آیا افزونه های وردپرس سایت شما را کند می کنند؟
پاسخ بیشتر افراد این است ، “بله”.
درست است؟
بستگی دارد!
در این نوشته به ویژگی های تأثیر افزونه ها بر سرعت وب سایت می پردازیم تا بتوانید یاد بگیرید که کدام ها را نگه دارید و کدام ها را حذف کنید.
کدام افزونه سایت شما را کند می کند؟
در اینجا یک قانون شستی وجود دارد که می توانید در سایت خود اعمال کنید:
افزونه هایی که قسمت جلوی سایت شما یعنی ظاهر را تغییر می دهند، آن را کند می کنند. اما افزونه هایی که فقط روی پیشخوان مدیریت تأثیر می گذارند، خیر.
نگران نباشید، شما هنوز هم می توانید سایت خود را بهینه کنید. ما می خواهیم جزئیات بیشتری در اختیار شما بگذاریم.
بیایید بگوییم که افزونه جدیدی برای افزودن دکمه های اشتراک گذاری اجتماعی در انتهای مطالب خود نصب کرده اید. آیا این افزونه سایت شما را کند می کند؟ بله، و شما می توانید از آن مطمئن باشید زیرا در حال تغییر قسمت جلویی سایت شماست.
به طور متضاد، اجازه دهید بگوییم شما افزونه جدیدی به سایت خود اضافه می کنید که دسته ها را به کتابخانه رسانه شما اضافه می کند. آیا این سایت شما را کند می کند؟ نه، زیرا فقط پیشخوان مدیریت را تغییر می دهد.
برای درک واضح تر این موضوع، باید دقیقاً کشف کنیم که چه چیزی سایت وردپرس را کندتر می کند.
دقیقا چه چیزی سرعت سایت را کاهش می دهد؟
فایل ها.
بارگذاری فایل ها و فایل های بزرگتر باعث کندی سایت های وردپرس می شود.
هنگامی که یک بازدید کننده به سایت شما می رسد، تعداد زیادی فایل وجود دارد که از سرور شما به مرورگر تحویل داده می شود و نشانگر بارگیری مرورگر تا زمانی که تمام انتقال پرونده ها کامل شود می چرخد!
سه نوع پرونده اصلی وجود دارد که وب سایت ها باید به بازدید کنندگان خود تحویل دهند: stylesheets (CSS), Javascript (JS), و تصاویر (JPG/PNG/GIF).
اغلب به پرونده های CSS، شیوه نامه گفته می شوند و دقیقاً همان چیزی را که به نظر می رسد انجام می دهند: آنها به وب سایت شما سبک می دهند. هر قالب وردپرس دارای یک صفحه شیوه نامه است که به عنوان مثال به سایت شما طراحی منحصر به فرد می دهد.
هنگامی که دکمه های رسانه های اجتماعی را به پست های خود اضافه می کنید، آنها باید به زیبایی ظاهر شوند، بنابراین این افزونه باید یک صفحه شیوه ای را در سایت شما بارگذاری کند، و این سرعت آن را کند می کند.
معمولاً از جاوا اسکریپت برای افزودن تعامل به وب سایت استفاده می شود. به عنوان مثال، اگر بازدید کننده در حال خواندن پستی است و پاپ آپ ظاهر می شود، از Javascript برای نمایش فرم استفاده می شود و همچنین هنگام فشار دادن دکمه “X” می توانید فرم را مخفی کنید.
پلاگین ها به ندرت بارگذاری تصاویر را انجام می دهند، اما اگر تصاویر جدیدی را در سایت خود مشاهده می کنید که از یک افزونه در می آیند، این امر تأثیر آن را بیشتر می کند.
بنابراین می توانیم از این نتیجه گیری کنیم: اگر یک افزونه محتوای یک ظاهر طراحی شده را به وب سایت شما اضافه می کند، یک صفحه stylesheet بارگیری می شود، و اگر بخشی از محتوا تعاملی است، یک فایل Javascript را بارگیری می کند.
اگر 20 افزونه فراند اند یعنی برای قسمت جلویی سایت خود دارید که یک stylesheet و یک پرونده جاوا اسکریپت را بارگیری می کنند، تاثیر زیادی بر عملکرد وب سایت شما می گذارد. و خبرهای بدتری در اینجا وجود دارد: برخی از افزونه ها واقعاً کد نویسی ضعیفی دارند و چندین صفحه سبک و پرونده های جاوا اسکریپت را بارگیری می کنند!
چگونه می توان تاثیر افزونه را کاهش داد؟
بعد از خواندن مطالب بالا، شاید این سوال و فکر ناامیدکننده را داشته باشید:
“بنابراین اگر می خواهم دکمه های اشتراک گذاری اجتماعی یا هر ویژگی جالب دیگر را با افزونه اضافه کنم، آیا می تواند بر عملکرد سایت من تأثیر بگذارد؟”
متاسفانه بله. همه چیز هزینه ای دارد و دانستن این مسئله هنگام مدیریت وب سایت وردپرس بسیار مهم است.
بیشتر اوقات، وقتی شخصی یک سایت وردپرس واقعاً کند داشته باشد، به این دلیل است که آنها احتمالا اقدام به نصب افزونه های زیاد و یا چند افزونه بسیار ضعیف کرده اند بدون آنکه بدانند بر عملکرد تاثیر می گذارد.
حتی آنها افزونه هایی را فعال می کنند که با وجود تأثیر منفی بر عملکرد سایت، دیگر از آن استفاده نمی کنند.
اگر این شما را توصیف کند، اشکالی ندارد! اما زمان آن رسیده است که افزونه های خود را هرس کنید، و پس از پایان کار، من تضمین می کنم که سایت شما سریعتر بارگیری می شود.
افزونه های بلااستفاده را غیرفعال کنید
این تنها یک دقیقه طول می کشد.
در پیشخوان وردپرس به قسمت افزونه ها بروید و افزونه هایی را که استفاده نمی کنید، غیرفعال کنید.
اگر یک افزونه غیرفعال شود، هیچ کدی اجرا نمی شود و هیچ تاثیری در عملکرد سایت شما ندارد.
به طور کلی، شما همچنین باید افزونه های غیرفعال شده خود را حذف کنید.
تنها زمانی که می خواهید یک افزونه غیرفعال شده را به زودی فعال کنید، همچنان در سایت خود نگه دارید.
با حذف یک افزونه مقدار کمی از فضای ذخیره سازی روی سرور شما آزاد می شود، اما تاثیری در سرعت بارگذاری سایت شما ندارد (غیرفعال کردن این کار را انجام می دهد و سرعت را افزایش می دهد).
افزونه های خود را ادغام کنید
پس از غیرفعال کردن افزونه هایی که به هیچ وجه از آنها استفاده نمی کنید، می توانید با از بین بردن قابلیت های تکراری تعداد افزونه هایی که اجرا می کنید را کاهش دهید.
من بسیاری از سایت های وردپرس را دیده ام که دو افزونه دارند که هر دو یک کار یکسان را انجام می دهند. یا اینکه مثلا از چند افزونه برای بهینه سازی و افزایش سرعت سایت خود استفاده می کنند، در حالی که اکثرا می توانند همه آن ویژگی ها را در افزونه Wp Rocket داشته باشند.
در کل مشکل این است که اکثرا در همان لحضه که احساس نیاز به ویژگی در سایت خود می کنیم، سریع افزونه ای را بدون انجام هیچ تحقیق و در نظر گرفتن یکسری از فاکتورها نصب می کنیم!
پیشنهاد می کنیم برای انتخاب درست افزونه ها راهنمای انتخاب افزونه وردپرس را ببینید.
ادامه بهینه سازی سایت
امیدواریم که الان شما تصویری واضح از چگونگی تأثیرگذاری افزونه ها در عملکرد سایت داشته باشید.
بلافاصله پس از هرس افزونه های خود، پیشرفت های عملکرد را مشاهده خواهید کرد، اما کارهای بیشتری برای سرعت بخشیدن به سایت شما وجود دارد.
ما یک مقاله کامل را که شامل 36 روش است، برای افزایش سرعت توضیح داده ایم. حتما آن را ببینید، تا سرعت سایت خود را به بالاترین حد ممکن برسانید. “افزایش سرعت وردپرس“
به پایان این مقاله رسیدیم، امیدواریم که جواب سوال “آیا افزونه های وردپرس سرعت سایت را پایین می آورند؟” را پیدا کرده باشید و با راه هایی که ذکر شد تاثیر منفی افزونه ها بر سایت وردپرس را کاهش دهید.