پایگاه داده راهی برای ذخیره اطلاعات است. ممکن است بخواهید نام و آدرس همه مخاطبین یا شاید اطلاعات مشتری را ذخیره کنید یا اینکه بخواهید یک سایت در لوکال هاست راه اندازی کنید. ما در این مقاله نحوه ساخت دیتابیس در لوکال هاست (زمپ) با استفاده از phpMyAdmin را آموزش می دهیم.
آموزش ایجاد پایگاه داده در لوکال هاست
برای ساخت دیتابیس در لوکال هاست ابتدا برنامه زمپ را از اینجا دانلود و نصب کنید و سپس مراحل زیر را دنبال کنید:
1. پس از اینکه برنامه زمپ را نصب کردید، در نوار آدرس مرورگر خود localhost/phpmyadmin را وارد کنید.
2. اکنون که صفحه ای برای شما باز شد در بالا بر روی Databases کلیک کنید.
3. در فیلد جلوی نام دیتابیس باید گزینه utf8_bin را انتخاب کنید.
4. در پایین در قسمت ایجاد دیتابیس باید یک نام برای دیتابیس خود انتخاب کنید.
5. بر روی Create کلیک کنید.
نکته 1: در لوکال هاست نیازی به پسورد نیست. اگر قصد راه اندازی سایت یا هر چیزی دیگری داشتید و از شما رمز خواست آن را خالی بگذارید.
نکته 2: در لوکال هاست نیازی به ایجاد نام کاربری نیست. اگر قصد راه اندازی سایت یا هر چیزی دیگری داشتید و از شما نام کاربری خواست، root وارد کنید.
نکته 3: سرور پایگاه داده localhost است.
این تمام کاری بود که باید برای ساخت پایگاه داده در لوکال هاست انجام می دادید.
همچنین ممکن است بخواهید مقالات زیر را هم ببینید:
سلام
با توجه به این که:
شما پیشنهاد utf8_bin را دادید
برخی انتخاب utf8_general_ci را پیشنهاد می دهند
و در نهایت برخی نظر دارند گزینه پیشفرض latin1_swedish_ci را تغییر ندهید
لطفا توضیج دهید
واقعا انتخاب کدامیک بهتر است؟
انتخاب هر یک چه تفاوتی با هم دارند؟
سلام وقت بخیر
دو گزینه اول تفاوت چندانی ندارند و میتونید از دوتاش استفاده کنید.
تفاوت اصلی بین utf8_general_ci و utf8_bin در نحوهی مقایسه و ترتیبدهی دادههاست: utf8_general_ci حساسیت به حروف بزرگ و کوچک ندارد و به صورت غیرحساس (case-insensitive) عمل میکند، در حالی که utf8_bin حساس به حروف و ترتیب واقعی بایتهاست و به صورت حساس (case-sensitive) مقایسه میکند.
با سلام و تشکر از پاسخ
1-نسبت به گزینه پیشفرض latin1_swedish_ci فراموش شد که اعلام نظر کنید.
2-با توجه به پاسخ شما:
حروف کوچک و بزرگ در ذخیره داده در دیتابیش خود را در کدام بخش از محتوای سایت نشان می دهد و این حساسیت چه تأثیری روی محتوای قابل نمایش برای کاربر و یا جستجوی مطالب برای وی دارد؟
3-اگر در زمان ایجاد دیتابیس مثلا گزینه latin1_swedish_ci را انتخاب کنیم و بعد بخواهیم گزینه utf8_bin را انتخاب کنیم، این تغییر چه اثری نسبت به اطلاعات وارد شده در دیتابیس و محتوای سایت دارد و آیا مشکلی ایجاد می شود یا خیر؟
سلام و وقت بخیر
۱. درباره گزینه پیشفرض latin1_swedish_ci:
این گزینه فقط از کاراکترهای 1 بایتی پشتیبانی میکند و به همین دلیل برای زبانهایی که از حروف خاص یا کاراکترهای غیر لاتین استفاده میکنند (مانند فارسی یا عربی) مناسب نیست. اگر شما قصد دارید که زبانهای مختلف یا کاراکترهای خاص را پشتیبانی کنید، بهتر است از UTF-8 استفاده کنید.
۲. حساسیت به حروف کوچک و بزرگ:
این حساسیت بیشتر در جستجوی دادهها و مقایسهی رشتهها مشخص میشود. اگر از utf8_general_ci استفاده کنید، وقتی کاربر عبارتی را جستجو کند، حتی اگر حروف بزرگ و کوچک متفاوت باشند، نتایج مرتبط به کاربر نشان داده میشوند. اما در مقابل، اگر از utf8_bin استفاده کنید، جستجو حساس به حروف است و فقط نتایج دقیقا مطابق با کاراکترهای ورودی را بازمیگرداند. این موضوع میتواند تجربه کاربر را تحت تاثیر قرار دهد، به ویژه اگر کاربران از ترکیب حروف بزرگ و کوچک در جستجوهای خود استفاده کنند.
۳. تغییر از latin1_swedish_ci به utf8_bin:
اگر قبل از تغییر، دادهها به فرمت latin1 ذخیره شده باشند، هنگام تبدیل به utf8 مشکلاتی ممکن است بوجود بیاید. اطلاعات به درستی نشان داده نخواهند شد و ممکن است حروف خاص و نمادها به شکل نادرست دیده شوند. توصیه میشود قبل از تغییر به utf8_bin یا هر مجموعه کاراکتری دیگر، دادههای موجود را پشتیبانگیری کرده و فرآیند تبدیل دادهها را با دقت انجام دهید.
بهتر است قبل از هر گونه تغییر، از نیازهای واقعی نرمافزار و نوع دادههایی که قرار است ذخیره شوند، آگاهی کامل داشته باشید.
سلام من زمپ رو نصب و وردپرس رو در htdocs اجرا کردم آپاچی و مای اس کیو ال هم رنگشون سبز هستش. وقتی برای ساخت دیتابیس روش کلیک میکنم باز نمیکنه مگر کلیک راست کنم و در تَب جدیدی باز کنم وقتی که در تب جدید باز کردم و گزینه ی create رو میزنم در سمت چپ نامی که نوشتم اضافه نمیشه و در فعالسازی وردپرس هم مینوسه نام پایگاه داده وجود ندارد. برای رفع این مشکل باید چیکار کنم؟
سلام در برای ساخت دیتابیس به آدرس localhost/phpmyadmin برید. همچنین وقتی اطلاعات دیتابیس رو در مراحل نصب وردپرس وارد میکنید، در فیلد مربوط به نام دیتابیس، چیزی که در مرحله ساخت دیتابیس وارد کردید رو وارد کنید.
همچنین فراموش نکنید در قسمت نام کاربری root بزارید و قسمت رمز رو هم خالی بزارید.
سلام
تو مرحله اخر میزنم
مینویسه (یک خطای مهم در وب سایت شما رخ داده است.
سلام وقت بخیر
این خطا رو در مرحله آخر ساخت دیتابیس دریافت میکنید؟!
همچین خطایی در این مرحله به وجود نمیاد.
احتمالا بسته آسان نصبی چیزی نصب کردید در مرحله آخرش این خطا میاد که بیشتر به دلیل مشکل در قالب یا افزونه های استفاده شده است.
سلام ببخشید من یه مشکل دارم وقتی وارد سایت میشم یه یوزر نام میاره الان هرچی مال خودش یا حتی جیمیل ایمیل خودم میدم بالا نمیاره چیکار کنم؟
سلام وقت بخیر
اگر منظورتون نام کاربری ورود به سایت هست، باید در دیتابیس بازیابیش کنید مجدد.
همچنین اگر روی لوکال آزمایش سایت ساختید میتونید دوباره نصب رو انجام بدید و در مرحله آخر وردپرس ازتون رمز و نام کاربری دلخواه رو میگیره.
سلام وقت بخیر.من رو لوکال هاست میخوام پلاگین meta slider نصب کردم ولی کار نمی کنه.آیا این موضوع ربطی به پر بودن کش یا پر بودن فضای هاست یا ناسازگاری پلاگین ها با هم یا عدم همخوانی نسخه وردپرس و phpداره؟
سلام وقت بخیر
بله ممکنه.
سلام من آدرس و تو مرورگر می زنم ولی برام نمیاره میشه راهنمایی کنید؟
سلام وقت بخیر
احتمالا زمپ رو اجرا نکردید. یعنی آپاچی و مای اسکیوال رو استارت نزدید.