پایگاه دانش

لوکال هاست چیست؟ راهنمای localhost برای مبتدیان

لوکال هاست چیست؟

تعداد زیادی از اصطلاحات وجود دارد که معمولاً هنگام بحث در مورد شبکه، مدیریت سرور و انتقال داده ها مورد استفاده قرار می گیرد. یکی از این اصطلاح ها “لوکال هاست” (localhost) است.

لوکال هاست چیست؟

حتماً با اصطلاحاتی مانند localhost ، لوکال هاست ، دستگاه محلی ، دستگاه خانگی یا الگویی مانند 127.0.0.1 روبرو شده اید. پس سوال مهم این است که لوکال هاست چیست و چه کاری انجام می دهد؟ ما در این مقاله هر آنچه که باید در مورد آن بدانید را توضیح می دهیم.

localhost چیست؟

بیایید سعی کنیم همان را با استفاده از یک مثال توضیح دهیم. بیایید بگوییم که شما در حال تلاش برای اتصال به سایت themefars.com هستید. این یک نام دامنه است که در یک آدرس IP خاص قرار دارد.

ما با استفاده از نام دامنه مانند (themefars.com) به وب سایت ها متصل می شویم. به خاطر سپردن نام دامنه در مقایسه با آدرس IP مانند 192.0.2.1 آسان تر است.

وقتی می خواهید به آی پی 127.0.0.1 وصل شوید، همیشه به سیستم خود یا همان کامپیوتر شخصی خود متصل می شوید.

به طور خلاصه، localhost کامپیوتر شخصی شماست که آدرس IP پیش فرض آن 127.0.0.1 است.

Localhost سروری است که توسط رایانه شخصی شما استفاده می شود. این اصطلاح بیشتر در زمینه شبکه سازی استفاده می شود.

لوکال هاست برای چه چیزی استفاده می شود؟

همانطور که می دانید برای برقراری ارتباط در اینترنت، یک پهنای باند خاص نیاز است. Localhost در درجه اول ایجاد شده است تا توسعه دهندگان و مهندسان شبکه بتوانند ابتدا چیزهایی را که در سیستم محلی خودشان وجود دارند، قبل از پخش مستقیم روی سرور اصلی یا اینترنت، آزمایش کنند.

به عنوان مثال، فکر کنید کسی می خواهد طراحی سایت را یاد بگیرد و فعلا تا یادگیری کامل هیچ هزینه ای نکند، یا اینکه فکر کنید ما می خواهیم طراحی را در سایت themefars.com تغییر دهیم، اما قبل از اینکه بر روی سایت اصلی تغییرات را ایجاد کنیم، بهتر است تا بر روی لوکال هاست (یعنی از کامپیوتر خودمان به عنوان سرور استفاده کنیم) ابتدا آزمایش را انجام دهیم و مطمئن شویم که تمام عملکردهای موجود در طراحی جدید کاملاً خوب هستند. پس از آزمایش همه ویژگی ها، می توانیم آنها را به صورت زنده در وب سایت اصلی خود قرار دهیم.

این امر به ما کمک می کند تغییرات را در سایت اصلی خود بدون هیچ ریسک و مشکلی انجام دهیم.

اطلاعات بیشتر در مورد localhost

Localhost در شبکه های رایانه ای، به عنوان استاندارد، یک نام دامنه رسمی برای آدرس های IP خصوصی است.

اگر سعی کنید در مرورگرهای نصب شده روی رایانه های مختلف به localhost بیایید، در همه جا نتایج متفاوتی خواهید گرفت. برای مثال، فکر کنید که چهار رایانه دارید. اگر به صورت جداگانه در هر چهار سیستم به localhost دسترسی پیدا کنید. همه آنها نتایج متفاوتی به دست می آورند.

چرا این اتفاق می افتد؟ به نظر می رسد ما به یک منبع اینترنتی مشابه دسترسی داریم، اما هر بار ممکن است نتیجه متفاوت باشد. این امر به این دلیل است که واقعاً localhost نوعی آدرس loopback است که فقط به دستگاه محلی اشاره دارد.

وقتی در رایانه مشخصی به localhost مراجعه می کنید، به همان رایانه ای که در حال حاضر روی آن کار می کنید دسترسی پیدا می کنید.

اینترنت به گونه ای سازمان یافته است که آدرس آی پی 127.0.0.1 در هیچ جایی ثبت نشده است.

محدوده منحصر به فردی از آدرس های IP وجود دارد که از 127 شروع می شوند. آنها به هیچ وجه در WWW وجود ندارند. اینها آدرس های جداگانه ای هستند که فقط در شبکه های محلی ایجاد می شوند.

چگونه آدرس لوکال هاست خود را پیدا کنم؟

در هر شبکه رایانه ای، اصطلاح localhost به رایانه ای که برنامه در آن اجرا می شود ، اطلاق می شود. رایانه به عنوان یک سرور مجازی عمل می کند. اصولاً، در اینجا، کامپیوتر یک شیء فیزیکی نیست، بلکه سیستمی است که بطور عملی کار می کند. مکان “localhost” را به عنوان راهی برای “تماس” با رایانه خود در نظر بگیرید.

بنابراین اگر می خواهید آدرس localhost خود را پیدا کنید، کافیست آدرس IP را برای آن وارد کنید – این را باید در همان رایانه ای که درخواست از آن ساخته شده است وارد کنید. استفاده از آدرس 127.0.0.1 به شما امکان می دهد بدون توجه به پیکربندی سخت افزاری شبکه رایانه، اتصال برقرار کرده و اطلاعات را برای برنامه های سرور که در همان رایانه برنامه مشتری اجرا می شوند، انتقال دهید.

بخش خوب این است که برای این کار به کارت شبکه، مودم یا سایر تجهیزات ارتباطی احتیاج ندارید. رابط کاربری با استفاده از درایور شبه دستگاه در هسته سیستم عامل پیاده سازی می شود.

تفاوت بین 127.0.0.1 و localhost چیست؟

127.0.0.1 چیست؟

127.0.0.1 آدرس loopback معمولی است. این شامل یک بلوک بیش از شانزده میلیون آدرس IP است که صریحاً برای عملکرد loopback استفاده می شود. یک آدرس loopback به رایانه شما اجازه می دهد تا با استفاده از پروتکل های اتصال به شبکه، داده ها را با خودش تبادل کند.

به معنای گسترده، یک آدرس loopback یک دستگاه شبکه مجازی را نشان می دهد که اتصال به شبکه را تنها با یک نقطه پایانی ایجاد می کند، این بدان معناست که در همان دستگاه یعنی در رایانه شما شروع و به پایان می رسد.

اصطلاح localhost به چه معنی است؟ Localhost پورت ارتباطی را که به سرور منبع متصل می شود، توصیف می کند. این اجازه می دهد تا اتصال شبکه به خود حلقه شود و به شما امکان می دهد در صورت عدم وجود چنین شبکه ای یا عدم دسترسی، اتصالات شبکه را تقلید کنید.

در عمل، کلمه localhost مترادف با 127.0.0.1 برای استفاده و بحث است. با این حال، به یاد داشته باشید که هر دو کاملاً یکسان نیستند.

در سیستم پیکربندی شده با استانداردهای پیش فرض، localhost موجود در URL در IPv4 به 127.0.0.1 یا به مکانیسم loopback ::1 برای IPv6 تبدیل می شود.

با این حال، تعداد آدرسهای برگشتی بسیار بیشتر از این دو مورد وجود دارند که می توانید برای هاستینگ محلی از آنها استفاده کنید. بلوک IP های رزرو شده برای آدرس های loopback از 127.0.0.0 تا 127.255.255.255 متغیر است.

بنابراین تفاوت چیست؟ در اکثر دستگاه ها، localhost و 127.0.0.1 از لحاظ عملکردی یکسان هستند. اما کلمه localhost یک برچسب برای آدرس IP است نه خود آدرس. می توان آن را به هر آدرس IP ، حتی یکی در خارج از بلوک آدرس رزرو شده مسیریابی کرد.

اگر از Windows به سیستم Unix / Linux تغییر دهید، ممکن است متوجه شوید که loopback تقریباً مترادف با localhost است. برای تغییر مسیر loopback  به 127.0.0.1 می توانید از فایل میزبان ها استفاده کنید.

به طور خلاصه، استفاده از localhost فقط یک روش جایگزین برای دسترسی به 127.0.0.1 است. می توان گفت که این دو اصطلاح مترادف هستند. همچنین، در اینجا طیف وسیعی از آدرس های IP قرار دارد که برای ایجاد شبکه های محلی تعیین شده اند: 127.0.0.1 – 127.255.255.255

 localhost و port چیست؟

برای درک همان، ابتدا باید درک کنیم که پورت ها چیست؟

در هر رایانه (یا میزبان یا وب سرور)، چندین برنامه مختلف به طور همزمان قابل اجرا هستند. از تعداد پورت های مختلف در پروتکل TCP / IP (یا پروتکل اینترنت) برای آدرس دهی به یک برنامه خاص استفاده می شود که در آن همه آدرس یکسان دارند.

اگر کامپیوتر در حال اجرا است، به عنوان مثال، یک سرور HTTP (وب سرور، به عنوان مثال، Nginx یا Apache)، در پورت 80 گوش می دهد. اگر در حال اجرا نباشد، چیزی در پورت 80 گوش نمی دهد و اگر در پورت 80 به لوکال هاست مراجعه کنید، به هیچ پاسخی نخواهد رسید. خود میزبان در دسترس خواهد بود، اما پاسخی نخواهد داد.

برای برنامه های مختلف سرور ، مرسوم است که از شماره های پورت مشهور استفاده شود. با این حال، بسیاری از برنامه های وب مشترک معمولاً حتی تعداد پورت را در بعضی مواقع نشان نمی دهند زیرا مشتری به صورت خودکار از پورت پیش فرض یعنی پورت 80 استفاده می کند.

اما، در اصل، هر سرویس قابل تنظیم و استفاده در هر پورت است. تنها کاری که نمی توان انجام داد استفاده همزمان از سرورهای مختلف در همان پورت است.

موارد استفاده از localhost

لوکال هاست دارای سه مزیت اصلی است:

تست سرعت

به عنوان مدیر شبکه، باید اطمینان حاصل کنید که کلیه تجهیزات و پروتکل های TCP / IP خوب کار می کنند. با ارسال یک درخواست پینگ به localhost، می توانید یک بررسی اتصال را انجام دهید. آزمون نشان می دهد که آیا همه چیز خوب است یا نه. این همچنین به شما در اصلاح هر مشکلی کمک می کند.

تست برنامه یا اپلیکیشن های وب

هنگام ساختن یک برنامه وب یا هر برنامه ای که نیاز به اتصال به اینترنت داشته باشد، پیوند دادن به آدرس localhost یک هدف عالی برای توسعه دهندگان است. همانطور که در بالا بحث کردیم، سیستم عامل ما به یک سرور شبیه سازی شده تبدیل می شود.

بنابراین، می توانیم فایل های ضروری برنامه را در سرور (یعنی سیستم عامل محلی) بارگذاری کنیم و عملکرد آن را بررسی کنیم و ویژگی های مختلف برنامه خود را قبل از پخش زنده بر روی سرور واقعی، که امکان دسترسی مخاطبان گسترده تر را دارد، آزمایش کنیم.

طراحی سایت

همانظور که در بالا هم توضیح داده شد، شما می توانید قبل از هزینه کردن برای خرید هاست و دامنه، به صورت رایگان بر روی لوکال هاست سایت طراحی کنید و پس از یادگیری و اتمام طراحی، آن را به هاست اصلی منتقل کنید.

در صورت نیاز به طالاعات بیشتر مقالات زیر را ببینید.

به پایان این مقاله رسیدیم، امیدواریم که جواب سوال “لوکال هاست چیست؟” را پیدا کرده باشید و از آن برای اهداف خود استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *