زمانی که شما از سایت ما یک قالب وردپرس خریداری می کنید، علاوه بر فایل اصلی قالب وردپرس، شما می توانید بسته آسان نصبی سریع قالب وردپرس را هم دانلود کنید. بسته آسان نصبی قالب به شما کمک می کند تا با چند کلیک یک سایت دقیقا شبیه به پیشنمایش قالب وردپرس که در سایت ما مشاهده کرده اید را راه اندازی کنید. در این مقاله ما نحوه راه اندازی بسته آسان نصبی قالب وردپرس در سی پنل را برای شما توصیح خواهیم داد.
نحوه نصب بسته آسان نصبی قالب وردپرس در سی پنل
بعد از این که بسته آسان نصبی تم وردپرس موردنظر را دانلود کردید وارد کنترل پنل هاست سی پنل خود شوید و سپس در قسمت Files بر روی File Manager کلیک کنید.
خب حالا باید بر روی public html کلیک کنید که روت اصلی سایت شما است.
زمانی که وارد پوشه public html شدید هر فایلی که در آنجا وجود داشت را پاک کنید تا هاست شما برای نصب بسته آسان نصبی قالب کاملا آماده باشد.
پس از اینکه محتوای درون public html را کاملا پاک کردید حالا باید از قسمت بالا بر روی upload کلیک کنید.
بعد از اینکه بر روی upload کلیک کردید صفحه ای مشابه عکس زیر برای شما باز می شود که باید بر روی Select File کلیک کنید و فایل بسته آسان نصبی را که دانلود کردید را انتخاب کنید تا آپلود شود.
توجه داشته باشید حتما هاستی که تهیه کرده اید حداقل فضای یک گیگابایت را داشته باشد و اگر اینطور نیست و فضای کمتری دارد از شرکت میزبانی خود بخواهید تا آن را برای شما ارتقا دهد تا با مشکلی مواجه نشوید.
بعد از اینکه بسته آسان نصبی را آپلود کردید از قسمت بالا بر روی Extract کلیک کنید تا آن را از حالت فشرده خارج کنید. بعد از این که بسته نصبی را استخراج کردید با دو فایل روبه رو خواهید شد یک فایل archive.zip و یک فایل installer.php که باید فقط این دو فایل را در روت اصلی سایت خود باقی بگذارید و فایل اصلی را هم حذف کنید.
خب حالا یک صفحه جدید از مرورگر خود را باز کنید و آدرس سایت خود را با پسوند installer.php وارد کنید. مثال: site.ir/installer.php
بعد از وارد کردن آدرس سایت با پسوند installer.php شما به صفحه نصب بسته آسان نصبی قالب منتقل می شوید. که در این مرحله باید اول تیک گزینه I have read and accept را فعال کنید و سپس بر روی گزینه Next کلیک کنید.
بعد از اینکه بر روی Next کلیک کردید به مرحله دوم از نصب می روید که نیاز به اطلاعات دیتابیس هست و شما باید یک دیتابیس بسازید.
برای ساخت دیتابیس بهبخش DATABASE مراجعه کنید و بر روی MySql Database Wizard کلیک نمایید.
وقتی بر روی گزینه مشخص شده کلیک کردید صفحه زیر برای شما نمایان می شود که باید شما نام دیتابیس خود را انتخاب کنید. و با کلیک بر روی next step به مرحله بعد بروید.
خب حالا شما باید در این قسمت نام کاربری و رمز عبور برای دیتابیس خود وارد کنید.
بعد از این که اطلاعات بالا رو وارد کردید باید بر روی create user کلیک کنید تا دیتابیس شما ساخته شود.
بعد از انجام مرحله بالا یک صفحه جدید برای شما باز می شود که باید باید ابتدا تیک گزینه ALL PRIVILEGES را بزنید و سپس بر روی گزینه Next step کلیک کنید.
همانطور که در تصویر پایین مشاهده می کنید دیتابیس شما با موفقیت ساخته شد.
پس از ایجاد دیتابیس به صفحه نصب برگردید و اطلاعات database , username و password را واردکنید و بعد بر روی next و سپس yes کلیک کنید تا به مرحله بعد بروید.
در مرحله بعد در قسمت title عنوان یا همان نام سایت خود را وارد کنید. در پایین تر در قسمت options یک نام کاربری و رمز عبور برای ورود به سایت انتخاب کنید و پس از آن بر روی Next کلیک کنید.
خب مراحل نصب به پایان می رسد و می توانید بر روی قسمت site login کلیک کنید تا وارد سایت شوید.
بعد از نصب بسته آسان نصبی چه کارهایی را باید انجام دهیم؟
بعد نصب بسته آسان نصبی قالب وردپرس شما نیاز به انجام یکسری کارها دارید.
حذف بسته نصبی و افزونه duplicator
اولین کاری که باید انجام دهید این است که وارد پیشخوان سایت خود شوید و در پایین بر روی duplicator کلیک کنید و در صفحه باز شده فایل نصبی را که دیگر نیاز به آن ندارید حذف کنید. برای حذف کافی است آن را انتخاب کنید بعد از قرار دادن منو کشویی بر روی Delete بر روی دکمه Apply و سپس Ok کلیک کنید.
بعد از مرحله بالا دوباره در پیشخوان وردپرس به قسمت duplicator مراجعه کنید از زیر گزینه های آن Tools را انتخاب کنید و بر روی دو دکمه مشخص شده در تصویر زیر کلیک کنید تا تمام فایل های نصبی در سایت شما پاکسازی شود و فضای اضافی در سایت شما اشغال نشده باشد.
خب حالا ک بسته آسان نصبی را حذف کردید در پیشخوان وردپرس به قسمت افزونه ها بروید و افزونه داپلیکیتور را غیر فعال کنید.
تنظیم گزینه های پیوند یکتا
در پیشخوان وردپرس به بخش تنظیمات » پیوندهای یکتا بروید و مطمئن شوید که گزینه های پیوند یکتا بر روی نام نوشته قرار دارد. با اگر بر روی نام نوشته هم بود در پایین بر روی ذخیره تنظیمات کلیک کنید تا لینک های شما بروزرسانی شود.
خب به پایان این مقاله رسیدیم امیدواریم که نحوه راه اندازی بسته آسان نصبی قالب وردپرس در سی پنل را به درستی یاد گرفته باشید. همچنین در صورت نیاز می توانید به مطالب زیر مراجعه کنید.
دیدگاه
دیدگاهی ثبت نشده.