اگر تازه از وردپرس می خواهید استفاده کنید، ممکن است این سوال ذهن شما را درگیر کرده باشد: افزونه وردپرس چیست؟ هنگام خواندن آموزش های وردپرس ، احتمالاً این کلمه را در همه جا مشاهده می کنید. و حتی اگر قبلاً وردپرس را نصب کرده باشید، هنوز هم نمی توانید مطمئن شوید که یک افزونه وردپرس چیست و به چه افزونه هایی نیاز دارید.
افزونه ها برای افزایش کارایی سایت طراحی شده با وردپرس شما ضروری هستند. در این آموزش می آموزید که افزونه وردپرس چیست ، چه کاری انجام می دهد و پاسخ به سایر سؤالات متداول مربوط به این موضوع را پیدا می کنید.
افزونه وردپرس چیست و چگونه کار می کند؟
افزونه وردپرس نوعی کد است که به وب سایت وردپرس شما وصل می شود. به عبارت ساده، این یک افزودنی برای سایت شماست که عملکرد اصلی وردپرس را اصلاح و بهبود می بخشد.
به جای ویرایش کدهای اصلی وردپرس، استفاده از افزونه ها راه حل بهتری برای تقویت قابلیت های وردپرس است. به جای سفارشی کردن مجموعه طولانی از کدها، دانلود و نصب افزونه ها آسانتر است. از همه مهم تر، پرداختن به کد کار سختی است.
برای ایجاد افزونه ها، فقط لازم است کدهای اضافی را با چند کلیک “وصل کنید”. هر وقت دیگر نیازی به تغییرات نباشد، می توانید با غیرفعال کردن افزونه، آن را “جدا کنید”.
نکته جالب اینجاست که هزاران افزونه از پیش توسعه یافته در وردپرس برای شما موجود است. و همین مهم ترین دلیل محبوبیت و قدرت وردپرس می باشد. استفاده صحیح از افزونه ها نه تنها باعث افزایش کارایی و تجربه کاربر وب سایت شما می شود بلکه باعث بهبود گردش کار شما نیز می شود.
یک افزونه چه کاری می تواند انجام دهد؟
افزونه ها اصلاح کننده هایی هستند که یک وبلاگ ساده را به یک وب سایت با هر شکل و کارایی تبدیل می کنند.
با چند قدم ساده، افزونه ها سایت شما را به یک فروشگاه الکترونیکی، یک مجله، یک نمونه کار، یک سیستم مدیریت یادگیری تبدیل می کنند … هر چیزی که می توانید به آن فکر کنید!
به عنوان مثال، اگر می خواهید یک فروشگاه آنلاین پیشرفته تهیه کنید، ووکامرس بهترین دوست شما است. آیا می خواهید سایتی برای سیستم رزرواسیون بسازید؟ Bookly را بررسی کنید.
شاید شما یک عکاس هستید که می خواهید کار خود را در وب سایت خود به نمایش بگذارید؟ افزونه Envira Gallery یک انتخاب عالی است.
در حالی که برخی افزونه ها کاملاً سایت شما را تغییر می دهند، برخی دیگر مانند ترفندهای ساده در پشت پرده عمل می کنند. ممکن است تغییر ظاهری آن را نبینید، اما افزونه ها عملکرد یک سایت را بهینه می کنند.
به عنوان مثال، می توانید WPSmushرا برای فشرده سازی تصاویر خود اضافه کنید. W3 Total Cache باعث بهبود عملکرد سایت شما می شود. افزونه هایی مانند WordFence امنیت وب سایت شما را تقویت می کنند.
افزونه های وردپرس را کجا پیدا کنیم؟
چند مکان وجود دارد که می توانید افزونه های وردپرس را تهیه کنید. با این حال، باید مراقب باشید که افزونه ها را از کجا بارگیری کنید. پلاگین های منتشر شده توسط توسعه دهندگان غیر قابل اعتماد ممکن است به وب سایت شما آسیب برساند.
دایرکتوری وردپرس بهترین مکان برای جستجوی افزونه ها است. 50،000+ افزونه برای انتخاب شما وجود دارد.
همچنین گاهی اوقات ممکن است نیاز به یک افزونه غیر رایگان داشته باشید، در این صورت می توانید از قسمت افزونه وردپرس سایت ما اقدام کنید و افزونه مورنظر خود را به صورت کاملا فارسی سازی شده دانلود نمایید. همچنین در صورتی که افزونه در سایت ما موجود نبود باید به سایت Code Canyon مراجعه کنید.
برای نصب افزونه ها از فهرست دایرکتوری وردپرس، می توانید به داشبورد وردپرس خود بروید و سپس به قسمت افزونه ها » افزودن مراجعه کنید.
نحوه نصب افزونه های وردپرس
سه روش وجود دارد که می توانید برای نصب افزونه ها استفاده کنید. ابتدا می توانید آن را مستقیماً از طریق دایرکتوری وردپرس نصب کنید. ثانیا، می توانید فایل .zip افزونه را در سایت خود بارگذاری کنید. در آخر، می توانید افزونه ها را از طریق هاست بارگذاری کنید.
برای یادگیری همه روشها، می توانید به مقاله ما مراجعه کنید که آموزش نصب افزونه وردپرس را ارائه داده ایم.
تفاوت افزونه های رایگان و پریموم
از آنجا که پلاگین های رایگان و پولی وجود دارد، ممکن است از خود بپرسید کدام یک را انتخاب کنید. آیا افزونه های رایگان فقط برای اهداف کوتاه مدت کار می کنند؟ آیا افزونه های پولی از رشد آینده شما بهتر پشتیبانی می کنند؟
خوب، فقط به این دلیل که باید هزینه بیشتری بپردازید، به این معنی نیست که کیفیت بهتری خواهید گرفت. صدها افزونه رایگان وجود دارد که کیفیت برتر را ارائه می دهند.
بنابراین اگر به راحتی نتوانید هزینه افزونه پولی را بپردازید، همیشه می توانید یک گزینه خوب رایگان پیدا کنید.
در اینجا نکاتی را که باید در هنگام انتخاب بین یک افزونه رایگان و پولی، در نظر گرفت آمده است:
- ویژگی ها: اگرچه افزونه های رایگان زیادی در مخزن وردپرس وجود دارد، اما برخی از ویژگی های اصلی این نسخه فقط در نسخه حرفه ای آنها موجود است. بررسی کنید که آیا واقعاً به ویژگی ها احتیاج دارید یا نه. اگر هیچ افزونه رایگانی گزینه مورد نیاز را ارائه نمی دهد، باید افزونه خود را به نسخه برتر ارتقا دهید.
- پشتیبانی: افزونه های پریموم معمولاً پشتیبانی تمام وقت ارائه می دهند. بنابراین اگر افزونه مشکلی را داشته باشد یا به نکاتی در مورد استفاده از آن نیاز دارید – می توانید برای کمک با تیم پشتیبانی تماس بگیرید. اما در اکثر افزونه های رایگان، باید خودتان تحقیق را انجام دهید.
- فایل مستندات: افزونه های پولی معمولاً همراه با پرونده های مستند سازی هستند. این پرونده ها مانند یک کتابچه راهنمای کاربر هستند. برای بهینه سازی آن می توانید نحوه پیکربندی کلیه ویژگی های موجود در افزونه و شاید برخی ترفندها را پیدا کنید.
نکات قبل از نصب افزونه های وردپرس
قبل از نصب هر افزونه، باید چند نکته را در نظر بگیرید. ابتدا باید بدانید که وب سایت شما واقعاً به چه چیزی احتیاج دارد. به هیچ عنوان به مخزن وردپرس نروید و تصور کنید که به چه چیزی نیاز دارید و هرچه را که جالب است نصب کنید. این بی اثر و وقت گیر است.
ثانیا، برای توصیه های افزونه در اینترنت تحقیق کنید. این مرحله مفید است اگر شما از قبل بدانید که به چه چیزهایی نیاز دارید، اما مطمئن نیستید که افزونه ها به شما در دستیابی به اهداف خود کمک می کند.
در آخر، باید سازگاری افزونه را با نسخه وردپرس و قالب وردپرس خود بررسی کنید. ممکن است برخی از افزونه ها نسخه قدیمی و یا جدیدتر وردپرس را پشتیبانی نکنند. و همچنین و اگر قالب شما از افزونه مورد نظر شما پشتیبانی نمی کند، نصب آن ممکن است مشکلات جدی ایجاد کند.
چرا نمی توان افزونه هایی به وردپرس خود اضافه کرد؟
از نظر فنی تعداد پلاگین های نصب شده بر عملکرد سایت شما تأثیر نمی گذارد. با این حال، افزونه های کدگذاری شده ضعیف ممکن است باعث ایجاد خطا یا کند شدن سایت شما شوند. یک نکته را بخاطر بسپارید: همه چیزهایی که در وب سایت خود اضافه می کنید از فضای دیسک شما استفاده می کنند. بنابراین اگر تعداد زیادی افزونه را نصب کنید، زودتر فضای هاست شما اشغال خواهد شد.
علاوه بر این، برخی از افزونه ها ممکن است با یکدیگر در تضاد بوده و باعث بروز مشکلات ناخواسته در سایت شما شوند. بنابراین تحقیقات خود را انجام داده و تعداد پلاگین های خود را باهوش نگه دارید.
برخی افزونه ها که برای هر وب سایت مهم هستند
در حالی که برخی از افزونه ها اختیاری هستند، بسته به قالب وردپرس سایت شما، برخی از افزونه ها ضروری هستند. برای به حداکثر رساندن کارایی سایت خود، ما این دو افزونه غیر رایگان و یک افزونه رایگان را که باید فوراً نصب کنید توصیه می کنیم:
افزونه Yoast SEO
با این افزونه می توانید بدون نیاز به هیچ دانش خاصی سایت خود را سئو کنید و بالاترین جایگاه را در موتورهای جستجو داشته باشید. انی افزونه هم به صورت رایگان موجود است و هم غیر رایگان، و از آنجا که در هر سایتی مهم ترین مسئله سئو آن است، پیشنهاد می کنیم از نسخه پریموم افزونه Yoast Seo استفاده کنید.
افزونه Wp Rocket
هیچ کاربری سایت های کند را دوست ندارد و سریعا آن را ترک می کند. برای افزایش سرعت سایت خود حتما از افزونه WP Rocket استفاده کنید و بهترین تجربه را به بازدیدکنندگان ارائه دهید.
افزونه Akismet
با بزرگتر شدن وب سایت شما، باید خود را برای پیام ها و نظرات اسپم آماده کنید. Akismet نه تنها وب سایت شما را از هرزنامه محافظت می کند بلکه آن را در یک پوشه جداگانه فیلتر می کند. علاوه بر این، Akismet به طور خودکار گزارش آمار اسپم را برای شما ایجاد می کند.
همچنین برای اطلاعات بیشتر در مورد افزونه های موردنیاز که باید حتما در سایت خود نصب کنید می توانید صفحه افزونه های ضروری وردپرس را ببینید.
جمع بندی
به طور خلاصه، اگر این افزونه ها نبودند، وردپرس به اندازه الان قدرتمند نبود. افزونه ها عملکرد سایت شما را افزایش می دهند، از آن محافظت می کنند و در کل از پتانسیل آن استفاده می کنند.
امیدواریم که الان به خوبی جواب سوال افزونه وردپرس چیست را پیدا کرده باشید و از طریق آن بتوانید به رشد و ارتقا سایت خود کمک کنید.