پایگاه دانش

دروپال (Drupal) چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

دروپال (Drupal) چیست

دروپال همانند وردپرس، جوملا، شاپیفای (Shopify) و مگنتو (Magento) یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است که می تواند وب سایت‌ های پیچیده و قدرتمند را اداره کند. این سیستم ابزاری قدرتمند برای طراحی و توسعه وب سایت‌ ها است که توسط افراد حرفه‌ ای و توسعه‌ دهندگان وب به دلیل امنیت بالای آن بسیار استفاده می‌ شود.

شما با استفاده از دروپال می توانید سایت هایی را طراحی کنید که تجربه کاربری بی نظیری برای بازدید کنندگان به ارمغان بیاورد که به دلیل محبوبیت زیاد آن به عنوان CMS های برتر جهان شناخته می شود. به عنوان یک CMS برتر جهان، دروپال برای ایجاد وب سایت‌ های بزرگ و پیچیده از جمله سایت‌ های شرکتی، فروشگاهی، اخباری و غیره بسیار مناسب است و بازدهی بالاتری را برای کسب و کار ها فراهم می‌ کند.

دروپال چیست

دروپال چیست؟

دروپال یک نرم افزار منبع باز است که با PHP تحت مجوز عمومی گنو توسعه یافته است که می توانید آن را برای وب سایت های ساده یا برنامه های کاربردی وب پیچیده سفارشی کنید. این ویژگی های ذاتی بی بدیل است که آن را در مقایسه با سایر سیستم های مدیریت محتوا متمایز می کند. دروپال یک CMS بسیار همه کاره و منعطف است که به دلیل ویژگی های پیشرفته و داخلی خود شناخته شده است و به لطف ماژول های زیادی قابل گسترش است. بنابراین، گاهی اوقات از این پلتفرم به عنوان چارچوب مدیریت محتوا یاد می شود.

به عنوان مثال، می‌ توانید دروپال را آزادانه دانلود کنید و کاربران می‌توانند پلتفرم را مطابق با نیاز های خود تغییر دهند. این نرم افزار همراه با کاربر رشد می کند، با تم ها و ماژول های رایگان مختلف برای جذب مخاطبان وب مورد نظر شما و رشد یک جامعه وب سایت.

آیا دروپال رایگان است یا پولی؟

شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که دروپال واقعا رایگان است یا باید آن را خریداری کنیم؟ اما جواب درست این است که بله، این CMS (سیستم مدیرت محتوا) کاملا رایگان بوده و شما برای آن هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنید یعنی تنها دروپال را دانلود می کنید و روی یک هاست قرار می دهید.

چرا از دروپال استفاده کنیم؟

دروپال چیست؟

برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا به یک توسعه دهنده برتر دروپال نیاز دارید، باید بدانید که چرا ممکن است نسبت به سایر CMS ها برای نیاز های شما مفید تر باشد. آگاهی از عملکرد دروپال به شما کمک می کند تا مزایای کاملی که می توانید از یک توسعه دهنده انتظار داشته باشید را درک کنید.

دروپال در محیط کسب و کار بسیار محبوب است. اگر قصد استفاده از این CMS را دارید، مطمئناً دوست دارید آن را بهتر بشناسید. برای کشف ویژگی های اصلی دروپال به ادامه مطلب بروید.

ویژگی های کلیدی دروپال چیست؟

دروپال دارای چندین ویژگی است که با استفاده بیشتر از نرم افزار به کشف آنها ادامه می دهید و به شما امکان می دهد از پتانسیل کامل آن استفاده کنید. آخرین نسخه، دروپال 9، دارای ویژگی های جدیدی است که استفاده از آن را نسبت به نسخه های قبلی آسان تر می کند.

به عنوان مثال، کاربران اکنون می توانند از ابزار مکان ها و فیلدهای جدید آن استفاده کنند. اگر کافی نباشد، از CKeditor برای ارسال یکپارچه محتوا استفاده می کند. از دیگر ویژگی‌های دروپال 9 می‌توان به یک تور مفید و ویرایش‌ های سریع اشاره کرد.

در زیر کیفیت ها، ابزارها و ویژگی های اصلی دروپال آمده است:

  • ویرایش و نگارش: دارای یک ابزار ویرایش و نگارش WYSIWYG است که جستجو، پیش نویس، ویرایش، انتشار و به روز رسانی آسان محتوا را امکان پذیر می کند.
  • Layout building: دروپال از یک layout builder استفاده می کند، یک راه حل موثر بدون کد برای کاربران برای ساخت صفحات تعاملی با کشیدن و رها کردن رابط کاربری و طرح بندی های قالب.
  • گردش کار قابل تنظیم: این به شما کمک می کند به روز رسانی محتوا را نظارت کنید و نسخه های قبلی را پیش نمایش کنید.
  • پشتیبانی رسانه‌ ای: رسانه‌ های آن از ویدئو، صدا، فایل‌ها، تصاویر و سایر محتوای راه دور از پلتفرم‌ های رسانه‌ های اجتماعی پشتیبانی می‌ کنند.
  • کتابخانه رسانه: کتابخانه رسانه ای آن به کاربران امکان می دهد رسانه های موجود را در یک وب سایت قرار دهند و موارد جدیدتر را آپلود کنند.
  • سیستم‌ های ذخیره‌ سازی: دروپال از سیستم‌ های ذخیره‌ سازی بهینه‌ شده عملکرد برای بهبود مقیاس‌ پذیری و عملکرد یک کسب‌ و کار استفاده می‌ کند.
  • ساختار قالب : دارای یک سیستم قالبی است که کاربران را قادر می‌ سازد تا یک نمای ظاهری منحصر به فرد و پاسخگو بسازند و چارچوبی را بر اساس سیاست‌ های برند انتخاب کنند.
  • فرم سازی: دروپال فرم ساز انعطاف پذیری دارد که کاربران را قادر می سازد چندین فرم، از فرم های تماس اولیه گرفته تا فرم های برنامه پیچیده ایجاد کنند.
  • زمان‌ بندی: از برنامه‌ ریزی استفاده می‌ کند که به کاربران کمک می‌ کند تاریخ انتشار محتوای بعدی خود را برنامه‌ ریزی کنند و ماژول‌ های افزودنی را توصیه می‌ کند.
  • Meta-Tagging: دارای URL ها و متاتگ های قابل تنظیم و کاربرپسند برای هر محتوا است.
  • ادغام جستجو: دروپال دارای ادغام جستجوی گسترده با موتور های جستجوی درجه سازمانی است.
  • انتقال داده: از یک سیستم مهاجرت موثر استفاده می کند که امکان وارد کردن آسان داده ها به دروپال را فراهم می کند.
  • دسترس‌ پذیری: از یک رابط کاربری و محتوای چند زبانه استفاده می‌کند که می‌تواند انطباق با دسترسی را تقویت کند.

معایب دروپال چیست؟

از آن جایی تمام سعی خود را کردیم که یک مقاله کامل درباره دروپال برای شما گردآوری کنیم در این مرحله می خواهیم به معایب دروپال بپردازیم تا شما درک بسیار کامل از تمام جنبه های استفاده از این سیستم مدیریت محتوا داشته باشید.

  • پیچیدگی: قدرت و انعطاف دروپال به قیمت پیچیدگی تمام می شود. درک تمام پیچیدگی‌ های آن برای مبتدیان یا توسعه‌ دهندگان کم‌ تجربه می‌ تواند چالش برانگیز باشد، که منجر به منحنی یادگیری شیب‌ تری در مقایسه با برخی دیگر از پلتفرم‌ های CMS می‌ شود.
  • هزینه توسعه: توسعه دروپال ممکن است پرهزینه تر از گزینه های CMS ساده تر باشد، زیرا اغلب به مهارت ها و تخصص های تخصصی بیشتری نیاز دارد. علاوه بر این، سفارشی سازی ها و ادغام ها ممکن است به زمان توسعه بیشتری نیاز داشته باشند.
  • به روز رسانی ها و سازگاری: ارتقاء از یک نسخه اصلی دروپال به نسخه دیگر می تواند پیچیده و وقت گیر باشد، به خصوص اگر وب سایت به بسیاری از ماژول ها و قالب های شخص ثالث متکی باشد. این ممکن است باعث مشکلات سازگاری در طول به روز رسانی شود.
  • طرح های آماده محدود: در حالی که دروپال قالب های مختلفی را ارائه می دهد، انتخاب طرح های آماده با کیفیت بالا می تواند در مقایسه با سایر پلتفرم های CMS محدودتر باشد. سفارشی کردن قالب ها یا ساخت یک طرح از ابتدا ممکن است برای نیازهای پروژه خاص ضروری باشد.
  • بهینه سازی عملکرد: دروپال می تواند منابع فشرده ای داشته باشد، به خصوص زمانی که با وب سایت های پیچیده یا ترافیک سنگین سروکار دارید. بهینه سازی عملکرد مناسب ممکن است برای اطمینان از عملکرد روان مورد نیاز باشد.
  • کیفیت ماژول: مجموعه وسیعی از ماژول های ارائه شده می تواند از نظر کیفیت متفاوت باشد و همه آنها به طور منظم نگهداری یا به روز نمی شوند. این ممکن است در هنگام تکیه بر ماژول های خاص برای عملکردهای حیاتی منجر به مشکلاتی شود.

جمع بندی

به پایان این مقاله در تم فارس رسیدیم و در اینجا به معرفی کامل دروپال، ویژگی ها و معایب این سیستم مدیریت محتوای رایگان پرداختیم، همچنین ممکن است بخواهید مقاله دیگر ما را در مورد آموزش طراحی سایت با وردپرس ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *