وب سایت ها به یک بخش واقعاً مهم زندگی روزمره ما تبدیل شده اند. آنها به افراد اجازه می دهند تا اطلاعات ضروری را بررسی کنند، با دیگران تعامل برقرار کنند یا افکار خود را بدون نیاز به ترک خانه خود به اشتراک بگذارند. بیشتر افراد با توجه به سادگی وردپرس خودشان به راه اندازی سایت و مدیریت آن می پردازند و ممکن است سایت آنها با مشکلاتی مواجه شود و آنها اصلا متوجه نشود.
وقتی صاحب یک وب سایت هستید، نظارت بر بروزرسانی و اطمینان از دسترسی به آن در سراسر جهان بسیار ضروری است. ما در این آموزش نحوه تشخیص داون شدن سایت یا سرور و همچنین جواب سوال چگونه بررسی کنیم که آیا سایت در سراسر جهان کار می کند یا خیر را برای شما بیان می کنیم.
ما دو روش مختلف را ذکر میکنیم که به دلخواه می توانید یکی را انتخاب کنید تا به تست سایت در همه جای دنیا بپردازید.
آنچه شما نیاز دارید
قبل از شروع این راهنما به موارد زیر نیاز خواهید داشت:
اتصال به اینترنت پایدار.
آدرس اینترنتی وب سایتی که می خواهید بررسی کنید.
بررسی سایت با websiteplanet.com
این روش واقعا ساده است. وب سایتی که از آن استفاده خواهیم کرد پاسخی صریح و روشن ارائه می دهد: که آیا وب سایت شما بالا می آید یا خیر؟
ابتدا به سایت websiteplanet مراجعه کنید و در صفحه ای که باز می شود آدرس سایت خود را وارد نمایید.
بعد از وارد کردن آدرس سایت در کمترین زمان پاسخ شما داده می شود که آیا سایت UP است یا DOWN
این همان چیزی است که اگر سایت کار کند مشاهده می کنید:
این همان چیزی است که اگر سایت کار نکند مشاهده می کنید:
چک کردن سایت با host-tracker.com
این ابزار در مقایسه با ابزار قبلی کمی پیشرفته تر است و اطلاعات بسیار بیشتری را در اختیار شما قرار می دهد. علاوه بر این، این ابزار به شما امکان می دهد در صورت داون شدن وب سایت خود، اعلان های خودکار دریافت کنید.
به سایت host-tracker مراجعه کنید و در صفحه ای که باز می شود کمی پایین بیایید و آدرس سایت خود را وارد نمایید.
در زیر نوار آدرس چندین گزینه را مشاهده می کنید که برای تست سرعت سایت، هویز سایت و … می توانید بکار بگیرید. اما برای اینکه بفهمید سایت شما در کدام مناطق کار نمی کند مانند تصویر بالا گزینه Https را انتخاب کنید.
بعد از وارد کردن آدرس کمی صبر کنید تا ابزار وب سایت را بررسی کند و اطلاعات کاملاً بارگذاری شود.
هنگامی که صفحه به صورت کامل بارگیری می شود باید یک جدول با نتایج مکان های مختلف مشاهده کنید. در این جدول برخی از اطلاعات کاربردی ارائه شده است، و در این جدول می توانید ببینید که سایت شما در کجاها کار نمی کند.
اگر نتایج مشابه این موارد را مشاهده می کنید ، وب سایت شما بصورت آنلاین است. شما باید یک یا چند خطا را نادیده بگیرید زیرا ممکن است به دلایل مختلفی اتصال قطع شده باشد. اگر اکثر گزینه ها فعال هستند، می توانید مطمئن باشید که وب سایت شما خوب کار می کند.
به پایان این مقاله رسیدیم، امیدوایم که نحوه بررسی سایت در سراسر جهان را یاد گرفته باشید. همچنین ممکن است بخواهید مقاله نحوه تست کردن سایت وردپرس در مرورگرهای مختلف را ببینید.