پایگاه دانش, واژه نامه

وبلاگ چیست و چگونه کار می کند؟ (راهنمای کامل + مثال)

وبلاگ چیست

آیا می خواهید بدانید وبلاگ چیست و چگونه کار می کند؟ شما به جای مناسب آمده اید.

احتمالاً در بسیاری از سایت‌های وبلاگ آمده‌اید و تعداد زیادی مقاله نیز خوانده‌اید. اگرچه وب‌سایت‌های وبلاگ همیشه ما را احاطه کرده‌اند، بسیاری از مردم هنوز نمی‌دانند وبلاگ چیست و کاربرد وبلاگ چیست.

اگر شما یکی از آن‌هایی هستید که می‌خواهید درباره وبلاگ‌ها بدانید، اکنون زمان مناسبی برای یادگیری و حتی شروع وبلاگ خود است. و ما در این مورد به شما کمک خواهیم کرد!

ما در این مقاله توضیح خواهیم داد که وبلاگ چیست، چگونه کار می کند و هر آنچه که باید در مورد وبلاگ نویسی بدانید، ذکر می کنیم.

نکته: وبلاگ چیست و بلاگ چیست هر دو یک پاسخ را دارند و تفاوتی با هم ندارند.

وبلاگ چیست

وبلاگ چیست؟ – تعریف

وبلاگ یا بلاگ، یک مجله آنلاین مانند یک وب سایت است که موضوعات مختلف بسیاری را توسط یک نویسنده یا گروهی از نویسندگان پوشش می دهد. به عبارت دیگر، این یک نوع وب‌سایت ساده است که شامل مقالات و داستان‌ها عمدتاً در یک موضوع یا جایگاه خاص است.

به عنوان مثال، وب سایتی که در حال حاضر در حال مشاهده آن هستید “themefars.com” نیز یک وبلاگ است و شما در حال خواندن یک مقاله وبلاگ هستید. می‌توانید بخش‌های مختلف این سایت را کاوش کنید و محصولات و مقالات آموزشی مختلفی را پیدا کنید.

در سال های قبل، وبلاگ ها به عنوان یک دفترچه خاطرات آنلاین شخصی یا به سادگی گزارشی از زندگی افراد که به صورت آنلاین به اشتراک گذاشته بودند شروع شد. مردم در مورد زندگی روزمره خود نوشتند، آن را به صورت آنلاین با کاربران اینترنت به اشتراک گذاشتند و آن را به عنوان یک زمین بازی خلاقانه شروع کردند.

حتی امروزه نیز وبلاگ های شخصی بسیار محبوب هستند. به عنوان مثال، “www.gatesnotes.com” یک وبلاگ شخصی بیل گیتس است.

وبلاگ چیست

اگرچه به عنوان یک خروجی بسیار شخصی برای افراد شروع شد، اما تبدیل به رسانه ای پرکاربرد برای به اشتراک گذاری اطلاعات و نظرات مردم در مورد موضوعات مختلف شد. این دفتر خاطرات آنلاین را به چیزی تبدیل کرد که ما اکنون به عنوان یک وبلاگ می شناسیم.

امروزه مردم به طور برجسته از وبلاگ ها به عنوان وسیله ای برای به اشتراک گذاری اطلاعات، بازاریابی محصولات و سرگرم کردن مردم استفاده می کنند. بسیاری از سازمان ها، شرکت ها و صاحبان مشاغل، وبلاگ ها را به عنوان راهی برای تبلیغ خدمات و محصولات خود نگه می دارند.

از نظر فنی، وبلاگ نوعی وب سایت است. بنابراین، اساساً مجموعه ای از صفحات وب است که با استفاده از اینترنت قابل دسترسی هستند.

هدف یک وبلاگ چیست؟

در بالا تعریف وبلاگ را به زبان ساده برای شما پاسخ دادیم و اکنون پاسخ سوال وبلاگ چیست را می دانید، اما هدف از راه اندازی یک وبلاگ چیست؟ خب، دلایل مختلفی برای شروع وبلاگ نویسی می تواند وجود داشته باشد.

شما می توانید نه تنها برای بیان خلاقیت و نوشتن داستان های خود وبلاگ نویسی کنید، بلکه می توانید برای بازاریابی محصولات و خدمات خود نیز شروع کنید. به هر شکلی که شما بخواهید می تواند باشد.

تبدیل شدن از یک دفترچه خاطرات شخصی به شکل عمده ای از بازاریابی دیجیتال. از نوشتن در مورد رویدادهای زندگی روزمره تا نوشتن در مورد محصولات و خدمات در مورد یک شرکت، مردم از وبلاگ ها برای بسیاری از وظایف مختلف استفاده می کنند.

بنابراین، به طور کلی 2 هدف از وبلاگ وجود دارد:

  • برای به اشتراک گذاشتن داستان ها، ایده ها، نظرات، خلاقیت خود با دیگران (وبلاگ شخصی)
  • اشتراک گذاری اطلاعات در مورد برخی از محصولات با هدف بازاریابی و کسب درآمد (وبلاگ تجاری)

با یک وبلاگ شخصی می توانید با مخاطبان هدف خود ارتباط برقرار کنید. همیشه به عنوان یک واسطه بین شما و مخاطبان شما عمل می کند تا با یکدیگر آشنا شوید، ایده ها را به اشتراک بگذارید و بر روی محتوای خود ارتباط برقرار کنید.

از طرف دیگر، یک وبلاگ تجاری به شما امکان می دهد برخی از محصولات را تبلیغ کنید، به بازاریابی کمک کنید و حتی به صورت آنلاین درآمد کسب کنید.

چگونه از یک وبلاگ برای بازاریابی کسب و کار خود استفاده کنیم؟

از نقطه نظر تجاری، وبلاگ ها اغلب برای بازاریابی محصولات و خدمات ارائه شده توسط یک تجارت استفاده می شوند. با وبلاگ ها می توانید:

  • آموزش بیشتر و بیشتر مصرف کنندگان در مورد محصولات و خدمات،
  • آنها را متقاعد کنید که محصولات شما را بخرند،
  • و فروش خود را افزایش دهید.

به عنوان مثال، احتمالا نام دیجی کالا مگ را شنیده اید، در آنجا علاوه بر انتشار اخبار تکنولوژی، مقالاتی در مورد معرفی محصولات مختلف منتشر می کنند تا به وسیله آن کاربران را متقاعد به خرید در سایت دیجی کالا کنند.

به همین ترتیب، بسیاری از شرکت‌ها و سازمان‌ها از فرصتی که وبلاگ‌ها در اختیارشان قرار داده است، استفاده کرده‌اند. وبلاگ ها به افزایش ارزش محصول شما کمک می کنند و به عنوان یک ابزار بازاریابی عالی عمل می کنند. همچنین به افزایش در معرض دید شرکت کمک می کند.

یک نکته مهم در مورد این وبلاگ این است که برای سایت های مختلف مانند دیجی کالا، وبلاگ یک وب سایت جداگانه نیست، بلکه بخشی از وب سایت اصلی است.

به همین ترتیب، سایر مشاغل نیز یک بخش وبلاگ در سایت خود ایجاد می کنند و کالاها و خدمات خود را تبلیغ می کنند.

نوع دیگری از وبلاگ های تجاری “وبلاگ های بازاریابی وابسته” وجود دارد که در آن وبلاگ نویسان محصولات دیگران را در ازای پول کمیسیون تبلیغ می کنند.

آیا باید یک وبلاگ تجاری راه اندازی کنید یا یک وبلاگ شخصی؟

اگرچه اخیراً روند افزایش وبلاگ های تجاری و ایجاد وبلاگ به طور کلی وجود داشته است، شما هنوز هم می توانید یک وبلاگ شخصی ایجاد کنید و تجربیات زندگی خود را به اشتراک بگذارید. هنوز وبلاگ های زیادی وجود دارند که به جای تبلیغ محصولات، بر خلاقیت تمرکز دارند.

بسته به هدف وبلاگ خود، می توانید انواع مختلفی از وبلاگ ها را ایجاد کنید. شما:

  • آیا تمایلی به ثبت زندگی روزانه خود دارید؟ – یک وبلاگ شخصی راه اندازی کنید.
  • یک شرکت دارید و می خواهید در مورد محصولات خود صحبت کنید؟ – یک وبلاگ تجاری ایجاد کنید و محصولات خود را تبلیغ کنید.
  • عاشق سفر هستید و می خواهید تجربه خود را با دیگران به اشتراک بگذارید؟ – یک وبلاگ سفر بسازید و داستان های سفر خود را به اشتراک بگذارید.

خب اکنون پس از درک پاسخ وبلاگ چیست و نحوه استفاده از وبلاگ، شاید بخواهید بدانید که یک وبلاگ چگونه کار می کنید و چگونه یک وبلاگ راه اندازی کنید. نگران نباشید، ما در ادامه شما را راهنمایی می کنیم.

یک وبلاگ چگونه کار می کند؟

وبلاگ ها شامل انواع مختلفی از مقالات یا پست هایی است که توسط گروهی از وبلاگ نویسان یا یک فرد ایجاد شده است. جذابیت های اصلی وبلاگ شما محتوای با کیفیت و مقالات آموزنده ای است که ارسال می کنید.

اگرچه ظاهر وبلاگ ها در طول زمان بسیار تغییر کرده است، اما ساختار اصلی ثابت مانده است. وبلاگ ها ابتدا پست اخیر شما را دارند و سپس پست قبلی را به ترتیب زمانی معکوس دارند.

وبلاگ چیست

ساختار اصلی این است:

  • (هدر) Header: اینجا جایی است که نوار ناوبری و منو وجود دارد.
  • (محتوای اصلی)Main Content: این شامل آخرین پست های وبلاگ و اساساً آنچه بیننده برای آن بازدید می کند.
  • (بخش نظرات)Comment Section: به طور کلی در پست های وبلاگ، این بخش جایی است که افراد می توانند با نویسندگان تعامل داشته باشند و بازخورد بدهند.
  • (نوار کناری)Sidebar: این جایی است که می توانید برخی از ابزارک‌ها را برای ارائه اطلاعات اضافی قرار دهید.
  • (فوتر) Footer: وبلاگ نویسان اغلب پیوندهای مرتبط مانند سلب مسئولیت، سیاست های حفظ حریم خصوصی و غیره را در اینجا قرار می دهند.

مهم ترین بخش کل وبلاگ، محتوای اصلی است، جایی که تمام پست های وبلاگ در آن ساخته می شوند.

بنابراین، پست های وبلاگ چیست؟

پست های وبلاگ مقالاتی هستند که حاوی اطلاعاتی هستند که بیننده برای آن آمده است. به عبارت دیگر، تمام مقالاتی که نویسنده می سازد و در وبلاگ خود منتشر می کند، پست وبلاگ است. شما می توانید در مورد هر چیزی مقاله بنویسید، از داستان نویسی خلاق تا یک آموزش کامل.

پست‌های وبلاگ عمدتاً دسته‌بندی شده و به درستی مرتب شده‌اند که باعث می‌شود، گشت و گذار در وبلاگ راحت باشد. و مردم معمولاً از دسته ها و برچسب ها برای سازماندهی محتوا در وبلاگ استفاده می کنند.

مدیریت صحیح محتوا و ساختار وبلاگ ها چیزی است که آنها را برای مردم جذاب می کند. پست وبلاگ های ایده آل دارای بهینه سازی موتور جستجو (سئو) مناسب هستند. بهینه سازی عالی سئو به رتبه سایت در موتورهای جستجو کمک می کند و وبلاگ ها می توانند ترافیک خوبی کسب کنند.

چگونه یک وبلاگ راه اندازی کنیم؟ (گام به گام)

در اولین روزهای وبلاگ نویسی، توانایی ایجاد وبلاگ به چند نفر محدود بود، فقط توسعه دهندگان وب. یکی باید به صورت دستی یک سایت را با کدنویسی توسعه می داد. اما دیگر اینطور نیست.

در حال حاضر چندین پلت فرم وبلاگ نویسی با استفاده آسان در بازار موجود است. با این سایت های وبلاگ نویسی، هر کسی می تواند بدون نوشتن یک خط کد، یک وبلاگ بسازد. تنها الزامات فداکاری و زمان شماست.

از این رو، امروزه شروع وبلاگ نویسی بسیار آسان است. اینجا. ما به صورت خلاصه نحوه ایجاد یک وبلاگ جدید (گام به گام) را توضیح خواهیم داد.

مرحله 1: یک پلتفرم وبلاگ نویسی خوب انتخاب کنید

همانطور که قبلا ذکر شد، امروزه می توانید چندین پلت فرم مختلف وبلاگ نویسی را در بازار پیدا کنید. بنابراین، ما یک مشکل دیگر داریم! انتخاب یک پلتفرم از بین بسیاری از سایت ها با ویژگی های کم و بیش مشابه گیج کننده است.

بیایید آن را آسان کنیم. در اینجا برخی از محبوب ترین سایت های وبلاگ نویسی آورده شده است:

وردپرس

این قوی ترین نرم افزار وبلاگ نویسی و ساخت سایت در دنیا است. بیش از 35 درصد از وب سایت های موجود در اینترنت از آن استفاده می کنند و محبوب ترین سیستم مدیریت محتوا است. برای شروع وبلاگ نویسی در این مورد، یک هاست و نام دامنه بخرید و وردپرس را روی آن نصب کنید. همانطور که آن را میزبانی می کنید، کنترل کاملی بر روی سایت خود خواهید داشت و بسیار قابل توسعه است.

وردپرس رایگان است و به نصب 5 دقیقه ای معروف است. در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، مقاله وردپرس چیست را ببینید.

Blogger

بلاگر یکی از قدیمی ترین و محبوب ترین سایت های وبلاگ نویسی است. تحت مدیریت شرکت گوگل، این یک سایت وبلاگ کاملا میزبانی شده است. به این معنی که هاست ارائه شده است، بنابراین نیازی به خرید و راه اندازی ندارید. برای شروع وبلاگ نویسی در اینجا، فقط به یک حساب گوگل نیاز دارید که باید با آن ثبت نام کنید. آسان است اما محدود و بدون مالکیت شما!

Medium

Medium یک پلت فرم نسبتاً جدید وبلاگ است اما امروزه بسیار محبوب است. درست مانند بلاگر، این نیز یک پلت فرم میزبانی شده است. بنابراین، شما نیازی به تنظیم یا نصب چیزی ندارید. فقط به medium.com بروید، حساب کاربری خود را راه اندازی کنید و شروع به نوشتن مقاله کنید. بسیار ساده است، اما انعطاف پذیری زیادی نخواهید داشت.

پیشنهاد ما وردپرس است!

اگر می خواهید یک پیشنهاد سریع از ما داشته باشید، پیشنهاد می کنیم با وردپرس شروع کنید. این قدرتمندترین سازنده وب سایت و پلت فرم وبلاگ جهان است.

وردپرس

اگر مبتدی هستید، ممکن است در ابتدا نیاز به کمک داشته باشید. اما نگران نباشید، می توانید راهنماها و آموزش های زیادی را به صورت آنلاین پیدا کنید. به عنوان مثال، می توانید راهنمای گام به گام ما در مورد طراحی سایت با وردپرس را بررسی کنید.

هنگامی که وبلاگ خود را در وردپرس راه اندازی کردید، آزادی کامل خواهید داشت که آن را به هر شکلی که می خواهید طراحی کنید. شما می توانید هر قالب وردپرس حرفه ای را برای طراحی داشته باشید، هر تعداد ویژگی را اضافه کنید، تبلیغات بگذارید، محصولات خود را تبلیغ کنید یا هر چیز دیگری.

با این اوصاف، حالا بیایید جلو برویم و ببینیم که چگونه یک سایت وبلاگ در وردپرس راه اندازی کنیم.

مرحله 2: وردپرس را راه اندازی کنید

اکنون که وردپرس را به عنوان پلتفرم وبلاگ نویسی خود انتخاب کرده ایم، گام بعدی نصب و راه اندازی وردپرس است. با خرید یک طرح میزبانی و نام دامنه شروع می شود. می توانید به صفحه بهترین هاست وردپرس مراجعه کنید، ما در انجا بهترین شرکت هاستینگ ایران را معرفی کرده ایم و پس از دریافت مشاوره از آنها می توانید هاست و دامنه خریداری کنید.

همچنین نصب وردپرس بسیار ساده است و اگر خود شما موفق به نصب نشدید، می توانید به شرکت هاست بگویید تا به صورت رایگان نصب را برای شما انجام دهند.

پس از نصب وردپرس در سایت شما، می توانید وارد پنل مدیریت سایت خود شوید و علاوه بر نصب قالب وردپرس برای بهبود طراحی سایت خود، مقاله اضافه کنید و منتشر کنید.

نکته: می توانید از قالب جنه که بهترین قالب وردپرس وبلاگ است استفاده کنید.

مرحله 3: مقالات خود را منتشر کنید.

پس از ورود به پیشخوان وردپرس، از قسمت نوشته ها می توانید هر تعداد مقاله که می خواهید در سایت خود بنویسید و منتشر کنید.

وبلاگ چیست

به همین سادگی و خوشمزگی!

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر، مقاله آموزش نوشته ها در وردپرس را ببینید.

تفاوت وبلاگ با سایت چیست؟

مردم اغلب وبلاگ ها و وب سایت ها را با یکدیگر اشتباه می گیرند. دلیل اصلی سردرگمی این است که بسیاری از شرکت ها از وبلاگ ها به عنوان وب سایت اصلی خود استفاده می کنند یا وبلاگ ها را با وب سایت خود ترکیب می کنند.

به طور کلی، وب سایت مجموعه ای از صفحات وب به هم پیوسته است که تحت یک نام منحصر به فرد به نام آدرس وب گروه بندی شده اند. در حالی که وبلاگ ها نوعی وب سایت هستند که اغلب بر انتشار محتوای به موقع تمرکز می کنند.

به طور کلی، با وب سایت، ما یک صفحه وب ثابت را درک می کنیم که دارای اطلاعات اولیه در مورد چیستی شرکت، نحوه عملکرد و سایر جزئیات شرکت است. در حالی که، وبلاگ‌های شرکت‌ها گزارشی از تمام تغییرات و کارهای مستند هستند.

وبلاگ ها اغلب به روز می شوند و بیشتر با بینندگان درگیر هستند. بینندگان می توانند نظر بدهند و بازخورد خود را بیان کنند. از طرف دیگر، وب سایت ها دارای صفحه تماس هستند اما در مقایسه با وبلاگ ها بسیار ثابت هستند.

تفاوت عمده را می توان در پست های وبلاگ یافت. پست های وبلاگ، اغلب دارای تاریخ انتشار، نویسنده، دسته بندی و برچسب هستند در حالی که وب سایت ها هیچ کدام ندارند.

شروع به وبلاگ نویسی یا ساختن یک وب سایت؟

ممکن است تصمیم گیری برای راه اندازی یک وبلاگ یا وب سایت به عنوان یک مبتدی سخت باشد. کدامیک بهتر است؟ پاسخ ساده به این خواهد بود، بستگی دارد. اما این سردرگمی در ذهن ما را برطرف نمی کند، اینطور است؟ مقایسه خوب در اینجا به شما کمک می کند تصمیم بگیرید.

وب سایت ها چگونه هستند؟

  • وب‌سایت‌ها صرفاً صفحات ثابتی هستند که حاوی اطلاعات مختصری در مورد شرکت هستند.
  • آنها پست ندارند، بلکه صفحاتی با مقدمه موضوع اصلی دارند.
  • آنها تعاملی نیستند و عمدتاً بر ارائه یک مقدمه ساده متمرکز هستند.

وبلاگ ها چگونه هستند؟

  • وبلاگ ها اغلب با اطلاعات جدید به روز می شوند.
  • زمینه را برای تعامل بین شرکت و مصرف کنندگان فراهم می کند.
  • شما می توانید بازخورد مداوم دریافت کنید و خدمات را بهبود بخشید.

اگر یک شرکت به تازگی شروع به کار کرده و روی پالایش شرکت متمرکز شده است، حفظ گزارش روزانه می تواند یک چالش باشد. بنابراین، وب سایت یک انتخاب کارآمد خواهد بود.

در حالی که، بسیاری از شرکت های از پیش تاسیس شده، مزیت بازاریابی یک پلت فرم تعاملی را که وبلاگ ها ارائه می کنند، تشخیص می دهند. آنها شروع به ایجاد وبلاگ و ادغام آنها با وب سایت خود کرده اند.

نتیجه

شما متوجه شدید که وبلاگ چیست و چگونه کار می کند. اکنون، شما آماده هستید تا اولین قدم خود را بردارید.

شما می توانید مستقیماً وارد وبلاگ نویسی، نوشتن محتوای عالی و اطلاع رسانی به دنیا شوید. اما با نوشتن محتوای باکیفیت، تبلیغ وبلاگ‌های خود و سوق دادن آن به سمت حجم بیشتری از طریق رسانه‌های شبکه‌های اجتماعی نیز بخش بسیار مهمی از وبلاگ نویسی است.

شما می خواهید تا جایی که ممکن است ترافیک بیشتری در وبلاگ خود جمع آوری کنید تا آثار خود را در بین بسیاری گسترش دهید و همچنین ارزش وبلاگ خود را افزایش دهید.

یادگیری در مورد وبلاگ ها در ابتدا می تواند دشوار به نظر برسد. اگرچه با یک راهنمای مناسب، می توانید به راحتی تمام اصول اولیه وبلاگ نویسی را یاد بگیرید و وبلاگ خود را در کمترین زمان راه اندازی کنید. ما برای شما بهترین ها را در مسیر تبدیل شدن به یک وبلاگ نویس حرفه ای آرزو می کنیم.

امیدواریم این مقاله به شما کمک کند تا بدانید وبلاگ چیست، چرا وبلاگ ایجاد کنید، چگونه کار می کند و موارد دیگر. همچنین ممکن است بخواهید مقاله دیگر ما را در مورد سایت چیست را ببینید.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *