Crawl و index دو اصطلاح بسیار رایج در سئو هستند. اگر مدتی زیادی است که در وب هستید، احتمالاً این کلمات را شنیده اید. Crawl و index دو اصطلاح هستند که کل دنیای وب به آنها بستگی دارد.
سئو یک زمینه بسیار گسترده است. برای درک کامل سئو، باید اصطلاحات اساسی آن را بدانیم. ما در ادامه توضیحات لازم را در مورد اصطلاحات Crawl و index ارائه می دهیم تا درک کاملی از آنها داشته باشید.
crawl چیست؟
crawl (خزیدن) اساساً به معنای دنبال کردن یک مسیر است. در دنیای سئو، crawl به معنای ردیابی لینک ها و جمع آوری داده ها در وب سایت ها است. وقتی ربات ها به سایت شما (یا هر سایت دیگری) می روند، صفحات لینک شده دیگر را نیز در وب سایت شما ردیابی می کنند.
این یکی از دلایلی است که ایجاد نقشه سایت مهم است، زیرا آنها شامل تمام پیوندها در وبلاگ ها هستند و ربات های گوگل می توانند از آنها برای نگاه عمیق تر در یک وب سایت استفاده کنند.
index چیست؟
Indexing فرآیند اضافه کردن صفحات وب به جستجوی گوگل است.
بسته به نوع متا تگ مورد استفاده شما (index یا no-index)، گوگل صفحات شما را خزیده و ایندکس خواهد کرد. تگ no-index بدین معنی است که صفحه به فهرست جستجوی وب اضافه نمی شود.
به صورت پیش فرض، هر سایت و پست وردپرسی ایندکس می شود. برای اینکه در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشید، این ایده هوشمندانه است که فقط بخش های مهم وبلاگ یا وب سایت خود را ایندکس کنید.
موارد غیر ضروری مانند برچسب ها، دسته ها و سایر صفحات بی فایده را ایندکس نکنید.
عوامل مؤثر بر روند crawl
میلیون ها وب سایت در این دنیا وجود دارد. آیا همه از سرعت خزیدن و ایندکس خوشحال هستند؟ پاسخ نه است! اکثر مردم دائماً به دنبال این هستند که بدانند چرا پست هایشان ایندکس نمی شود.
بیایید نگاهی به برخی از عوامل کلیدی که نقش مهمی در Crawl و index دارند، بپردازیم.
بک لینک
هرچه بک لینک های بیشتری داشته باشید، سایت شما از نظر موتورهای جستجو مطمئن و معتبر تر خواهد بود. اگر رتبه های خوبی دارید اما هیچ لینکی به سایت ندارید، موتورهای جستجو ممکن است فرض کنند که شما محتوای کم کیفیت دارید.
لینک داخلی
در مورد لینک های داخلی (همچنین به عنوان لینک های عمیق شناخته می شود) بحث های زیادی شده است. کاربران حتی استفاده از همان anchor text (همان قسمت قابل کلیک در یک نتیجه جستجو یا صفحه اینترنتی است) را در پست ها پیشنهاد می کنند، زیرا به جمع آوری داده های عمیق درباره وب سایت کمک می کند.
نقشه سایت XML
بعد از راه اندازی وب سایت خود، ساخت نقشه سایت را فراموش نکنید. از این طریق به گوگل اطلاع داده می شود که سایت شما به روز شده است و می خواهید آن را بخزد.
محتوای تکراری
این می تواند روی سایت شما تأثیر بسیار منفی بگذارد. پس سعی کنید هیچ محتوای تکراری در سایت نداشته باشید.
URL های دوستانه ایجاد کنید
URL های دوستانه سئو را برای هر صفحه در وب سایت خود ایجاد کنید. این پیامدهای زیادی برای روند سئو دارد.
متا تگ
وب سایت شما باید یک متا تگ منحصر به فرد و غیر رقابتی داشته باشد. این امر به داشتن رتبه های برتر در موتورهای جستجو اطمینان خواهد کرد.
پینگ
اطمینان حاصل کنید که پینگ همه سایت های اصلی را به وب سایت وردپرس خود اضافه کرده اید. وردپرس یک ویژگی پینگ خودکار دارد که موتورهای جستجو را از بروزرسانی سایت مطلع می کند.
هنگامی که سایت خود را بر اساس این عوامل بهینه می کنید، گوگل روند Crawl و index صفحه را سریعتر و دقیق تر انجام می دهد.