آموزش وردپرس

نقش کاربر در وردپرس چیست: راهنمای کامل

نقش کاربر در وردپرس چیست

آیا می دانید که می توانید به دیگران اجازه دهید سایت شما را مدیریت کنند؟ با استفاده از نقش های کاربری وردپرس ، می توانید با خیال راحت با مردم همکاری کنید، سطح دسترسی های مختلف را به سایت خود و محتواهایی که در آن قرار دارد اختصاص دهید.

در این مقاله، ما به نحوه کارکرد نقش کاربران وردپرس و نحوه پیکربندی آنها در سایت شما خواهیم پرداخت.

نقش کاربر در وردپرس

نقش های کاربری در وردپرس

بنابراین – نقش کاربر وردپرس چیست و برای چه مواردی استفاده می شود؟ همانطور که از نام آن پیداست، این یک ویژگی مدیریت داخلی در سایت وردپرس شماست. شما می توانید آنچه را که کاربران می توانند و نمی توانند انجام دهند تعریف کنید و آنها را در زیر نقش ها گروه بندی کنید. بنابراین، با امتیازات خاص مدیریت سایت می توان نقش خاصی را اختصاص داد.

وردپرس 5 نقش کاربر پیش فرض را برای شما فراهم می کند تا قدرت بیشتری در مدیریت سایت خود داشته باشید. بیایید آنها را بهتر بشناسیم.

مدیر ارشد

نقش مدیر ارشد فقط در صورت فعال بودن ویژگی وردپرس چندسایته وجود دارد. آنها مسئول نظارت بر همه سایت ها و شبکه چندرسانه ای هستند.

آنها می توانند همه چیز را مدیریت و تغییر دهند، از ایجاد و حذف سایتها گرفته تا کنترل محتوا، قالب ها، افزونه ها و پروفایل ها.

هنگامی که نقش مدیر ارشد فعال می شود، امتیازات منظم مدیر کل کاهش می یابد. آنها دیگر نمی توانند قالب وردپرس و افزونه وردپرس را نصب کنند اما می توانند آنها را فعال یا غیرفعال کنند.

مدیر کل

مدیرکل تمام توان را دارند که نه تنها عملکرد سایت شما را مدیریت کنند بلکه نقش های دیگری را نیز تعیین می کنند.

آنها می توانند محتوا را ایجاد، حذف، بررسی، ویرایش و منتشر کنند، افزونه ها و قالب وردپرس را مدیریت کنند، حتی کد را ویرایش کنند. این نقش همچنین صلاحیت شخصی سازی سایر نقش های کاربر را دارد.

شما می توانید مدیر سایت خودتان باشید یا شخص دیگری را هم تعیین کنید. با این حال، اگر می خواهید این کار را به دیگران واگذار کنید، مراقب باشید، انتخاب کسی که به او اعتماد دارید بسیار مهم است.

ویرایشگر

ویرایشگران دسترسی کامل به مدیریت تمام محتوای سایت و ویژگی های آن دارند.

آنها می توانند نوشته های خود و همچنین مواردی را که توسط نویسندگان دیگر ایجاد شده است ایجاد، حذف، بررسی و منتشر کنند. ویرایشگران همچنین می توانند نظرات، دسته بندی ها و لینک ها را مدیریت کنند. کاربران با این نقش معمولاً بر نویسندگان و همکاران نظارت دارند.

نویسنده

بر خلاف ویراستارهایی که کنترل کامل بر کل بخش محتوا دارند، نویسندگان فقط کنترل کاملی روی نوشته های خود دارند. آنها صلاحیت ایجاد، ویرایش، حذف و انتشار نوشته های خود را دارند. علاوه بر این، آنها می توانند مشخصات کاربری خود را ویرایش کنند.

مشارکت کننده

مشابه نویسندگان، مشارکت کنندگان قادر به ایجاد و ویرایش نوشته ها و پروفایل های خود هستند. تفاوت اصلی این دو در این است که مشارکت کنندگان نمی توانند نوشته های خود را منتشر کنند.

مشترک

این نقش فقط می تواند نوشته ها را بخواند و مشخصات شخصی خود را مدیریت کنند.

اصولاً همه بازدید کنندگان می توانند بدون اینکه عنوان مشترک به آنها اختصاص داده شود، پست ها را بخوانند. با این وجود، شما می توانید با ارائه دسترسی به محتوای ویژه که فقط توسط آنها مشاهده می شود، کاربران را به مشترک شدن تشویق کنید.

کارهایی که باید قبل از تنظیم نقش کاربر وردپرس انجام شود

برخی از اقدامات خوب برای احتیاط  که شما باید هنگام تصمیم گیری برای تعیین نقش کاربر استفاده کنید.

از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید

تهیه نسخه پشتیبان از سایت وردپرس خود ابتدا قبل از هرگونه تغییر، بسیار مهم است. نه تنها می توانید پایگاه داده را از سرور میزبان خود بازیابی کنید، بلکه پرونده پشتیبان تهیه شده را نیز از دیسک محلی خود در هر زمان که نیاز دارید بارگذاری کنید.

اگر انتقال به چند نقش کاربر باعث ایجاد هرگونه مشکل یا تهدید امنیتی شود، می توانید به راحتی سایت خود را به حالت قبلی برگردانید.

نقش های مناسب را تعیین کنید

شما باید قبل از تعیین نقش ها، امتیازات کاربر را در نظر بگیرید. از خود بپرسید ، “آیا به کاربران اعتماد دارید؟” ، “آیا آنها قصد دارند سایت وردپرس شما را بنویسند، بررسی کنند، ویرایش کنند، منتشر کنند یا آن را حفظ کنند؟” ، “آیا آنها نیاز به کنترل کامل یا کنترل جزئی بر سایت وردپرس شما دارند؟” و غیره. سپس، می توانید شروع به تأیید نقش ها کنید.

بهترین روش ها برای پیکربندی نقش کاربر وردپرس

سه روش برای مدیریت نقش کاربر وردپرس شما وجود دارد.

اضافه کردن کاربران از پیشخوان وردپرس

برای اضافه کردن، ویرایش و حذف کاربران از داشبورد خود، این مراحل را دنبال کنید:

1. پس از ورود به بخش مدیریت وردپرس خود، گزینه کاربران و سپس افزودن را انتخاب کنید.

2. اطلاعات کاربر را در این صفحه که برای شما باز شده است وارد کنید. سپس بر روی دکمه افزودن کاربر تازه کلیک کنید تا آن را ذخیره کنید.

3. پس از افزودن، می توانید با انتخاب همه کاربران از منوی کشویی، کاربر را ویرایش یا حذف کنید.

اضافه کردن کاربران از پیشخوان وردپرس

برای به دست آوردن کنترل بیشتر بر نقش کاربر در وردپرس، باید یکی از دو روش دیگر را استفاده کنید.

ویرایش دستی کد فایل الگو

اگر می خواهید گزینه های بیشتری را هنگام پیکربندی نقش های کاربر داشته باشید، پاسخ تنظیم تنظیمات فایل قالب وردپرس سایت است.

نقش ها را با وارد کردن توابع کد در پرونده function.php قالب وردپرس خود تغییر دهید.

وردپرس برای شخصی سازی نقش های کاربر و قابلیت های آنها، پنج کارکرد کد ارائه می دهد:

  • add_role() – برای اضافه کردن نقش
  • remove_role() – برای حذف کردن نقش
  • add_cap() – برای اضافه کردن قابلیت به یک نقش خاص
  • remove_cap() – برای حذف یک قابلیت از یک نقش خاص
  • get_role() – برای به دست آوردن بینشی در مورد قابلیت های یک نقش خاص.

هنگام نوشتن دستور واقعی، باید علاوه بر این موارد را پر کنید:

  • role – نام نقش
  • display name – نام نقش در داشبورد وردپرس چه خواهد بود
  • capabilities – امتیازاتی که این نقش خواهد داشت. اگر می خواهید چندین قابلیت را اضافه کنید، باید از یک آرایه استفاده کنید.

برای شروع استفاده از کد، این مراحل را دنبال کنید:

  • پس از ساختن قطعه کد، به قسمت پیشخوان خود بروید و از منو نمایش بر روی ویرایشگر پوسته کلیک کنید.
  • قالبی را که می خواهید ویرایش کنید، انتخاب کنید و فایل function.php خود را باز کنید.
  • قطعه کد را در قسمت پایین فایل بچسبانید.
  • در آخر، روی دکمه به روزرسانی پرونده کلیک کنید.

به عنوان نمونه، بگذارید نقشی به نام Publisher اضافه کنیم، که می تواند نوشته و برگه را منتشر کند:

add_role('publisher', __(
   'Publisher'),
   array(
       'publish_posts' => true,
       'publish_pages' => true,
       )
);

اضافه کردن نقش به وردپرس

برای دیدن لیست قابلیت های موجود، به codex رسمی وردپرس مراجعه کنید.

هنگام استفاده از کدها مراقب باشید، زیرا اگر بدون نحو مناسب نوشته شده باشد، می تواند مشکلاتی ایجاد کند.

از یک افزونه نقش کاربر استفاده کنید

افزونه PublishPress Capabilities

در حالی که شخصی سازی نقش های کاربر وردپرس از طریق کد بیشترین کنترل را به شما می دهد، اگر مهارت برنامه نویسی نداشته باشید، می تواند خطرناک باشد. از طرف دیگر، فقط می توانید از افزونه ای مانند PublishPress Capabilities استفاده کنید.

این افزونه نه تنها به شما امکان می دهد نقش های پیش فرض کاربر وردپرس را پیکربندی کنید، بلکه بر اساس نیازهای شما مجوزهای کاربر سفارشی را نیز اضافه می کند.

جمع بندی

نقش های پیش فرض کاربر وردپرس برای حفظ عملکرد سایت شما بسیار سودمند است. شما می توانید پنج نقش مختلف را اختصاص دهید. همچنین قبل از اختصاص رسمی قابلیت ها، از سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کرده و نقش های مناسب را در نظر بگیرید. و در صورت نیاز خودتان با کد نویسی یا یک افزونه نقش کاربر، می توانید نقش های سفارشی تعریف کنید.

امیدواریم که این مقاله برای شما مفید بوده باشد و به خوبی با نقش های کاربر در سایت وردپرس آشنا شده باشید. همچنین برای امنیت بیشتر در سایت خود ممکن است بخواهید مقاله ما را در مورد ایجاد حساب کاربری موقت در وردپرس بدون رمز ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *