پایگاه دانش

تشخیص سایت های ساخته شده با وردپرس

نحوه تشخیص وردپرسی بودن یک سایت

یکی از رایج ترین سوالاتی که اکثر افرادی که به تازگی با وردپرس آشنا شده اند می پرسند این است : “چگونه می توانم بفهمم که یک سایت با وردپرس ساخته شده است؟”. در این مقاله ما نحوه تشخیص سایت های ساخته شده با وردپرس را آموزش می دهیم.

تشخیص سایت های ساخته شده با وردپرس

نحوه تشخیص وردپرسی بودن یک سایت

تشخیص وردپرسی بودن یک سایت ، بدون دانستن یکسری نکات و ترفند امکانپذیر نیست.

اگر به یک وب سایت نگاه کنید، هیچ راهی برای تشخیص اینکه آیا در وردپرس ساخته شده است یا خیر، وجود ندارد. طراحی یک سایت اغلب هیچ سرنخی در مورد پلتفرمی که از آن استفاده می کند به دست نمی دهد.

ما در ادامه به شما 4 راه برای تشخیص وب سایت وردپرسی ارائه می دهیم. همه این پیشنهادات در همه سایت‌های وردپرس کار نمی‌کنند، اما در کنار هم حتما پاسخ روشنی به شما می دهند.

1. تست ورود Wp-Admin

یکی از روش های شناسایی سایت های وردپرسی ، آدرس‌های اینترنتی صفحات کلیدی هستند. به عنوان مثال اگر /wp-admin/ را در نوار آدرس مرورگر در جلوی آدرس سایت قرار دهید (مثال: اگر نام دامنه شما testing.com می باشد شما باید در نوار آدرس مرورگر testing.com/wp-admin را وارد کنید)

در این صورت اگر صفحه زیر برای شما باز شود یعنی سایت با وردپرس ساخته شده است.

تشخیص سایت های ساخته شده با وردپرس

توجه: اگر با این روش صفحه ورود برای شما باز نشد، دلیل بر وردپرسی نبودن آن سایت نیست، چون ممکن است آدرس صفحه ورود را تغییر داده باشند. پس در این صورت سایر روش هایی که در ادامه ذکر می شود را دنبال کنید.

2. کد منبع را بررسی کنید

نحوه تشخیص وردپرسی بودن یک سایت

روش دیگر تشخیص سایت های وردپرسی بررسی سورس کد آن سایت است.

برای انجام این کار هنگامی که در سایت هستید، روی ماوس خود کلیک راست کرده و “view page source” یا “show page source” را انتخاب کنید.

HTML، جاوا اسکریپت و بسیاری از فایل های دیگر مربوط به سایت را مشاهده خواهید کرد. آنچه شما به دنبال آن هستید هر چیزی است که به پلتفرم وردپرس مربوط می شود.

پس در آن به دنبال متن های زیر باشید.

  • WP-Content
  • WP-Includes
  • WP-Content/plugins
  • WP-Content/theme
  • WP-Content/uploads

اینها همه فایل های وردپرس هستند (WP مخفف WordPress است) و اگر هر کدام از آنها را پیدا کردید، ثابت می کند که سایت از وردپرس استفاده می کند.

3. ابزارهای آشکارساز وردپرس

یکی از ساده ترین راه ها برای تشخیص سایت وردپرسی ، استفاده از ابزارهای تشخیص CMS است. به عنوان مثال شما می توانید از سایت Builtwith.com کمک بگیرید. تنها کاری که لازم است شما انجام دهید، وارد کردن آدرس سایت موردنظر خود است تا این ابزار، CMS سایت و ابزارهای استفاده شده در آن را شناسایی کند.

تشخیص سایت وردپرسی

4. استفاده از افزودنی های مروگر

اگر تشخیص وردپرس بودن سایت را برای وب سایت های زیادی می خواهید انجام دهید، پیشنهاد ما استفاده از افزودنی های مرورگر مانند افزودنی Wappalyzer برای مرورگر کروم است. این به شما کمک می کند تا هنگامی که از سایتی بازدید می کنید با یک کلیک سیستم مدیریت محتوای آن را تشخیص دهید.

تشخیص وردپرس بودن

به پایان این آموزش رسیدیم، امیدواریم که این به شما در تشخیص سایت هایی که با وردپرس ساخته شده اند کمک کرده باشد. همچنین ممکن است بخواهید مقاله دیگر ما را در مورد تشخیص قالب وردپرس ببینید.

5/5 - (7 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *