آموزش وردپرس, سئو وردپرس

نحوه کاهش درخواست های HTTP در سایت وردپرس

کاهش درخواست های HTTP در سایت وردپرس

آیا می خواهید تعداد درخواست های HTTP را در سایت وردپرس خود کاهش دهید؟ عالی است. شما در راه سریع تر کردن سایت وردپرس خود هستید.

بیشتر سایت های وردپرس از زمان بارگذاری بالای صفحه رنج می برند و معمولاً صاحبان آن نمی دانند چه اقداماتی را باید انجام دهند و از چه چیزهایی جلوگیری کنند.

هر بار که به یک وب سایت می روید، کلیه موارد فنی در پشت صحنه اتفاق می افتد. در حالی که کلمات و تصاویر در صفحه شما بارگیری می شوند، در پس زمینه مرورگر شما درخواست و دریافت فایل ها را نشان می دهد.

این درخواست های HTTP سرعت بارگذاری صفحه را تحت تأثیر قرار می دهند و در نهایت، بر تجربه کاربر، نرخ پرش و سئو تأثیر می گذارند. هرچه تعداد درخواست HTTP کمتر از سایت شما برای سرور ارسال شود، سایت شما سریعتر بارگیری می شود.

در این مقاله شما را راهنمایی می کنیم که چگونه می توانید تعداد درخواست های HTTP را در سایت وردپرس خود کاهش دهید.

قبل از شروع به کار، می توانید از ابزار بررسی سرعت سایت استفاده کنید تا بعد از کاهش درخواست های HTTP ، میزان تاثیر آن را بر روی سرعت سایت خود مشاهده کنید.

همچنین ابتدا شما باید بدانید که HTTP چیست و چگونه این درخواست های HTTP را می توان مشاهده کرد.

درخواست HTTP چیست؟

هر بار که شخصی به یک صفحه در سایت شما مراجعه می کند، مرورگر آنها فایل هایی را که حاوی محتوای صفحه هستند درخواست می کند. این فایل ها ممکن است شامل فایل های HTML ، CSS و JavaScript ، تصاویر، آیکون ها و سایر فایل ها باشد.

به این درخواست HTTP گفته می شود. HTTP مخفف “HyperText Transfer Protocol” است و اساساً نام یک مرورگر است که یک درخواست برای یک فایل ارسال می کند، و سروری که آن پرونده را به مرورگر ارسال می کند.

هنگامی که سرور درخواست HTTP را از مرورگر کاربر دریافت می کند، سرور شما با ارسال فایل های مورد نیاز پاسخ می دهد. سپس مرورگر کاربر صفحه را ارائه می دهد.

چرا پیگیری درخواست HTTP اینقدر مهم است؟ از آنجا که هربار کسی به سایت شما مراجعه می کند، مرورگر آنها برای هر فایل مورد نیاز برای ارائه صفحه ای که بازدید می کنند، باید درخواست HTTP جداگانه کند. اگر سایتی مینیمالیستی دارید که فایل های زیادی دراختیار ندارد، طولی نخواهد کشید که پرونده های شما را درخواست و بارگیری کند. اما این مورد برای اکثر وب سایت ها، به ویژه آنهایی که از تصاویر، انیمیشن ها و سایر محتوای پویا استفاده می کنند، صدق نمی کند.

با کاهش تعداد عناصر در صفحات سایت خود، می توانید تعداد درخواست های HTTP را که برای ارائه یک صفحه وب لازم است، به حداقل برسانید. این به نوبه خود به افزایش سرعت بارگذاری سایت شما کمک می کند.

اما ابتدا باید بدانید که درخواست های HTTP سایت شما چه تعداد است.

چگونه می توان تعداد درخواست های HTTP را مشاهده کرد؟

می توانید با استفاده از ابزار توسعه دهنده در مرورگر خود یعنی Inspect، درخواست های HTTP یک وب سایت را مشاهده کنید.

برای این کار فقط کافی است تا در صفحه کلیک راست کنید و Inspect را انتخاب کنید. (در بعضی از مرورگرها Inspect Element است)

حالا، روی Network کلیک کنید و سپس صفحه خود را تازه کنید (Ctrl+R)؛ تا مانند تصویر زیر درخواست های HTTP را در زمان واقعی مشاهده کنید:

مشاهده درخواست های HTTP

شما می توانید در ستون Time زمان بارگذاری هر پرونده، در ستون size اندازه هر فایل و در ستون Type نوع فایل را مشاهده کنید.

همچنین در سمت چپ پایین، تعداد کل درخواست ها، اندازه همه آنها و زمان بارگذاری را می توانید ببینید که در تصویر بالا، 51 درخواست، 1.2 مگابایت و زمان بارگذاری 6.96 ثانیه است.

اکنون می دانید که چگونه تعداد درخواست های HTTP را در سایت خود بررسی کنید. حالا وقت آن است که نحوه کاهش تعداد درخواست های HTTP را یاد بگیرید.

نحوه کاهش درخواست های HTTP وب سایت شما

بهینه سازی سایت شما و کاهش تعداد فایل هایی که سایت شما ارائه می دهد می تواند سرعت را به مقدار قابل توجهی افزایش دهد.

کوچک سازی و ترکیب فایل های HTML ، CSS و JavaScript

به هر پرونده HTML ، CSS و JavaScript که سایت شما به آن نیاز دارد به تعداد درخواست های HTTP برای بارگیری سایت شما اضافه می کند. بنابراین با ترکیب و به حداقل رساندن اینها، شما نه تنها تعداد پرونده های لازم برای بارگیری را کاهش می دهید، بلکه اندازه کل فایل سایت خود را نیز کاهش می دهید.

“کوچک سازی” به معنی حذف هرگونه کاراکتر غیر ضروری، مانند نظرات، قالب بندی، فضای سفید و خطوط جدید از پرونده های HTML ، CSS و JavaScript است که برای اجرای کد لازم نیستند.

ترکیب فایل ها هم که از نام آن پیداست. به عنوان مثال، اگر صفحه وب شما 5 فایل CSS خارجی و 5 فایل جاوا اسکریپت خارجی را بارگیری کند، ترکیب CSS و JavaScript خود را در یک پرونده جداگانه جدا کنید، هر یک به جای 10 درخواست منجر به 2 درخواست می شوند. با این وجود، توجه به این نکته مهم است که اگر شما از HTTP / 2 استفاده می کنید، بدان معنی است که چندین درخواست به طور همزمان می توانند اتفاق بیفتد و ترکیب فایل ها تأثیر کمتری در زمان بارگذاری خواهد گذاشت.

با استفاده از افزونه WP Rocket ، می توانید فایل های خود را به راحتی در زیر زبانه “بهینه سازی فایل” کوچک سازی و ترکیب کنید.

فایل های CSS و JavaScript را مسدود کنید

اگر CSS و JavaScript را در صفحه وب خود دارید که ناهمزمان نیست، بهتر است آن را ناهمزمان یا آن را به تعویق بیندازید.

چرا؟ وقتی مرورگر کاربر صفحه شما را بارگیری می کند، درخواست های صفحه را از بالا به پایین بارگیری می کند. هنگامی که مرورگر به یک فایل CSS یا JavaScript می رسد، اگر آن فایل غیر هماهنگ باشد، مرورگر متوقف خواهد شد تا این فایل CSS یا JavaScript را به طور کامل بارگیری کند.

هنگامی که فایل های خود را به صورت غیر همزمان بارگیری می کنید، مرورگر کاربر همزمان با ادامه بارگیری سایر عناصر در صفحه، آنها را بارگیری می کند.

مسدود سازی، حذف یا همان تحویل بهینه فایل ها به معنی انتقال آنها به بخش دیگری از صفحه برای بارگیری است. به عنوان مثال، جاوا اسکریپت را از بخش <head> سایت خود به پایین صفحه خود و درست قبل از برچسب </body> منتقل کنید. این تکنیک تضمین می کند که بقیه صفحه بارگذاری شود بدون اینکه منتظر بماند تا جاوا اسکریپت به طور کامل بارگیری شود.

با استفاده از WP Rocket ، می توانید CSS و JavaScript را مسدود کنید برای اینکار فقط کافی است تا در زبانه بهینه سازی فایل آن گزینه ها را فعال کنید.

فایل های CSS و JavaScript را مسدود کنید

اینکار را برای فایل های دیگر هم باید تکرار کنید.

حذف و بهینه سازی تصاویر

تصاویر معمولاً فایل هایی هستند که بیشترین تاثیر را در سرعت بارگذاری سایت دارند.

اگرچه آنها کاملاً ضروری هستند و علاوه بر آن وب سایت های بدون تصاویر خسته کننده هستند. اما ممکن است در سایت خود تصاویری داشته باشید که نیازی به آن ندارید.

بنابراین وقت بگذارید تا تصاویر خود را ارزیابی کنید و هر یک از آن ها را  که استفاده نمی کنید از کتابخانه رسانه ای خود حذف کنید. وقتی تصاویر خود را بررسی کردید و تصمیم گرفتید کدام یک را نگه دارید، باید آنها را بهینه و فشرده سازی کنید. بهینه سازی تصاویر، اطلاعات غیرضروری فایل را حذف می کند. توصیه می کنیم از افزونه Imagify استفاده کنید.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر مقاله ما را در مورد بهینه سازی تصاویر در وردپرس ببینید.

کار دیگری که شما می توانید برای کاهش درخواست های HTTP انجام دهید بارگذاری تنبل تصاویر است. بارگذاری تنبل ( Lazy Load ) از بارگذاری یکجا و همزمان تمام تصاویر در یک صفحه جلوگیری می کند و فقط تصاویری که روی صفحه نمایش کاربر هستند، بارگیری می شوند و تا زمانی که کاربر صفحه را اسکرول نکند تصاویر دیگر لود نمی شوند.  این قابلیت را می توانید در تنظیمات افزونه WP Roket فعال کنید و در غیر اینصورت می توانید مقاله دیگر ما را در مورد افزونه بارگذاری تنبل تصاویر ببینید.

ارزیابی و کاهش اسکریپت های خارجی

در این مرحله، این ایده خوبی است که به پانل Network در Chrome مراجعه کنید و ببینید که چه فایل های دیگری درخواست هایی را اضافه می کنند.

به عنوان مثال، ممکن است گراوتار کاربر در نظرات ثانیه ای را به زمان بارگذاری صفحه اضافه کند. یا اضافه کردن افزونه های مختلف برای نمایش شبکه های اجتماعی ممکن است باعث افزایش تعداد درخواست HTTP سایت شما شود.

دانستن اینها، به شما کمک می کند تصمیم گیری آگاهانه ای درباره اینکه چه درخواست هایی را باید نگه دارید و کدام یک ها ارزش ندارند سرعت صفحه شما را کاهش دهند، داشته باشید.

جمع بندی

کاهش تعداد درخواست های HTTP به معنی افزایش سرعت سایت وردپرس شما است. ما در بالا نحوه کاهش درخواست های HTTP را آموزش دادیم. همچنین برای بهینه سازی بیشتر و افزایش سرعت سایت باید کارهای دیگری را انجام دهید، برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ما را در مورد افزایش سرعت سایت وردپرس ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *