از هر پنج سایت، دو سایت از پلتفرم وردپرس استفاده می کنند. در این راهنمای مبتدی، ما به شما مراحل طراحی سایت با وردپرس را نشان می دهیم تا بدانید چگونه با وردپرس یک وب سایت بسازید!
وردپرس چیست؟
وردپرس یکی از محبوب ترین سیستم های مدیریت محتوا (CMS) موجود است که بیش از یک سوم وب سایت ها را تامین می کند. اگرچه ممکن است بسیار فنی به نظر برسد، اما واقعاً بسیار ساده است.
یک سیستم مدیریت محتوا دقیقاً این کار را انجام می دهد – نحوه نمایش محتوای شما را مدیریت می کند.
اساساً شما آنچه را که می خواهید در سایت خود نشان دهید ارائه می دهید و CMS از نحوه نمایش آن مراقبت می کند. این بدان معناست که یک CMS برای هر کسی که میخواهد یک وبسایت حرفهای ایجاد یا نگهداری کند، بدون نیاز به کسب مدرک جدید در برنامهنویسی کامپیوتر فوقالعاده است.
سیستم های مدیریت محتوای مختلف زیادی وجود دارد، اما ما بر روی وردپرس تمرکز خواهیم کرد. به طور گسترده ای پشتیبانی می شود، سفارشی کردن آن آسان است، و بهترین از همه، استفاده از آن رایگان است. وردپرس یک گزینه عالی برای ساخت یک وب سایت انعطاف پذیر و صیقلی بدون یادگیری کد است.
چه کسانی باید از وردپرس استفاده کنند؟
به طور خلاصه، هر کسی چه مبتدی و چه حرفه ای که می خواهد به سادگی حرفه ای ترین و قابل تنظیم ترین سایت را راه اندازی کند، می تواند وردپرس را انتخاب کند. وردپرس در ابتدا به عنوان یک پلتفرم برای وبلاگ نویسان در نظر گرفته می شد، اما اکنون برای انواع مختلف وب سایت ها به خوبی کار می کند.
خب، اما وردپرس چگونه کار می کند؟
اینطور فکر کنید – وردپرس چارچوب شماست. درست مانند یک خانه، ابتدا با قاب بندی شروع می کنید.
وردپرس را به عنوان اسکلت وب سایت خود در نظر بگیرید.
این ستون فقرات است و از تمام عملکردهای اصلی که نیاز دارید پشتیبانی می کند.
بعد محتوا را اضافه می کنیم. این شامل متن، تصاویر و ویدیوهایی است که برای انتقال پیام خود به بازدیدکنندگان از آنها استفاده می کنید. در قیاس خانه ما، این مبلمان، تصاویر و اقلام داخل سایت شما است.
قالب وردپرس شما نحوه ظاهر سایت شما را کنترل می کند. رنگ های کلی و طرح بندی صفحه بخشی از قالب شما هستند. اینها رنگ و فرش شما در خانه وب سایت شما هستند.
اما، همانطور که در حال یادگیری نحوه ساخت یک وب سایت وردپرس هستید، اگر تصمیم بگیرید که می خواهید طرح های رنگی خود را تغییر دهید و مبلمان خود را مجدداً ترتیب دهید، چه؟ شما نمی خواهید فقط برای تغییر ظاهر مجبور به خرید یک خانه کاملا جدید باشید. اینجاست که ساخت وب سایت شما با وردپرس مزیت بزرگی را به همراه دارد. هنگامی که محتوای شما در ابتدا تنظیم شد، می توانید طراحی خود را بدون نیاز به ایجاد مجدد صفحات خود تغییر دهید.
زیبایی وردپرس در این است که شما می توانید به راحتی محتوا را ویرایش کنید، ویژگی ها را اضافه کنید یا به طور کامل سایت خود را طراحی مجدد کنید بدون اینکه نیازی به شروع مجدد از ابتدا داشته باشید.
می توانید بدون تغییر در عملکرد، محتوا را گسترش دهید، حذف یا ویرایش کنید. همچنین می توانید بدون از دست دادن محتوای یا نیاز به بازسازی ساختار صفحه خود، ظاهر سایت خود را تغییر دهید (یعنی قالب وردپرس خود).
وردپرس میتواند بسیاری از کارها را مستقیماً انجام دهد، اما اگر بخواهید قابلیتهایی را اضافه کنید چه؟
اینجاست که افزونه وردپرس وارد عمل می شود.
افزونهها ویژگیهای اضافی هستند که میتوانید برای افزودن عملکرد وبسایت وردپرس خود نصب کنید (یا به آن وصل کنید). آنها را مانند افزودن برنامه به دستگاه تلفن همراه خود در نظر بگیرید. میتوانید با پیدا کردن افزونهای که کاری را انجام میدهد که بهطور پیشفرض وردپرس ارائه نمیدهد، قابلیتهایی را به ساختار اصلی اضافه کنید.
بیایید برویم سر اصل مطلب:
مراحل راه اندازی سایت با وردپرس
در ادامه مراحل طراحی سایت با وردپرس را ذکر می کنیم:
مرحله 1: خرید یک نام دامنه
اولین قدم برای ساخت یک وب سایت وردپرسی، خرید یک نام دامنه است. این آدرسی است که افراد هنگام بازدید از سایت شما در مرورگر خود وارد می کنند.
نام دامنه شما نقش مهمی در برندسازی آنلاین شما دارد. به این ترتیب، گرفتن تصمیم درست ضروری است. در حالی که شما می توانید دامنه خود را در هر زمانی تغییر دهید، این می تواند به برند شما آسیب برساند. همچنین ممکن است به رتبه بندی بهینه سازی موتور جستجو (SEO) شما آسیب برساند.
اگر در حال ایجاد یک وب سایت تجاری هستید، معمولاً می خواهید نام شرکت خود را در دامنه خود نشان دهید. اگر این نام کوتاه است، می توانید کلمات کلیدی مرتبط را نیز اضافه کنید. انجام این کار می تواند رتبه سئوی شما را افزایش دهد.
در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، مقاله نحوه انتخاب بهترین نام دامنه سایت را ببینید.
مرحله 2: خرید میزبانی وب
هر وب سایتی بر روی یک وب سرور میزبانی می شود. شما می توانید سرور خود را راه اندازی کنید. با این حال، اکثر صاحبان سایت های وردپرس تصمیم می گیرند برای میزبانی به شخص ثالث پرداخت کنند.
هنگامی که یک ارائه دهنده هاست را انتخاب می کنید، آنها مسئول حفظ سرور هستند، از جمله جایگزینی سخت افزار قدیمی. بسته به انتخاب ارائه دهنده شما، ممکن است حتی در انجام کارهای تعمیر و نگهداری معمول به شما کمک کنند. به عنوان مثال، این شرکت ممکن است با ایجاد پشتیبانگیری منظم، نصب آخرین نسخههای هسته وردپرس و نظارت بر سایت شما برای مشکلات عملکرد کمک کند.
طیف گسترده ای از ارائه دهندگان، انواع هاست و بسته ها وجود دارد که می توانید از بین آنها انتخاب کنید. بهترین ارائه دهنده هاست وردپرس برای شما به عواملی مانند بودجه و حجم ترافیک وب مورد انتظار شما بستگی دارد.
با این حال، خرابی برای هر وب سایتی خبر بدی است. به همین دلیل، توصیه میکنیم به دنبال ارائهدهندهای باشید که نرخ آپتایم بالا و حتی گارانتی آپتایم ارائه میدهد.
امنیت همچنین یک نگرانی گسترده برای صاحبان وب سایت است. در حالت ایده آل، ارائه دهنده هاست شما ویژگی های امنیتی داخلی را ارائه می دهد. به عنوان مثال، طرح شما ممکن است شامل فایروال ها، اسکنرهای ویروس، و گواهی رایگان (SSL) باشد.
سرعت صفحه همچنین می تواند بر میزان بالای نمایش سایت شما در نتایج موتورهای جستجو تأثیر بگذارد. اگر قرار است وب سایت وردپرس شما ترافیک جذب کند، عملکرد آن حیاتی است. با در نظر گرفتن این موضوع، توصیه می کنیم ارائه دهنده ای را انتخاب کنید که ویژگی های افزایش سرعت را ارائه می دهد، مانند شبکه تحویل محتوا (CDN).
اگر شرکت هاست خاصی را مدنظر ندارید، ما در صفحه بهترین هاست وردپرس، شرکت هاستینگ مناسب را معرفی کرده ایم.
مرحله 3: وردپرس را نصب کنید
اگر یک سرویس میزبانی مدیریت شده وردپرس را انتخاب کنید، حساب شما با وردپرس از پیش نصب شده ارائه می شود. با این حال، بسته به ارائه دهنده هاست و انتخاب بسته شما، ممکن است نیاز به نصب این سیستم مدیریت محتوای محبوب (CMS) داشته باشید.
شما پس از دانلود وردپرس، می توانید صفحه نصب وردپرس را ببینید و به کمک آن آموزش، وردپرس را نصب کنید.
مرحله 4: یک قالب وردپرس را انتخاب کنید
هر زمان که یک وب سایت ایجاد می کنید، وردپرس یک قالب پیش فرض را به طور خودکار اعمال می کند. با این حال، این تنها یک گزینه در میان بسیاری از گزینه ها است. ممکن است یک قالب وجود داشته باشد که برای وب سایت شما مناسب تر باشد:
شما می توانید به صفحه قالب وردپرس یا سایت آماده مراجعه کنید و بهترین قالب وردپرس با توجه به کسب و کار خود را انتخاب نمایید.
اگر از قالب های وردپرس حرفه ای استفاده کنید، آنها شامل طراحی و تنظیمات از پیش ساخته شده هستند و کار را برای شما بسیار آسان می کنند.
همچنین اگر قالب وردپرس مدنظر خود را انتخاب کرده اید، می توانید صفحه نصب قالب وردپرس را ببینید.
مرحله 5: سایت خود را سفارشی کنید
پس از انتخاب قالب وردپرس خود، معمولاً می خواهید آن را سفارشی کنید. این مراحل بسته به نوع وب سایتی که ایجاد می کنید متفاوت خواهد بود. با این حال، اکثر صاحبان سایت وردپرس با تغییر عنوان شروع به کار می کنند.
عنوان سایت عنصری است که در بالای هر صفحه ظاهر می شود. از آنجایی که موقعیت اصلی دارد، معمولاً باید از نام کسب و کار یا وب سایت خود استفاده کنید.
برای ویرایش عنوان، در پیشخوان وردپرس به تنظیمات » عمومی مراجعه کنید:
وقتی اینجا هستید، ممکن است بخواهید یک شعار هم اضافه کنید. این عبارت یا جمله کوتاهی است که در زیر عنوان ظاهر می شود.
مرحله 6: سایت خود را با افزونه های وردپرس تقویت کنید
افزونه ها کمک زیادی به قدرت وردپرس می کنند و با آنها می توانید تقریباً هر کاری را که تصور کنید انجام دهید.
برای نصب افزونه وردپرس، باید در پیشخوان وردپرس به قسمت افزونهها » افزودن مراجعه کنید و در آنجا از بین افزونه های رایگان افزونه دلخواه را جستجو و نصب کنید یا افزونه را از سیستم خود آپلود کنید.
اگر می خواهید بدانید که چه افزونه هایی را در سایت خود نصب کنید، مقاله مربوط به افزونه های ضروری وردپرس را ببینید.
به پایان این مقاله رسیدیم، امیدواریم که این شما را با مراحل طراحی سایت با وردپرس آشنا کرده باشد. همچنین ممکن است بخواهید مقالات ما را در مورد آموزش مدیریت سایت ببینید.