پایگاه دانش

وردپرس یا PHP: کدام یک برای سایت شما بهتر است و چرا؟

وردپرس یا PHP

وردپرس بهتر است یا php ؟ چه زمانی باید از PHP یا WordPress برای تجارت خود استفاده کنید؟

بسیاری از افراد که می خواهند کسب و کار خود را به پلتفرم آنلاین ببرند، اغلب در دوراهی باقی می مانند که آیا از فریم ورک PHP یا سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای ایجاد وب سایت استفاده کنند. این دو مزایا و معایب خود را دارند.

در ادامه ما با ارائه توضیحات لازم به شما کمک می کنیم تا راحت تر تصمیم بگیرید و از بین وردپرس یا PHP بهترین گزینه را برای راه اندازی سایت خود انتخاب کنید.

وردپرس یا PHP

سیستم مدیریت محتوا چیست؟

به صورت خلاصه، وردپرس نوعی برنامه به نام سیستم مدیریت محتوا (CMS) است. این نوع پلت فرم برای کمک به ایجاد محتوا و طراحی سایت شما، همه در یک رابط بصری و کاربر پسند، پیکربندی شده است.

همچنین می توانید عملکرد مجموعه ویژگی های اصلی را در اکثر CMS ها گسترش دهید. وقتی صحبت از وردپرس می شود، این کار از طریق «افزونه وردپرس» و «قالب وردپرس» انجام می شود که دانلود بسیاری از آنها رایگان است.

هدف وردپرس این است که بدون توجه به دانش فنی شما، عملاً هر آنچه را که برای ایجاد یک وب سایت نیاز دارید در اختیار شما قرار دهد. به این ترتیب، انواع مختلفی از کاربران که به این پلتفرم اعتماد دارند و سایت‌های بسیار متنوعی که با آن ساخته شده‌اند را خواهید دید که تایید می کند وردپرس در حال حاضر محبوب ترین و بهترین سیستم مدیریت محتوای دنیاست.

از دیگر CMS های محبوب می توان به دروپال و جوملا اشاره کرد. آنها شبیه وردپرس هستند زیرا یک چارچوب اساسی برای ساخت وب سایت شما و افزونه های مختلف برای کمک به شما در این کار ارائه می دهند.

با این حال، به صورت کلی استفاده از هر دو نسبت به وردپرس دشوارتر است. اکثر مردم برای راه‌اندازی سایت با دروپال یا جوملا به تجربه توسعه یا کمک یک متخصص وب نیاز دارند، در حالی که تقریباً هر کسی می‌تواند با کمی تمرین وردپرس را انتخاب کند و سایتی حرفه ای برای خود یا دیگران راه اندازی کند.

فریم ورک پی اچ پی چیست؟

برای درک اینکه فریم ورک پی اچ پی چیست، در حالت ایده آل به دانش کدنویسی نیاز دارید. پی اچ پی خود یک زبان برنامه نویسی است که به شما در ایجاد وب سایت ها، برنامه ها و ابزارهای دیگر کمک می کند. این در واقع زبانی است که وردپرس را تقویت می کند، بنابراین برای ساخت سایت شما بسیار مناسب است.

در مورد “فریم ورک پی اچ پی”، می توانید آن را به عنوان یک الگوی انعطاف پذیر در نظر بگیرید. اغلب متوجه می‌شوید که عملکردهای قدرتمند خاصی در یک چارچوب، مبتنی بر فلسفه‌ها و اهداف سازنده گنجانده شده‌اند، اگرچه این یک پیش‌نیاز نیست.

برخی از فریم ورک های محبوب PHP عبارتند از:

  • Laravel: این پلتفرم برای ساخت اپلیکیشن های تحت وب طراحی شده است.
  • CodeIgniter: یک چارچوب ساده که سطح بالایی از انعطاف پذیری و عملکرد با کیفیت را ارائه می دهد.
  • Symfony: یکی از محبوب‌ترین فریم ورک‌های PHP، این پلتفرم طیف وسیعی از مؤلفه‌ها و جامعه گسترده‌ای را ارائه می‌کند.
  • Cake PHP: یک چارچوب PHP کاربر پسند که می توانید برای ایجاد CMS سفارشی خود از آن استفاده کنید.

به صورت خلاصه، یک فریم ورک PHP نمایانگر یک پایه و اساس بدون استخوان است که برای ساخت یک سایت استفاده می‌شود و تعدادی از عناصر ضروری را فراهم می‌کند، اما نیاز به کار زیادی دارد. به این ترتیب، مهارت های کدنویسی و بودجه مورد نیاز برای فرآیند توسعه سایت ضروری است.

این انتخاب بین یک چارچوب PHP در مقابل یک CMS را برای برخی آسان می کند، زیرا یک CMS (و به طور خاص وردپرس) به دانش فنی بسیار کمتری نیاز دارد.

CMS در مقابل فریمورک PHP: تفاوت ها و ملاحظات

اکنون که به اصول CMS ها و فریم ورک های PHP نگاه کردیم، بیایید تفاوت های اصلی آنها را مورد بحث قرار دهیم. آنچه در زیر می آید چهار عامل مهم است که تمایزات اولیه بین این دو راه حل را نشان می دهد.

1. امنیت

امنیت برای تقریباً هر صاحب وب سایتی مهم است و نشان دهنده تفاوت بزرگی بین PHP و CMS وردپرس است. عدم ایمن سازی صحیح سایت شما، صرف نظر از اهداف آن، می تواند منجر به افتادن اطلاعات حساس به دست افراد نادرست شود.

به نوبه خود، این می تواند به انواع مشکلات مالی و حقوقی منجر شود. این امر باعث می شود که انتخاب بین یک چارچوب PHP در مقابل CMS بیش از یک موضوع ترجیحی باشد – می تواند برای موفقیت برند یا تجارت شما بسیار مهم باشد.

در ظاهر، یک CMS را می توان امن تر نامید، زیرا امنیت ذاتی را می توان در خود پلتفرم تعبیه کرد. با این حال، یک چارچوب PHP یک راه حل «سطح پایین» است. با توجه به این موضوع، اساساً می توانید هر ویژگی امنیتی را که نیاز دارید به عملکرد پایه سایت خود اضافه کنید.

2. انعطاف پذیری و سفارشی سازی

یک CMS معمولاً انتخاب های زیادی را ارائه می دهد، و این به ویژه در مورد وردپرس صادق است. با این حال، سازگاری برای کسانی که نیازهای خاص دارند، اغلب کمتر از آنچه یک چارچوب PHP ارائه می دهد است.

3. ارتقاء

اینترنت یک فناوری دائما در حال توسعه است. به این ترتیب، ما به به‌روزرسانی‌ها و رفع اشکال‌های دائمی عادت کرده‌ایم که چرخ را به طور مؤثر بچرخاند و به بازدیدکنندگان وب‌سایت کمک می‌کند امن بمانند.

CMS به‌روزرسانی‌های تقریباً دائمی را برای افزودن ویژگی‌های جدید، رفع اشکال‌ها، بهبود امنیت و اجرای بازخورد کاربر ارائه می دهد. به عنوان مثال، وردپرس یک نقشه راه دارد که تاریخچه انتشار اصلی این پلتفرم را مشخص می کند، که بسیار فعال است.

در مقابل، یک فریم ورک PHP معمولاً به طور مداوم به روز نمی شود. این به این دلیل است که مسئولیت بهبود عملکرد و امنیت در دست توسعه‌دهنده‌ای است که مستقیماً با زبان کار می‌کند. با این حال، این باعث نمی شود که از نظر تئوری از ثبات کمتری برخوردار باشد.

4. تجربه کاربری

در نهایت، تجربه کاربری (UX) یکی دیگر از نگرانی‌های کلیدی برای همه دارندگان وب‌سایت، به‌ویژه آنهایی است که سایت‌های داخلی را توسعه می‌دهند. کاربر پسند بودن پلتفرم انتخابی شما نقش مهمی در کارایی شما و اثربخشی محصول نهایی خواهد داشت.

همانطور که می توانید تصور کنید، با توجه به اینکه یک چارچوب PHP برای توسعه دهندگانی طراحی شده است که با یک زبان برنامه نویسی سطح پایین کار می کنند، UX معمولاً کاملاً ابتدایی است. از سوی دیگر، از آنجایی که یک CMS مانند وردپرس به عنوان یک نقطه ورود فنی کمتر در توسعه یک وب سایت عمل می کند، داشتن یک رابط کاربری گرافیکی جذاب (GUI) کلیدی است. به این ترتیب، برای این منظور یک CMS ایده آل خواهد بود.

5. مزایای بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO).

از نظر فنی، انتخاب وردپرس در مقابل چارچوب PHP نباید مستقیماً بر سئو سایت شما تأثیر بگذارد. موتورهای جستجو هنگام رتبه بندی نتایج به دنبال محتوای تازه و مرتبط هستند و پلتفرمی که برای ایجاد آن محتوا استفاده می کنید نباید بر کیفیت آن تأثیر بگذارد.

همانطور که گفته شد، وردپرس در اینجا یک مزیت جزئی دارد زیرا دارای چندین ویژگی داخلی و افزونه است که می تواند به شما در بهبود سئو داخلی و فنی شما کمک کند. این شامل:

نقشه های سایت XML . از نسخه 5.5 وردپرس، نقشه های سایت در کد اصلی CMS گنجانده شده است. ربات های موتور جستجو از این فایل برای درک بهتر ساختار سایت و روابط بین صفحات و پست های شما استفاده می کنند.

پیوندهای یکتا. گنجاندن کلمات کلیدی در URL پست‌های شما می‌تواند ارتباط با موتورهای جستجو را نشان دهد. وردپرس شما را قادر می سازد تا به صورت خودکار از عناوین پست خود در پیوندهای یکتای خود برای انجام این کار استفاده کنید.

افزونه های سئو. افزونه های سئو زیادی وجود دارند که می توانند به شما در بهینه سازی محتوای خود برای کلمات کلیدی خاص کمک کنند. افزونه Yoast SEO محبوب ترین است.

بالاخره وردپرس بهتر است یا php؟

در این مرحله، احتمالاً به سمت یک طرف حصار یا طرف دیگر خم شده اید. کاربرانی که خواهان انعطاف پذیری و استحکام در بسته ای پایدار و ایمن هستند، احتمالاً مایلند وردپرس را انتخاب کنند. کسانی که دانش کدنویسی دارند (یا به آن دسترسی دارند) به احتمال زیاد چارچوب PHP را در نظر می گیرند.

به صورت خلاصه، شما همیشه می خواهید گزینه ای را انتخاب کنید که برای سایت و نیازهای خاص شما ایده آل است. بهتر است به جای اینکه تحت تاثیر عوامل انتقالی مانند بودجه یا نظرات دیگران قرار بگیرید، اهداف بلندمدت پروژه خود را در نظر بگیرید.

به پایان این آموزش رسیدیم، امیدواریم که پاسخ سوال خود در مورد انتخاب وردپرس یا PHP را پیدا کرده باشید. همچنین ممکن است بخواهید مقاله دیگر ما را در مورد نحوه استفاده کدهای پی اچ پی در وردپرس ببینید.

5/5 - (5 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *