفحه روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید تا تنظیمات شما ذخیره شود.

پیوند یکتا در وردپرس، مورد دیگری است که باید تنظیم کنید.

برای اینکار در پیشخوان وردپرس به قسمت تنظیمات » پیوندهای یکتا مراجعه کنید و گزینه نام نوشته را انتخاب کنید،

ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

در پایان حتما روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.

این دو کاری که انجام دادید بسیار مهم بود. اما گزینه های دیگری هم برای پیکربندی سایت شما در همان قسمت تنطیمات وجود دارد که واضح هستند چه کارهایی انجام می دهند و می توانید به پیکربندی آنها هم بپردازید.

برای آشنایی با تمام بخش های پیشخوان وردپرس، می توانید مقاله معرفی اجزای پیشخوان وردپرس را ببینید.

مرحله 5: نصب ووکامرس

اکنون در این مرحله از ساخت فروشگاه اینترنتی با وردپرس، باید سایت خود را به فروشگاه تبدیل کنید و برای اینکار نیاز به نصب افزونه فروشگاه ساز ووکامرس دارید.

نصب افزونه وردپرس بسیار ساده است. برای اینکار در پیشخوان وردپرس به قسمت افزونه‌ها » افزودن افزونه تازه مراجعه کنید.

سپس ووکامرس را جستجو کنید و بر روی دکمه  نصب و فعالسازی آن کلیک کنید.

ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

پس از نصب و فعالسازی افزونه ووکامرس شما باید تنظیمات و پیکربندی ها مربوط به آن را انجام دهید. برای اینکار می توانید مقاله آموزش پیکربندی و انجام تنظیمات ووکامرس را ببینید.

مرحله 6: یک طراحی بهینه دریافت کنید

در این مرحله از طراحی سایت فروشگاهی با وردپرس، شما باید برای سایت خود یک قالب وردپرس انتخاب کنید تا ظاهر سایت خود را مطابق چیزی که می خواهید تنظیم کنید.

اگر نمی دانید قالب وردپرس چیست و چه کاربردی دارد، روشی که “طراحی ها” در وردپرس انجام می شود به این صورت است که آنها در داخل چیزی که به آن قالب های وردپرس گفته می شود بسته بندی می شوند. قالب مجموعه ای از فایل ها است که ظاهر وب سایت شما و تمام عناصری که در صفحات شما نمایش داده می شوند را مشخص می کند. این قالب ها در شکل ها و اندازه های مختلف و همچنین برای اهداف مختلف وجود دارند.

سایت آماده فروشگاه طلا و جواهرات

معنی این موضوع این است که شما قالب های وردپرس مختلف را برای هر هدف و هر نوع فروشگاهی می توانید پیدا کنید.

هنگام انتخاب یک قالب مناسب برای ساخت وب سایت فروشگاهی با وردپرس خود، باید به چند عامل توجه کرد:

  • سازگاری با ویژگی های بومی ووکامرس. همه قالب ها با ماژول سبد خرید، صفحه پرداخت، و نمایش های بهینه شده برای محصولات و لیست محصولات شما سازگاری داخلی ندارند.
  • گزینه‌های سفارشی‌سازی، به طوری که بتوانید طراحی را مطابق با نام تجاری فروشگاه خود و محصولاتی که قرار است بفروشید تنظیم کنید.
  • یک وب سایت تجارت الکترونیک باید سریع بارگذاری شود. مشتریان شما زمانی برای انتظار نخواهند داشت. تحقیقات مختلف در وب نشان می دهد که یک خریدار معمولی آنلاین مایل است فقط 2-3 ثانیه صبر کند تا یک صفحه وب بارگذاری شود.
  • ساختار سئو پسند. ممکن است در انتخاب قالب فقط به ظاهر توجه کنید، اما آنچه شما به آن نیاز دارید بهینه بودن و ساختاری سئو پسند است، به طوری که سایت به راحتی توسط گوگل و سایر موتورهای جستجو قابل دسترسی باشد.

ما در یک مقاله به معرفی بهترین قالب فروشگاهی وردپرس پرداختیم.

آموزش نصب قالب وردپرس هم به همراه قالب خریداری شده می توانید کامل دریافت کنید.

مرحله 7: اولین محصول خود را اضافه کنید

این مرحله هیجان انگیز است! در حال حاضر، شما هسته فروشگاه خود را راه اندازی کرده اید. شما همچنین طرح خود را آماده کرده اید، بنابراین اکنون می توانید اقدام به انتشار محصولات سایت خود کنید.

همه چیز بسیار ساده است. یک بخش اختصاصی در رابط وردپرس برای افزودن محصولات وجود دارد. در پیشخوان بر روی محصولات » افزودن جدید کلیک کنید.

ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

هر محصول دارای عنوان، توضیحات و جزئیات و پارامترهای فردی آن است.

ووکامرس از همه انواع محصولات رایج مانند محصولات دیجیتال و فیزیکی پشتیبانی می کند. همچنین می‌توانید محصولات تک، محصولات گروه‌بندی شده و محصولات متغیر را اضافه کنید (به عنوان مثال، یک تی شرت در رنگ و اندازه های مختلف).

البته هر محصول دارای قیمت و فهرستی از جزئیات و پارامترهای مهم است که هر مشتری می خواهد بداند.

ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

کار با صفحه محصول بسیار آسان است. اگر به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، راهنمای دقیق و گام به گام ما در مورد نحوه افزودن محصول در ووکامرس را بررسی کنید.

مرحله 8: برای دریافت ویژگی های اضافی، افزونه ها را نصب کنید

وردپرس همانطور که هست بسیار عالی است، اما این افزونه ها هستند که آن را واقعاً عالی می کنند! با استفاده از افزونه‌ها، می‌توانید مجموعه ویژگی‌های بومی وب‌سایت وردپرس خود را گسترش دهید و تقریباً هر عملکردی را که نیاز دارید به آن اضافه کنید. و من واقعاً منظورم هر چیزی است.

طبیعتاً تعداد بسیار زیادی افزونه وردپرس وجود دارد که به طور خاص برای گسترش فروشگاه‌های ووکامرس ساخته شده‌اند.

نصب افزونه‌ها آسان است (و در صورت نیاز حذف نصب می شوند). همه افزونه‌های رایگانی که توسط وب‌سایت رسمی وردپرس تأیید شده‌اند، مستقیماً در داشبورد وردپرس شما در دسترس هستند وقتی به افزونه‌ها » افزودن جدید می‌روید. کافی است نام افزونه مورد نظر خود را وارد کرده و با چند کلیک آن را نصب کنید.

ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

خب الان شاید برای شما سوال باشد که با راه اندازی سایت فروشگاهی با وردپرس، نیاز به نصب افزونه ای دیگر دارم یا چه افزونه هایی را نصب کنم؟

در اینجا تعدادی از گزینه های محبوب وجود دارد که اکثر سایت و فروشگاه های ووکامرس می توانند از آنها بهره مند شوند:

  • Booster for WooCommerce. این یک افزونه بسته نرم افزاری است – به این معنی که به جای یک ویژگی، دارای چندین ویژگی جدید است. برخی از مواردی که به شما می دهد عبارتند از: PDF صورتحساب ، پشتیبانی از چندین ارز با نرخ تبدیل خودکار، افزودنی های محصول، برچسب دکمه و قیمت، ایمیل و گزارش نتایج فروشگاه شما. این فقط یک نمونه کوچک از آنچه این افزونه در فروشگاه دارد است.
  • Yoast SEO Premium. هر سایتی نیاز به سئو دارد تا از طریق گوگل بازدید کننده جذب کند و سایت بدون بازدید هیچ ارزشی ندارد. افزونه Yoast SEO Premium می تواند به شما کمک کند تا به راحتی سئو را در سایت خود انجام دهید.
  • افزونه Wp Rocket: با این افزونه می توانید کش را در سایت خود فعال کنید و سرعت سایت خود را به بالاترین حد برسانید.
  • افزونه دیجیتس: به صوروت پیشفرض، ورود و ثبت نام در سایت های وردپرسی با ایمیل است. برای افزایش فروش حتما آن را به شماره موبایل تبدیل کنید و برای اینکار افزونه دیجیتس می تواند به شما کم کند.

راه میانبر سریع ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس

راه میانبر برای ساخت سایت فروشگاهی وردپرس سایت آماده است.

این بهترین و کاملترین راه حل برای راه اندازی انواع سایت ها از جمله سایت های فروشگاهی است.

در سایت فروشگاهی آماده همه چیز از قبل توسط چندین متخصص به بهترین نحو آماده شده است. از نصب وردپرس و قالب وردپرس گرفته تا انجام طراحی ها و پیکربندی های لازم.

شما با انتخاب یک سایت آماده وردپرس در سایت تم فارس می توانید با چند کلیک آن را راه اندازی کنید و شروع به کار کنید.

فرقی نمی کند شما مبتدی باشید یا حرفه ای، این راه حل کامل است و به شما کمک می کند تا در وقت و هزینه های خود صرفه جویی کنید و در عین حال حرفه ای ترین سایت را داشته باشید.

اگر می خواهید اطلاعات کاملی در مورد وبسایت های آماده داشته باشید، مقاله دیگر ما را با عنوان سایت آماده چیست و چرا از آن استفاده کنیم؟ ببینید.

به پایان این مقاله رسیدیم، امیدواریم که این آموزش ساخت سایت فروشگاهی با وردپرس رایگان به شما کمک کرده باشد تا کسب و کار خود را آنلاین کنید. همچنین ممکن است بخواهید مقاله دیگر ما را در مورد نمونه طراحی سایت با وردپرس ببینید.

(1) نظرات کاربران

  1. محمد گفت:

    از خدمات مشاوره شما در انتخاب بهترین طراحی بسیار سپاسگزارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *