خب هر کسی بعد از راه اندازی سایت خود ممکن است در طول زمان با توجه به انتظارات خود و کاربران سایت به فکر تغییر قالب وردپرس سایت بیفتد. خیلی از کاربران وردپرس فکر می کنند تغییر قالب وردپرس سایت کار بسیار سختی است اما اصلا اینگونه نیست، یکی از زیبایی های وردپرس تغییر بسیار راحت تم ها است. به معنای واقعی با چند کلیک می توانید قالب وردپرس خود را تغییر دهید . اما شما باید یکسری از نکات را که در ادامه به آن می پردازیم رعایت کنید تا مشکلی برای شما پیش نیاید و به راحتی پوسته خود را تغییر دهید.
1) نوشتن یادداشت برای قالب وردپرس فعلی خود
خب مطمئنا شما در طول زمانی مشکلاتی را داشته اید و یا امکاناتی را به سایت خود اضافه کرده اید، که آنها را قطعه قطعه پیدا کرده اید و در فایل هایی جایگذاری کرده اید. به عنوان مثال در فایل functions.php و یا هر فایل دیگری. خب شما نمی خواهید این تغییرات را از دست دهید پس اولین کاری که باید انجام دهید این است که آن کد ها را پیدا کنید و در جایی یادداشت کنید، تا در قالب وردپرس جدید خود آنها را جایگذاری کنید.
2) مراقب سایدبار سایت خود باشید!
خب یکی از مناطق مهم در سایت ها که کاربران تغییرات زیادی مانند اضافه کردن متون سفارشی، تصاویر، لینک ها، تبلیغات و دیگر ابزارک ها ایجاد می کنند ستون های کناری یا همون سایدبار ها هستند، پس شما اگر در سایت فعلی خود از سایدبار استفاده می کنید پس بهتر است قبل از خرید قالب وردپرس از طریق پیشنمایش قالب مطمئن شوید که از سایدبار دلخواه شما پشتیبانی می کند. همچنین هر چیزی که شما در فایل sidebar.php از تم قدیمی خود تغییر داده اید، مجددا می توانید آنها را در قالب جدید جایگذاری کنید. همچنین نگران نباشید چون شما باز می توانید از ابزارک های سفارشی دیگری هم استفاده کنید برای سفارشی کردن ابزارک ها کافی است مقاله ما در مورد اضافه کردن سبک های سفارشی به ابزارک وردپرس را ببینید.
3) کد گوگل را فراموش نکنید!
خب بسیاری از مدیران وب سایت ها در سایت خود از تجزیه و تحلیل استفاده می کنند مانند گوگل آنالیتیکس یا هر سرویس دیگری. اما خیلی ها از افزونه های وردپرس برای اضافه کردن کدهای ردیابی استفاده نمی کنند و بعضی ها کدهایی را به قایل footer.php اضافه می کنند و یا موضوعات دیگر از این قبیل، پس مطمئن شوید که همه اینها را در جایی یاداشت کنید تا در قالب جدید هم استفاده کنید.
4) پشتیبان گیری!
یکی از موضوعات مهم گرفتن بک آپ از سایت شما است، چون شما با داشتن بک آپ از سایت خود می توانید با خیال راحت هر کاری که دوست دارید انجام دهید و اگر مشکلی پیش آمد می توانید سایت خود را بازگردانید.
5) حالت تعمیر و نگهداری
در دقایقی که شما در حال تغییر پوسته وردپرس خود هستید کاربران زیادی به سایت شما مراجعه می کنند، خب مطمئنا شما نمی خواهید آنها سایت شما را در حالت شکسته ببینند، برای حل این مشکل از حالت تعمیر و نگه داری در سایت خود استفاده کنید، تا زمانی که همه چیز به درستی کار می کند.
6) تست تمام قابلیت ها و افزونه ها
زمانی که قالب وردپرس جدید را در سایت خود فعال کرده اید باید مطمئن شوید که هنوز هم تمام افزونه ها و قابلیت های سایت شما کار می کنند و مشکلی پیش نیامده است. در این مرحله باید نکاتی را که در مرحله اول یادداشت کردید پیاده سازی کنید و هر چیزی که می خواهید از قالب قدیمی به قالب جدید منتقل کنید.
یکی از مشکلات که اکثر کاربران با آن درگیر می شوند این است که شاید خطاهای احتمالی در سایت آنها پیش بیاید اصلا نگران نباشید چون این گونه مشکلات اکثرا به دلیل عدم سازگاری بعضی از قالب ها و افزونه هاست، در صورت چنین مشکلی باید افزونه ای که باعث ایجاد مشکل می شود را پاک کنید و از یک افزونه مشابه استفاده کنید.
7) سازگاری با مرورگر ها
یکی دیگر از مسائلی که باید به آن توجه کنید سازگاری کامل قالب با اکثر مرورگر ها است. بسیار پیش می آید که از قالب های زیبا با طراحی چشم نواز استفاده می کنید اما سایت شما در مرورگر هایی مانند اکسپلورر دچار بهم ریختگی می شود. پس بعد از تغییر قالب خود این مسئله را هم چک کنید.
8) اجازه دهید کاربران شما بدانند
خب حالا که بخش زیادی از کار ها را برای تغییر قالب وردپرس خود انجام دادید، حالا باید حالت تعمیر و نگه داری ا در سایت خود خاموش کنید، و یک پست جدید در وب سایت خود منشتر کنید. همچنین باید بدانید در 10-20 دقیقه نمی توانید تمام اشکالات را در سایت خود پیدا کنید، وقتی کاربران به سایت شما بیایند مطمنا گزارش هایی از اشکالات پیدا می کنید و به مرور زمان سایت خود را کاملا درست می کنید. مثلا شما می توانید از طریق رسانه های اجتماعی سایت خود از کاربران بخواهید تا به سایت شما مراجعه کنند و مشکلات را به شما بگویند.
کاربران شما از انواع مرورگرها استفاده می کنند بنابراین نظرات آنها به شما کمک زیادی می کند و بعد از یادآوری به کاربران خود می توانید مزایا را ببینید.
9) حذف برخی از افزونه ها
اگر شما از قالب های وردپرس اورجینال و فارسی تم فارس استفاده کنید، اکثر قالب ها به طور پیشفرض بسیاری از امکانات را در خود دارند، امکاناتی که شاید شما قبلا با استفاده از افزونه های وردپرس برای سایت خود فراهم کرده بودید دیگر نیازی به آنها ندارید چون قالب شما آن ویژگی ها را در خود دارد.
قالب های تم فارس اکثرا دارای سئو بسیار بالا می باشند که شما با نصب افزونه ای مانند افزونه Yoast Seo می توانید رتبه سایت خود را به صورت چشمگیر افزایش دهید. پس باید انتخاب های عاقلانه ای در سایت خود داشته باشید و فقط از افزونه های ضروری وردپرس استفاده کنید.
10) نظارت بر میزان گشتزنی و بازدید در سایت
خب بستگی به نوع قالب شما امکان ریزش و یا افزایش بازدیدکنندگان از سایت شما وجود دارید. همچنین اگر ریزش زیادی در سایت شما صورت گرفته است،به این معنی است که باید بر روی پوسته وردپرس جدید کار کنید. کارهایی از قبیل افزودن ابزارک پست های مرتبط، ابزارک مطالب محبوب و همین کارای ساده.
11) به خوانندگان خود گوش دهید و بهبود دهید
زمانی که یک طراحی جدید بیرون می آید، کاربران همیشه پیشنهاداتی دارند. مثلا آنها یک ویژگی خاص را دوست دارند و یا از ویژگی های رضایت ندارند و موردپسندشان نیست، پس سعی کنید با کاربران خود در شبکه های اجتماعی ارتباط برقرار کنید و از انتقادات و پیشنهادات آنها با خبر شوید.
همچنین پس از خرید قالب وردپرس از تم فارس می توانید آموزش نصب قالب وردپرس را ببینید.
توجه: اگر بخواهید می توانید از خدمات تغییر قالب وردپرس تم فارس استفاده کنید تا تیم ما قالب را برای شما تغییر دهد.
سلام سایت من قالب ادفارست دارد که متاسفانه به دلیل درگیری های خاص کاری بعد از چند سال نتوانسته ام به بهره برداری برسانم . مدتی است که در حال مطالعه کار با وردپرس هستم که با دموهای تم فارس آشنا شدم و دموی شماره 6 تم فارس برام جذاب آمد که سئوالم اینه آیا می توانم بر روی سایت نصب کنم یا نه؟ متشکرم
سلام وقت بخیر
بله میتونید نصب کنید.
در صورت نیاز بعد از خرید اطلاع بدید تا ما رایگان نصب کنیم.