پایگاه دانش, قالب وردپرس

راهنمای خرید قالب وردپرس: نکاتی که باید قبل از خرید بدانید!

راهنمای خرید قالب وردپرس

آیا مطمئن نیستید هنگام خرید قالب وردپرس باید به دنبال چه چیزی باشید؟ این راهنمای دقیق به شما کمک می کند تا قبل از خرید قالب مطمئن شوید که بهترین انتخاب را خواهید داشت و همچنین در آخر بهترین گزینه معرفی شده است.

انتخاب قالب بخش مهمی از فرایند ساخت وب سایت است. علیرغم اینکه در ظاهر آسان به نظر می رسد، موارد زیادی وجود دارد که باید بدون توجه به جنبه های طراحی باید بدانید و در نظر بگیرید. عدم توجه به آنها می تواند منجر به هزینه های پیش بینی نشده در بودجه وب سایت شما شود.

توجه: خرید قالب وردپرس اشتباه، ممکن است شما را ادامه فعالیت در وب منصرف کند یا اینکه ممکن است وقت و هزینه شما را هدر دهد و مدت ها به دنبال هیچ باشید.

توجه: با خرید یک قالب وردپرس درست، حتی اگر یک مبتدی باشید، طراحی سایت برای شما شاید به ساده ترین کار ممکن تبدیل شود!

ما این راهنمای خاص را پوشش می دهیم تا به شما کمک کند از انتخاب و خرید قالب وردپرس اشتباه جلوگیری کنید.

راهنمای خرید قالب وردپرس

نکاتی که هنگام خرید قالب وردپرس باید در نظر بگیرید

اگر می خواهید قالب وردپرس بخرید، قبل از انجام این کار باید چند نکته را در نظر بگیرید. مانند هر چیز دیگری که فروخته می شود، هیچ تضمینی وجود ندارد که همه قالب های پولی نسبت به ارزش و قیمت عالی باشند. اگر مراقب نباشید، در نهایت کمتر از آنچه برای آن هزینه کرده اید دریافت خواهید کرد.

در اینجا لیستی از 10 موردی است که هنگام خرید قالب وردپرس برای وب سایت خود باید در نظر بگیرید.

1. پاسخگویی

طبق آمار Statista ، تلفن های همراه در سال 2018 بیش از 52 درصد از کل ترافیک وب سایت ها در سراسر جهان را شامل می شده است. بنابراین، داشتن یک قالب پاسخگو که بتواند از نظر بصری با انواع دستگاه ها سازگار باشد، بسیار مهم است.

قبل از خرید می توانید پیشنمایش قالب را در موبایل مشاهده کنید یا اندازه مرورگر خود را تغییر دهید.

2. طراحی

در حالی که هر کاربر ترجیحات شخصی خود را در این زمینه دارد، بهتر است از قالبی استفاده کنید که از نظر زیبایی زیبا و در عین حال برای چشم آسان به نظر برسد. این به معنای اجتناب از قالب هایی با طراحی منحرف کننده و پیچیده است که بر محتوا و ناوبری وب سایت سایه می اندازد.

بهترین روش برای انتخاب طرح ایده آل این است که به دنبال یک طراحی ساده و در عین حال کاربردی باشید. یک طراحی عجیب اگر توجه بینندگان را منحرف کند یا از آن بدتر، آنها را از اطلاعاتی که برایشان می خواهند گمراه کند، فایده ای نخواهد داشت.

در صورت شک، می توانید به نسخه نمایشی قالب دسترسی داشته باشید و خود را به عنوان یک بازدید کننده معرفی کنید. اگر حرکت در وب سایت برای شما مشکل است، این یک پرچم قرمز است که قالب برای شما مناسب نیست.

همچنین لازم به ذکر است که هنگام خرید فریب طراحی یک قالب را نخورید!

اگر قالب وردپرس مدنظر شما با صفحه ساز المنتور یا ویژوال کامپوزر سازگار باشد، شما بدون نیاز به هیچ کدنویسی و فقط با کشیدن و رها کردن می توانید سایتی با طراحی دلخواه خود بسازید یا اینکه صفحات از پیش ساخته شده را به دلخواه خود ویرایش و سفارشی سازی کنید.

3. سرعت

همانطور که ذکر شد، قالب وردپرسی که شما خواهید خرید یک پیشنمایش (سایت آزمایشی) دارد که به شما سایتی که بعد از خرید به صورت آماده خواهید داشت را نمایش می دهد. شما باید آن بررسی کنید و ببینید صفحات آن با چه سرعتی بارگذاری می شوند.

سرعت کم برای سئو مضر است زیرا 40% از بازدیدکنندگان بارگیری را بیش از سه ثانیه تحمل نمی کنند.

4. افزونه های پشتیبانی شده

تقریباً تضمین شده است که باید افزونه های اضافی به وب سایت خود اضافه کنید، به ویژه اگر مدیریت یک سایت فروشگاهی را بر عهده دارید. بنابراین، قالب وردپرس شما باید با افزونه های محبوب سازگار باشد که عملکرد وب سایت شما را افزایش می دهد.

همچنین قالب های وردپرس در کنار خود ممکن است از افزونه های پولی استفاده کنند که در این صورت باید بررسی کنید، همیشه نسخه های جدید افزونه ها را همراه قالب رایگان دریافت می کنید یا باید آنها را جداگانه خریداری کنید.

5. سئو

بارگذاری آهسته صفحات تنها چیزی نیست که بر سئو شما تأثیر منفی می گذارد. HTML درهم و برهم می تواند تأثیر مضری بر رتبه شما در صفحه نتایج جستجو شما داشته باشد. باید از قالبی استفاده کنید که کدنویسی استانداردی دارد.

6. بروزرسانی

از آنجا که وردپرس به صورت منظم عملکردهای اصلی خود را بهبود می بخشد، قالب شما نیز باید با داشتن به روزرسانی های مداوم از آن پیروی کند. به روزرسانی ها نه تنها قالب را از نظر ویژگی ها و امنیت در حالت مطلوب نگه می دارند، بلکه نشان می دهند که به احتمال زیاد با اشکال مواجه نمی شوید.

یک قالب وردپرس خوب معمولاً اطلاعاتی از تاریخ آخرین بروزرسانی های خود دارد. باید بررسی کنید که قالب حداقل در یکسال گذشته آپدیت شده باشد. اگر توسعه دهندگان آن را بیش از یک سال دست نخورده بگذارند، باید بیش از هر چیز مراقب امنیت آن باشید.

همچنین از جایی خرید کنید که با یکبار خرید، به صورت مادام العمر آپدیت های جدید را رایگان در اختیار شما قرار دهند.

7. پشتیبانی

هنگام خرید قالب توجه داشته باشید که سایت موردنظر، پشتیبانی ارائه دهد. چون بعد از خرید ممکن است مشکلاتی برای شما به وجود بیاید و یا نیاز به راهنمایی داشته باشید که در اینصورت یک پشتیبانی خوب کار را برای شما بسیار ساده می کند.

8. سفارشی سازی

ممکن است تصمیم خود را بر اساس ظاهر قالب در دمو برنامه ریزی کنید، اما داشتن آزادی افزودن ویژگی شخصی خود به آن بسیار مهم است. در غیر این صورت، سایت شما در نهایت شبیه نسخه دقیق سایت های دیگر است که از قالب مشابه استفاده می کنند.

قبل از خرید مطمئن شوید که قالب شما با یکی از صفحه سازهای المنتور یا ویژوال کامپوزر سازگار است تا بتوانید با کشیدن و رها کردن طراحی دلخواه خود را انجام دهید یا طراحی پیشفرض را تغییر دهید.

9. لایسنس نامحدود

شما وقتی برای یک قالب هزینه ای پرداخت میکنید، طبیعتا باید در هر جایی که خواستید بتوانید از آن استفاده کنید.

برخی از سایت ها محدودیت لایسنس بر روی قالب ها اعمال می کنند که در این صورت شما فقط یکبار می توانید آن را استفاده کنید و اگر دوباره به آن نیاز داشته باشید باید دوباره هزینه را پرداخت کنید.

از جایی خرید کنید که با یکبار خرید همیشه بتوانید از قالب خود بر روی هر چند سایت که میخواهید استفاده کنید.

توجه: همچنین برخی از سایت های ایرانی با قرار دادن لایسنس روی قالب های خارجی آن هم به صورت غیر استاندارد، ممکن است مشکلاتی را برای شما به وجود بیاورند!

10. گارانتی بازگشت وجه

اگر قصد دارید هزینه ای را برای چیزی بپردازید، باید مطمئن شوید که به درستی کار می کند و می تواند نیازهای شما را برآورده کند. از آنجایی که قالب های وردپرس به صورت فایل هستند، نمی توان گفت که چقدر خوب کار می کنند مگر اینکه خودتان آن را امتحان کنید.

با این وجود، بهتر است به دنبال یک قالب وردپرس باشید که سیاست تضمین بازگشت پول را ارائه می دهد. بنابراین، در صورت وجود مشکل می توانید کل وجه خود را پس بگیرید.

توجه: بعضی از سایت ها وجه را به کیف پول شما واریز می کنند تا از همان سایت دوباره خرید دیگری کنید! پس از سایتی خرید کنید که در صورت نیاز به بازگشت وجه مبلغ را به حساب بانکی شما واریز کند.

هنگام خرید قالب وردپرس، شرایط و ضمانت بازگشت پول را برای هرگونه محدودیت در مورد محدودیت زمانی و استثنائاتی که ممکن است از قبل وجود داشته باشد، بررسی کنید.

قالب وردپرس مناسب با شرایط بالا کدام است؟

هزاران قالب وردپرس در دنیا وجود دارد انتخاب بهترین ها در بین آنها ممکن است برای شما بسیار دشوار باشد.

ما پس از سالها تجربه و کار کردن با صدها قالب مختلف، در سایت خود چند قالب وردپرس با شرایط بالا قرار داده ایم که بهترین های دنیا می باشند. به کمک آنها می توانید حرفه ای ترین سایت ها را راه اندازی کنید و همچنین یکبار برای همیشه قالب بخرید.

1. چشالو (بهترین قالب برای راه اندازی هر نوع سایتی)

2. وودمارت (بهترین قالب وردپرس فروشگاهی دنیا)

3. قالب زفایر (بهترین قالب وردپرس شرکتی دنیا)

4. قالب جنه (بهترین قالب وردپرس خبری و وبلاگی دنیا)

5. ادفارست (بهترین قالب وردپرس ثبت آگهی دنیا)

6. ادوما (بهترین قالب وردپرس آموزشی دنیا)

در بالا می توانید بر روی نام قالب موردنظر خود کلیک کنید تا به صفحه آن منتقل شوید و علاوه بر مشاهده امکانات و پیشنمایش نسبت به تهیه آن اقدام نمایید.

با خیال راحت قالب موردنظر خود را خریداری کنید چون در صورت وجود مشکل تا 7 روز فرصت دارید تا کل مبلغ پرداخت شده خود را پس بگیرید!

به پایان این مقاله رسیدیم، امیدواریم که این راهنمای خرید قالب وردپرس به شما کمک کند تا با انتخابی درست، سایتی حرفه ای راه اندازی کنید و یک کسب و کار موفق داشته باشید.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *