آیا شما می خواهید تا گوگل یک URL خاص از سایت شما را دوباره بازنویسی یا ایندکس کند؟ اگر سایت شما جدید و تازه تاسیس باشد، گوگل در مدت زمان طولانی متوجه صفحات جدید و یا تغییرات در صفحات شما می شود. پس ما در این آموزش وردپرس به شما نشان خواهیم داد که از گوگل بخواهید تا URL های سایت وردپرسی شما را بازبینی کند.
چه زمانی و چرا باید از گوگل بخواهید صفحات شما را بازنویسی کند؟
زمانی که شما یک صفحه یا یک مطالب جدید به وب سایت خود اضافه می کنید، گوگل مدت زمان زیادی را برای ردیابی لینک های جدید به کار می گیرد، گوگل همان مدت زمان را برای ردیابی لینک های بروز شده سایت شما نیاز دارد.
وقتی که شما به صورت دستی از گوگل بخواهید تا URL های سایت شما را بازبینی کند، گوگل آن لینک را در صف قرار خواهد داد تا در گوگل ایندکس شود، یک ربات جستجوی گوگل شروع به بازکردن و نمایش لینک های شما به صورت یک به یک خواهد کرد.
بعضی از دلایل معمول درخواست گوگل برای بازخوانی URL ها عبارتند از:
- هنگامی که یک نوشته یا صفحه جدید منتشر می کنید
- هنگامی که تغییرات را در یک نوشته یا صفحه موجود ایجاد میکنید
- اگر صفحه ای از وب سایت شما هنوز در گوگل ایندکس نشده است
خب برای دو گزینه اول که در بالا ذکر شد، شما می توانید این فرایند را با استفاده از نقشه های XML به صورت خودکار انجام دهید، چون گوگل در ایندکس کردن مطالب بسیار خوب عمل می کند چون این کسب و کار اون هاست.
ولی گاهی اوقات پیش می آید که بعضی صفحات گم می شوند یا ایندکس نشده اند(بدون هیچ دلیل خواصی) بعضی مواقع فقط به درخواست گوگل برای ایندکس دوباره صفحه را به سرعت نمایش می دهد.
خب به این ترتیب، نگاهی به چگونگی درخواست گوگل برای ایندکس دوباره URL های سایت وردپرس شما و نمایش آنها در نتایج جستجو، بیاندازید.
از گوگل بخواهید تا نشانی اینترنتی سایت وردپرسی شما را بازبینی کند
ابتدا باید سایت خود را در گوگل وارد کنید و سپس گوگل به طور خودکار URL های شما را ایندکس می کند. با این حال، شما همچنین می توانید از گوگل درخواست مجدد بازبینی و ایندکس لینک های جدید برای هر موردی که ما در بالا بحث کردیم، درخواست کنیم.
شما می توانید مراحل زیر را دنبال کنید تا از گوگل بخواهید URL های سایت وردپرسی شما را دوباره بازبینی کنید.
مرحله 1: با استفاده از ابزار بازرسی URL برای بازخوانی URL ها
ابزار بازبینی URL در کنسول جستجو گوگل جدید و به روز شده (که قبلا به عنوان ابزار Google webmaster شناخته شده است) موجود است. این ابزار به شما در شناسایی مسائل مربوط به URL های شما کمک می کند و راه حل هایی برایلینک های شما در گوگل ارائه می دهد.
همچنین به شما کمک می کند خطاهای وردپرس مشترک را برای URL های خود و دیگر مسائل مربوط به ایندکس URL ها را رفع کنید.
در کنسول جستجوی جدید گوگل، باید وب سایت خود را انتخاب کنید تا وضعیت شاخص URL را بررسی کنید.
توجه: اگر شما یک وب سایت ذکر شده در ابزار Google search console را ندارید، ابتدا باید آن را به عنوان یک سایت جدید اضافه کنید تا به ابزار بازرسی URL ادامه دهید.
پس از انتخاب سایت، باید به ابزار بازرسی URL در منوی سمت چپ بروید و URL خود را در فیلد جستجو که میخواهید بازبینی کنید اضافه کنید.
این اطلاعات مربوط به URL شما را دریافت می کند و آن را در داشبورد کنسول جستجوی گوگل نمایش می دهد.
اگر URL شما در گوگل باشد، یک پیام موفقیت آمیز با اطلاعات مفید در مورد لینک خود خواهید دید. شما می توانید یافته ها را گسترش دهید و ببینید آیا مسائل دیگری که باید حل شوند وجود دارد. اگر نه، سپس درخواست ارسالی از گوگل برای بازپس گرفتن و نشان دادن URL خود را مشاهده خواهید کرد.
با این حال، اگر لینک در گوگل نیست، آن را به همراه خطاها و راه حل ممکن برای نشان دادن URL سما را در گوگل نشان می دهد.
شما می توانید مسائل را حل و بررسی کنید تا دوباره پیام موفقیت آمیز را دریافت کنید. پس از آن یک درخواست ببرای ایندکس URL شما آغاز می شود، شما می توانید برای تمام URL های دیگر هم اینگونه درخواست بازبینی دهید.
مرحله 2: ارسال نقشه سایت XML برای بازبینی URL
اگر هنوز در مورد ایندکس URL های خود در گوگل مطمئن نیستید، می توانید به سادگی نقشه سایت XML را با URL های جدید خود به ابزار Google Webmaster ارسال کنید. نقشه سایت سریعترین راه برای دریافت URL های جدید شما در گوگل است.
برای انجام این مرحله ما افزونه Yoast Seo را به شما پیشنهاد می کنیم. Yoast Seo شامل گزینه هایی انعطاف پذیر برای تنظیم نقشه سایت شما در وردپرس است.
در پیشخوان وردپرس شما باید به قسمت سئو > عمومی > امکانات مراجعه کنید.در این قسمت شما باید نقشه های XML سایت را بر روی روشن قرار دهید.
فراموش نکنید که حتما در پایین بر روی دکمه ذخیره تغییرات کلیک کنید.
حالا شما می توانید نقشه سایت خود را با کلیک بر روی آیکون علامت سوال در کنار نقشه سایت مشاهده کنید. اگر لینک های جدید شما در این فایل نقشه قابل مشاهده باشد، میتوانید پیش بروید و آن را به ابزار Google Webmaster ارسال کنید.
برای ارسال نقشه XML، شما باید از کنسول جستجوی جدید گوگل دیدن کنید و به قسمت های سایت در منوی چپ بروید. به سادگی لینک XML Sitemap خود را اضافه کنید و بر روی Submit کلیک کنید.
این نقشه سایت از رباتهای گوگل برای ایندکس سریع مطالب جدید و نمایش آن ها در خواست خواهد کرد.
توجه: شما فقط باید نقشه سایت را یکبار آپلود کنید. گوگل به طور مرتب سایت شما را مجددا بارگذاری خواهد کرد و پس از تغییرات جدید در مطالب، پست های به روز رسانی را سریع می کند.
خب این مقاله به پایان می رسد امیدوارم این آموزش به شما کمک کند تا مطالب شما سریع تر ایندکس شود.