آموزش وردپرس, پایگاه دانش

10 نکته اساسی برای بهبود قالب وردپرس

10 نکته اساسی برای بهبود قالب وردپرس

بسیاری از مردم از وردپرس برای راه اندازی سایت خود استفاده می کنند. پس از نصب وردپرس، کاربران وردپرسی معمولا سعی می کنند قالب های وردپرس را پیدا کرده و دانلود کنند تا بتوانند از آن استفاده کنند و سایتشان با قالب پیش فرض وردپرس متفاوت به نظر برسد. خواه قالب وردپرس رایگان باشد یا ممتاز، راه های زیادی برای بهبود قالب وردپرس وجود دارد.

10 نکته اساسی برای بهبود قالب وردپرس

بهبود قالب های وردپرس

نکات زیر برای بهبود قالب وردپرس، سفارشی سازی، استایل و بهینه سازی اولیه را پوشش می دهد.

1. کاهش اندازه تصاویر قالب

تصاویر بخش مهمی از هر قالب وردپرس هستند، با این حال توسعه دهندگان قالب گاهی اوقات بهینه سازی آنها را فراموش می کنند.

تصاویر موجود در قالب وردپرس شامل تصاویر پس‌زمینه CSS، لوگوهای قالب، تصاویر موجود پیش‌فرض، آیکون‌ها و غیره است. بهینه سازی تصاویر می تواند در مصرف پهنای باند شما صرفه جویی کند و زمان پاسخگویی صفحه را برای خوانندگان وبلاگ شما بهبود بخشد.

برای مثال فتوشاپ ویژگی Save for Web را ارائه می دهد که تصاویر را برای وب بهینه می کند. کاری که من معمولاً انجام می دهم این است که تنظیمات کیفیت تصویر را تا زمانی که شروع به دیدن تغییرات در رنگ یا کیفیت کنم پایین بیاورم.

علاوه بر این، می‌توانید از یک ابزار بهینه‌سازی تصویر بدون اتلاف مانند Smush.it استفاده کنید که حجم فایل اضافی را بدون کاهش کیفیت تصویر کاهش می‌دهد.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید مقاله دیگر ما را در مورد بهینه سازی تصاویر وردپرس ببینید.

2. استفاده از یک فاویکون سفارشی

قالب های وردپرس دارای فاویکون پیش فرض نیستند (آیکونی که نشان دهنده یک وب سایت است که می توانید در برگه های مرورگر و نوار آدرس وب مرورگر مشاهده کنید).

10 نکته اساسی برای بهبود قالب وردپرس

در تصویر بالا می توانید فاوآیکون تم فارس را ببینید.

وقتی یک وب سایت فاویکون نداشته باشد، می تواند غیرحرفه ای به نظر برسد.

اگر نمی دانید چگونه فاوآیکون برای سایت خود تنظیم کنید، آموزش اضافه کردن فاوآیکون در وردپرس را ببینید.

همچنین اگر فاوآیکون ندارید، می توانید مقاله مربوط به ابزار آنلاین ایجاد فاوآیکون را ببینید.

3. سبک نوشتن شرح تصاویر وردپرس

هنگامی که تصویری را در یک پست وبلاگ آپلود و ارسال می کنید، می توانید برای توصیف آن به آنها زیرنویس تصویر بدهید. هر قالب وردپرس خوب باید شامل سبک های پیش فرض برای شرح تصاویر باشد. برای استایل دادن به عنوان پیش فرض، می توانید از کلاس wp-caption در styles.css خود استفاده کنید.

در اینجا نمونه ای از سبک دادن به عنوان تصویر (با استفاده از برخی ویژگی های CSS3) آورده شده است:

.wp-caption { background-color: #f3f3f3; border: 1px solid #ddd; -khtml-border-radius: 3px; -moz-border-radius: 3px; -webkit-border-radius: 3px; border-radius: 3px; /* optional rounded corners for browsers that support it */ margin: 10px; padding-top: 4px; text-align: center; } .wp-caption img { border: 0 none; margin: 0; padding: 0; } .wp-caption p.wp-caption-text { font-size: 11px; line-height: 17px; margin: 0; padding: 0 4px 5px; }

10 نکته اساسی برای بهبود قالب وردپرس

4. از PHP Flush استفاده کنید

با فراخوانی تابع PHP flush درست بعد از هدر خود، می توانید سرعت سایت وردپرس خود را افزایش دهید. به سادگی این خط را پس از تگ بستن </head> به فایل header.php خود اضافه کنید:

<?php flush(); ?>

این کد به سادگی وب سرور شما را مجبور می کند تا هدر وب سایت شما را قبل از ارسال بقیه محتوا ارسال کند. با استفاده از تابع flush، مرورگر زمان دارد تا تمام شیوه نامه های ارجاع شده در هدر را در حالی که منتظر قسمت های دیگر صفحه وب است دانلود کند.

5. از CSS مختصر در Stylesheet قالب خود استفاده کنید

فایل‌های CSS قالب‌های وردپرس حاوی تعداد زیادی کد برای پوشش انواع موقعیت‌ها و استفاده هستند. برای کاهش حجم فایل می توانید از سی اس اس کوتاه نویسی استفاده کنید. برخی از طراحان قالب وردپرس با استفاده نکردن از ویژگی‌های کوتاه‌نویسی، تغییر سبک‌ها را برای کاربران کمتر پیشرفته آسان‌تر می‌کنند، اما اگر یک کدنویس CSS با تجربه هستید، می‌توانید با استفاده از ویژگی‌های کوتاه‌نویسی استایل‌ها را بنویسید/بازنویسی کنید.

به عنوان مثال، اگر قوانین سبک را در قالب خود پیدا کنید که به این صورت است:

.post { padding-top:3px; padding-right:10px; padding-bottom:5px; padding-left:2px; }

شما می توانید آنها را به معادل مختصر خود کاهش دهید:

.post { padding: 3px 10px 5px 2px; }

این به طور موثری اندازه استایل شیت شما را کاهش می دهد. تغییر این تفاوت چندانی ایجاد نمی کند، اما هر ذره بهینه سازی شما را کمی به یک قالب وردپرس سریعتر نزدیک می کند.

6. فایل های قالب وردپرس خود را کوچک کنید

مطابق با استفاده از ویژگی‌های مختصر CSS برای بهینه‌سازی styles.css، اگر فایل‌های CSS و جاوا اسکریپت قالب شما کوچک‌سازی نشده‌اند، می‌توانید آن‌ها را کوچک کنید تا اندازه فایل‌هایشان را کاهش دهید. Minification کاراکترهای غیر ضروری را از فایل های شما مانند فاصله ها و تب ها حذف می کند. برای جاوا اسکریپت، می توانید از JavaScript Compressor استفاده کنید، یک ابزار رایگان مبتنی بر وب که می توانید از آن برای کوچک سازی فایل های جاوا اسکریپت خود استفاده کنید.

برای CSS، این لیست بهینه سازهای CSS را بررسی کنید.

کوچک کردن HTML خود دشوارتر خواهد بود زیرا نشانه گذاری قالب در بین چندین فایل پخش شده است و کد PHP با آنها در هم آمیخته شده است. با این حال، افزونه هایی مانند افزونه WP Rocket وجود دارند که تمام کدهای front-end شما را کوچک می کنند و همچنین سایر فرآیندهای بهینه سازی مانند کش پست های وبلاگ خود را برای بهبود سرعت سایت انجام می دهند.

7. قالب را ایمن کنید

یکی از راه‌های آسان برای محافظت از پوسته‌تان، حذف کد عمومی وردپرس است که درون تگ‌های <head> پوسته شما قرار داده شده است.

دلیل این امر این است که اگر یک کاربر مخرب نسخه وردپرس شما را بشناسد، حمله به آن با استفاده از آسیب‌پذیری‌های خاص نسخه برای او بسیار آسان‌تر است. برای حذف این، باید دو مرحله را انجام دهید. ابتدا به فایل header.php قالب خود بروید و بررسی کنید که آیا خطی مانند این وجود دارد یا خیر:

<meta name="generator" content="WordPress <?php bloginfo(’version’); ?>" />

اگر اینطور است، خط را بردارید.

این خط شماره نسخه وردپرس شما را به عنوان تگ <meta> چاپ می کند. در مرحله بعد، برای اطمینان از اینکه از طریق قلاب wp_head () نمایش داده نمی شود، به سادگی این کد را در فایل functions.php قرار دهید (اگر functions.php وجود ندارد، فقط می توانید با استفاده از کد منبع مورد علاقه خود یکی ایجاد کنید. ویرایشگر):

<?php remove_action('wp_head', 'wp_generator'); ?>

8. مخفی کردن خطاهای ورود به پیشخوان

راه دیگر برای محافظت از قالب وردپرس مخفی کردن خطاهای ورود است. دلیل این امر این است که هر زمان که بخواهید با استفاده از نام کاربری صحیح اما با رمز عبور اشتباه وارد سیستم شوید، پیامی با مضمون “خطا: رمز عبوری که برای نام کاربری … وارد شده درست نیست” ظاهر می شود. اکنون سرنخی داده اید که نام کاربری وارد شده در سیستم است و آنها فقط باید رمز عبور آن را بشکنند.

10 نکته اساسی برای بهبود قالب وردپرس

به همین ترتیب، هر زمان که نام کاربری غیرقابل دسترسی را وارد کنید، پیامی مبنی بر “خطا: نام کاربری نامعتبر” ظاهر می شود. این البته نشان می دهد که نام کاربری وجود ندارد و یک جایگشت کمتر می شود که باید بررسی شود. برای اینکه این اتفاق نیفتد، باید این کد را به فایل functions.php خود اضافه کنید:

add_filter('login_errors', create_function('$a', "return null;"));

این فیلتر خطای استاندارد وردپرس را با نمایش چیزی در زمانی که ورود نادرست است حذف می کند.

9. ویژگی جستجوی قالب را جایگزین کنید

اکثر قالب هایی که دانلود می کنید از عملکرد جستجوی پیش فرض در هسته وردپرس استفاده می کنند، به ویژه به این دلیل که این بهترین روشی است که توسط توسعه دهندگان هسته وردپرس برای توسعه و توزیع قالب های وردپرس توصیه می شود. با این حال، عملکرد جستجوی اصلی، در حال حاضر، به اندازه یک سرویس جستجوی شخص ثالث مانند جستجوی سفارشی گوگل، یاهو قوی و دقیق نیست!

به عنوان مثال، در عملکرد جستجوی هسته وردپرس، تایپ کردن نام نویسنده پست وبلاگ نتیجه ای ندارد (مگر اینکه آن را در پست های خود به عنوان یک فیلد سفارشی وارد کنید).

10 نکته اساسی برای بهبود قالب وردپرس

از سوی دیگر، استفاده از خدمات وب ارائه شده توسط گوگل، یاهو و بینگ مایکروسافت نه تنها از تخصص آنها در جستجو استفاده می کند، بلکه می تواند به کاهش بار سرور شما برای جستجوها نیز کمک کند.

برای ادغام جستجوی سفارشی گوگل در قالب وردپرس خود، افزونه google-custom-search-for-wordpress معرفی شده است.

برای یاهو Yahoo BOSS معرفی شده است.

البته این افزونه ها آپدیت های منظمی نداشته اند. همچنین پیشنهاد میکنیم مقاله دیگر ما را در مورد بهبود جستجو وردپرس ببینید.

10. تماس های تابع و قلاب ها را برای محتوای استاتیک کاهش دهید

فایل های قالب برای مصرف انبوه و استفاده در شرایط مختلف باید انعطاف پذیر باشند. به این ترتیب، فراخوانی‌ها و قلاب‌های تابع پویا فراوانی وجود دارد که قالب را به روش‌ها و موقعیت‌های مختلف کار می‌کند. با این حال، این می تواند منجر به عملکرد و سرعت صفحه پایین تر شود، زیرا هر بار که یک صفحه تولید می شود، برای رندر کردن صفحه باید چندین تابع را فراخوانی کند.

مراقب چیزهایی باشید که نیازی به فراخوانی عملکرد ندارند. به چیزهایی توجه کنید که بعید است تغییر کنند.

به عنوان مثال، در header.php، ممکن است خطی به شکل زیر پیدا کنید:

<title><?php bloginfo('name'); ?></title>

این خط نام وبلاگ شما را در نوار عنوان مرورگر چاپ می کند. احتمالاً نام وبلاگ شما معمولاً تغییر نمی کند، بنابراین می توانید با جایگزین کردن آن با نام وبلاگ خود، یک فراخوانی عملکرد مورد نیاز را کاهش دهید، مانند:

<title>Your Blog Name</title>

در اینجا مثال دیگری وجود دارد (دوباره، معمولاً در header.php یافت می شود):

<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" type="text/css" />

مثال بالا به URL شیوه نامه شما اشاره می کند. با این حال، بعید است که این URL تغییر کند، بنابراین می توانید مستقیماً URL را به این صورت بنویسید:

<link rel="stylesheet" href="http://example.com /wp-content/themes/themename/style.css" type="text/css" />

تعداد زیادی از این فراخوانی‌ها برای قالب های غیر سفارشی وردپرس وجود دارد، و در مجموع، آنها می‌توانند به کندی وبلاگ وردپرس شما کمک کنند، به خصوص زمانی که از یک افزونه کش استفاده نمی‌کنید.

به پایان این مقاله رسیدیم، امیدواریم که این مقاله به شما در بهبود قالب های وردپرس کمک کرده باشد. همچنین ممکن است مقاله دیگر ما را در مورد آموزش بهبود تجربه کاربری فروشگاه اینترنتی ببینید.

5/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *