آموزش وردپرس

آموزش ساخت پروفایل کاربری در وردپرس

ساخت پروفایل کاربری در وردپرس

اگر از وردپرس برای اجرای وب سایت خود استفاده می کنید، می توانید ثبت نام کاربر را درست از پیشخوان وردپرس خود فعال کنید. با این حال، این سیستم مدیریت محتوا هیچ ابزار خاصی را در پروفایل کاربران ارائه نمی دهد و کاملا ساده و محدود است. برای ایجاد یک پنل کاربری پیشرفته در وردپرس ، به افزونه ای نیاز خواهید داشت که به راحتی فقط با چند کلیک امکان ساخت پروفایل کاربری در وردپرس را به شما ارائه می دهد.

در ادامه ما 6 افزونه را معرفی و همچنین نحوه ساخت پروفایل کاربری با یکی از آنها را آموزش می دهیم.

ساخت پروفایل کاربری در وردپرس

6 افزونه ساخت پروفایل کاربری در وردپرس

تمام افزونه هایی که ما در مورد آن صحبت صحبت خواهیم کرد، یک چیز مشترک دارند، آنها به شما امکان می دهند مناطق خاصی از وب سایت خود (یا کل سایت) را محدود کنید.

همچنین برخی از این افزونه ها از جمله مورد اول لیست، به شما ویژگی های مفید اضافی دیگری را ارائه می دهد که می توانید از آنها استفاده کنید و همچنین اگر یک سایت فروشگاهی دارید می توانید پروفایل ویژه ای برای کاربران خود فراهم کنید.

1. افزونه Youzer

افزونه ساخت انجمن در وردپرس youzer

از Youzer می توان به عنوان بهترین و پیشرفته ترین افزونه ساخت پروفایل کاربری در دنیای وردپرس نام برد. این افزوه علاوه بر ارائه پروفایل های شیک و جذاب به کاربران، این کمک را به شما می کند تا هر امکانی که فکرش را بکنید در اختیار کاربران قرار دهید.

مهم نیست سایت شما در چه زمینه ای فعالیت می کند چون با این افزونه هر نوع پروفایلی را با هر طراحی و امکاناتی می توانید بسیازید.

برخی از مهم ترین ویژگی های Youzer

  • سازگاری کامل با فروشگاه سازی های ووکامرس، EDD و …
  • امکان ساخت یک انجمن بزرگ و پیشرفته مانند شبکه های اجتماعی
  • سازگاری با افزونه WPML برای چند زبانه کردن سایت
  • طراحی و رنگ بندی های نامحدود

2. افزونه Membership & Content Restriction

افزونه Membership & Content Restriction

عضویت و محدود کردن محتوا یک راه حل مفید است که شما را قادر می سازد محتوا را محدود کنید و برنامه های اشتراک ویژه ای را ایجاد کنید. با استفاده از این افزونه، می توانید چندین سطح از عضویت را تنظیم کنید که هر کدام به بخش های خاصی از وب سایت شما دسترسی دارند.

این افزونه پروفایل کاربری وردپرس حتی با ووکامرس هم ادغام می شود و این امکان را برای شما فراهم می کند تا محصولات خود را از کاربرانی که عضو نیستند پنهان کنید.

مهمتر از همه، این افزونه انتخاب دقیق بخش هایی از وب سایت شما را که می خواهید محدود کنید، با اضافه کردن یک ابزارک جدید به ویرایشگر وردپرس آسان می کند.

برخی از ویژگی های افزونه Membership & Content Restriction :

  • هر بخشی از وب سایت خود را محدود کنید
  • یک یا چندین برنامه اشتراک را تنظیم کنید که هرکدام دارای قدرت خاص خود هستند
  • اگر از ووکامرس در سایت خود برای فروشگاه استفاده می کنید، این افزونه مشاهده محصول را فقط برای اعضا محدود می کند

3. افزونه WP-Members

افزونه WP-Members

WP-Members به شما امکان می دهد قسمت هایی از وب سایت خود را مخفی کنید تا فقط اعضا بتوانند به آنها دسترسی پیدا کنند. همچنین ابزارهای لازم برای تنظیم فرم های ثبت نام اختصاصی را در هر کجا که می خواهید در اختیار شما قرار می دهد.

در مورد انواع محتوا که می توانید محدود کنید، WP-Members از نوشته ها، برگه ها و انواع ارسال های سفارشی پشتیبانی می کند. با این حال شاید ویژگی مورد علاقه ما این باشد که این افزونه به شما امکان می دهد تیزرهایی با محتوای محدود را نشان دهید، که می تواند نظر بازدید کنندگان را برای ثبت نام جلب کند.

نکته منفی این است که نسخه رایگان افزونه WP-Members شما را قادر به مدیریت یا پردازش اشتراک های کاربران نمی کند. با استفاده از افزودنی ها می توانید این قابلیت را اضافه کنید.

برخی از ویژگی های افزونه WP-Members :

  • نوشته ها، برگه ها یا انواع پست های سفارشی را از غیر عضو مخفی کنید
  • فرم های ثبت نام اعضا را به هر قسمت از وب سایت خود طراحی و اضافه کنید
  • ثبت نام های جدید را قبل از رسمی شدن تأیید کنید
  • برای تحریک ثبت نام کاربر، تیزرهای محتوای پنهان خود را نمایش دهید

جنبه مهمی که برای بخش عضویت سایت های وردپرس وجود دارد، قابلیت عملکرد پروفایل کاربر است.

ارائه گزینه هایی کاربردی و مفید در پروفایل های کاربران و همچنین یک طراحی زیبا، راهی سریع و مؤثر برای افزایش تعامل و بازگرداندن کاربران است.

 Ultimate Member به شما امکان می دهد پیکربندی کنید که کاربران بتوانند در پروفایل خود چه تغییری ایجاد کنند. از این گذشته، شما می توانید بخش های ثبت نام کاربر را به صفحات خود اضافه کنید، و بخش هایی از وب سایت خود را محدود کنید.

برخی از ویژگی های افزونه Ultimate Member :

  • محدود کردن محتوا فقط برای اعضا
  • فرم های ثبت نام کاربر را به هر قسمت از سایت خود اضافه کنید
  • نقش های خاص کاربر را به اعضای جدید اختصاص دهید

افزونه Simple Membership

افزونه Simple Membership شبیه به افزونه Membership & Content Restriction عمل می کند. با استفاده از این افزونه، می توانید چندین لایه از عضویت ایجاد کنید و بسته به سطح اشتراک کاربران، آنها قادر به دسترسی به محتوای خاص خواهند بود. کدام نوشته ها و برگه ها در چه سطحی محدود می شود، کاملاً مربوط به نظر شما است.

برخی از ویژگی های افزونه Simple Membership :

  • سطح عضویت را برای وب سایت خود ایجاد کنید
  • گزینه ای را فعال کنید تا کاربران به صورت رایگان عضو شوند، اشتراکی بخرند یا یک بار هزینه بپردازند
  • محتوای وب سایت خود را در سطح های مخصوص عضویت محدود کنید
  • گالری تصاویر و صفحات پیوست را مخفی کنید، تا فقط اعضا بتوانند آنها را مشاهده کنند

6. افزونه Members

افزونه Members

سرانجام، این افزونه ساخت پروفایل کاربری وردپرس در مورد مدیریت کاربران است. البته اعضا شامل قابلیت های محدود کردن محتوا هستند. با این حال، جایی که واقعاً می درخشد، زمانی است که می توان نقش جدید کاربر را ایجاد کرد و مجوزهای آنها را شخصی سازی کرد.

معمولاً وردپرس شما را قادر می سازد تا به هر کاربر نقش واحدی اختصاص دهید. به عنوان مثال، نقش خود شما باید Administrator باشد، به این معنی که شما می توانید هر کاری را که می خواهید انجام دهید. از طرف دیگر، کاربران عادی معمولاً مشترک هستند و دسترسی بسیار کمی به آنها داده می شود.

با استفاده از این افزونه، شما به سیستم نقش کاربر وردپرس دسترسی کامل می دهید، بنابراین اگر گزینه های پیش فرض را بیش از حد محدود کنید، یک ابزار خارق العاده است.

در آخر، لازم به ذکر است که این افزونه شما را قادر می سازد که کل وب سایت خود را به یک منطقه خصوصی تبدیل کنید. این بدان معناست که کاربران حتی نمی توانند به صفحه اصلی شما دسترسی پیدا کنند مگر اینکه آنها ثبت نام کرده و وارد سیستم شده باشند.

برخی از ویژگی های افزونه Member :

  • نقش های جدید را برای کاربران خود ایجاد کنید
  • نقش های مختلفی را به هر کاربر اختصاص دهید
  • محدود کردن محتوا در نقش های کاربری خاص
  • کل وب سایت خود را خصوصی کنید

نحوه ساخت سیستم عضویت و پروفایل کاربری در سایت وردپرس (در 2 مرحله)

 در ادامه ما نحوه فعال کردن عضویت و همچنین ساخت پروفایل کاربری با افزونه Youzer را آموزش می دهیم که در حال حاضر بهترین افزونه برای اینکار است و به نوعی ترکیبی از همه افزونه های عضویت را ارائه می دهد. فرایند استفاده از افزونه های دیگر هم تقریبا به همین شکل خواهد بود و به دلخواه می توانید از افزونه ای که نیازهای شما را برطرف می کند استفاده کنید.

مرحله 1: ثبت نام کاربر در وردپرس را فعال کنید

اولین کاری که شما باید انجام دهید فعال کردن ثبت نام کاربران در وب سایت خود است. برای انجام این کار، در پیشخوان وردپرس به بخش تنظیمات » عمومی مراجعه کنید.

هنگامی که در آنجا هستید، در بخش عضویت، گزینه هر کسی می تواند نام نویسی کند را فعال کنید.

فعال کردن ثبت نام کاربران در وردپرس

سپس به پایین بروید و بر روی ذخیره تنظیمات کلیک کنید.

حالا نوبت آن است که افزونه ای را برای پروفایل کاربری فعال کنید.

مرحله 2: نصب افزونه پروفایل کاربری وردپرس

برای ساخت پروفایل کاربری پیشرفته می توانید از افزونه Youzer که البته غیر رایگان است استفاده کنید، هر چند که با توجه به قیمت و امکاناتی که ارائه می دهد ارزش سرمایه گذاری را به شما می دهد.

افزونه Youzer برای کار کردن نیاز به افزونه بادی پرس دارد، پس  قبل از هر چیزی افزونه BuddyPress را نصب و فعال نمایید. در صورت نیاز اگر مبتدی هستید، آموزش نصب افزونه وردپرس را ببینید.

حالا باید افزونه Youzer را دانلود و در سایت خود نصب و فعال نمایید.

پس از فعال سازی افزونه Youzer به صورت خودکار برگه های موردنیاز ساخته می شود و همچنین گزینه ای با نام یوزر پنل برای مدیریت افزونه به پیشخوان وردپرس شما اضافه می شود.

تنظیمات افزونه youzer

این افزونه بیش از 700 گزینه با پنل کاملا فارسی به شما ارائه می دهد که می توانید هر پروفایلی را با هر امکاناتی در سایت خود داشته باشید.

لازم به ذکر است که با این افزونه حتی می توانید سایتی شبیه به پونیشا و حتی بسیار حرفه ای تر از آن راه اندازی کنید.

خب به پایان این مقاله رسیدیم، امیدواریم که نحوه ساخت پروفایل کاربری در وردپرس را یاد گرفته باشید. با ساخت پنل کاربری می توانید یک قدم بزرگ در حرفه ای کردن کسب و کار خود بردارید. همچنین ممکن است مقاله دیگر ما را در مورد نحوه نظارت بر فعالیت کاربران در وردپرس ببینید.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *