اگر قصد خرید قالب وردپرس را داشته باشید یا هنگامی که در سایت خود کار می کنید، ممکن است کسی به شما بگوید اطمینان حاصل کنید که از ” قالب ریسپانسیو ” یا ” ریسپانسیو در موبایل ” استفاده کنید (ممکن است به جای ریسپانسیو از کلمه پاسخگو و یا واکنشگرا هم استفاده شود)، و شما از خود سوال می کنید که قالب وردپرس ریسپانسیو چیست؟
در این مقاله قالب ریسپانسیو وردپرس را توضیح می دهیم و اینکه چرا باید از آن استفاده کنید.
قالب پاسخگو وردپرس چیست؟
قالب وردپرس ریسپانسیو ، پاسخگو یا واکنشگرا که هر سه یک معنی را می دهند، قالبی است که در تمامی اندازه های صفحه نمایش به خوبی نمایش داده می شود.
به این معنی که اگر وب سایت شما پاسخگو باشد، بازدید کنندگان شما از هر دستگاهی با هر اندازه ای استفاده کنند سایت شما بدون هیچ بهم ریختگی به آن اندازه تبدیل می شود. مثلا اگر کاربری از موبایل برای ورود به سایت شما استفاده کند، باید به راحتی بتواند مطالب سایت شما را بخواند و در آن حرکت کند.
توسعه دهندگان قالب وردپرس از کدی استفاده می کنند که با تنظیم اندازه صفحه، امکان تغییر اندازه وب سایت را می دهد. این شامل تغییر اندازه پویا تصاویر و همچنین افزایش خوانایی کاربر است.
اگر به یک قالب واکنشگرا برای سایت خود نیاز دارید، پیشنهاد می کنیم از دسته قالب وردپرس ما دیدن نمایید.
چرا وب سایت پاسخگو برای تجارت شما مهم است؟
امروزه اکثر کاربران برای بازدید از یک سایت از تلفن ها و تبلت های هوشمند استفاده می کنند، و به محض اینکه وارد سایتی شوند که به درستی عناصر آن نمایش داده نمی شود، آن را ترک می کنند و به سایت دیگری مراجعه می کنند.
علاوه بر این واکنشگرا بودن یک سایت برای گوگل بسیار مهم می باشد و در صورتی که سایت شما ریسپانسیو نباشد گوگل به آن رتبه خاصی نمی دهد!
اگر نصب گوگل آنالیتیکس در سایت خود را انجام داده اید می توانید در آن تعداد بازدیدکنندگان موبایل و دسکتاپ را مشاهده کنید.
اگر سایت شما نرخ پرش بالایی دارد، باید به بازدیدکنندگان موبایل نگاهی بیندازید که آیا مربوط به آن است یا خیر.
طبق گفته های GoRocket ، میانگین نرخ پرش برای دستگاه های تلفن همراه در حدود 60% است که حدود 20% بیشتر از انواع دیگر است. اگر سایت شما از یک قالب وردپرس ریسپانسیو استفاده کند این نرخ پرش بسیار پایین تر است.
نحوه بررسی پاسخگو بودن سایت
اگر اکنون سایتی راه اندازی کرده اید و مطمئن نیستید که پاسخگو است یا خیر، می توانید فقط از مرورگر خود برای بررسی استفاده کنید.
از مرورگر تمام عرض خود استفاده کنید و اندازه آن را تغییر دهید. اگر پاراگراف ها و کلمات سایت شما به خوبی بدون هیچ بهم ریختگی جا به جا شوند، به احتمال زیاد پاسخگو است.
همچنین می توانید سایت خود را در صفحه تست دوستانه موبایل بررسی کنید، تا ریسپانسیو بودن یا نبودن سایت شما مشخص شود و پیشنهادات را برای بهبود سایت خود دنبال کنید.
خب به پایان این مقاله رسیدیم، امیدواریم که مفهوم قالب وردپرس ریسپانسیو را درک کرده باشید و همچنین ممکن است بخواهید مقاله دیگر ما را در مورد نحوه بهینه سازی سایت برای دستگاه های موبایل ببینید.