پایگاه دانش

مزایا و معایب وردپرس چیست؟ چرا باید از آن استفاده کنید؟

مزایا و معایب وردپرس

از آنجایی که وردپرس همچنان با افتخار اینترنت را به عنوان پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوا (CMS) رهبری می کند، انتظار می رود که همچنان تا سالیان سال به عنوان اولین انتخاب برای راه اندازی سایت ادامه یابد.

اگر قصد دارید یک وب سایت جدید بسازید، باید مزایا و معایب استفاده از هر پلتفرم یا CMS موجود را بسنجید.

برای کمک به تصمیم گیری آگاهانه در مورد استفاده یا عدم استفاده از وردپرس، در ادامه مزایا و معایب این پلت فرم منبع باز را بررسی می کنیم.

مزایا و معایب وردپرس

مزایای استفاده از وردپرس

در ادامه 12 مورد از مزایای استفاده از وردپرس را شرح می دهیم.

توسعه وب سایت نسبتاً ارزان تر

ساخت، توسعه و نگهداری یک وبلاگ یا وب سایت به تنهایی با استفاده از وردپرس به صورت قابل توجهی ارزان تر از استخدام یک طراح برای ساخت سایت شما از ابتدا است.

نصب وردپرس رایگان است و دارای طرح های میزبانی سیار مقرون به صرفه است.

امروزه، به لطف CMS های قابل اعتماد مانند وردپرس، داشتن یک وب سایت مانند زمان های قدیم پرهزینه نیست.

طیف گسترده ای از قالب های حرفه ای

این پلتفرم به شما این آزادی را می دهد که قالب وردپرس مورد نظر خود را از میان طیف گسترده ای از قالب های برتر انتخاب کنید.

قالب های عالی با قیمت های مناسب در دسترس هستند.

در دسترس بودن قالب های سایت حرفه ای یکی از دلایل قانع کننده استفاده از این پلتفرم است.

سایت های وردپرسی سازگار با موبایل هستند

در زمانی که گشت و گذار در اینترنت عمدتاً با استفاده از دستگاه های تلفن همراه انجام می شود، پاسخگو بودن سایت شما تا حد امکان در دستگاه های مختلف برای موفقیت شما بسیار مهم است.

اکثر قالب های وردپرس واکنش گرا هستند. استفاده از این CMS پیشرو در بازار به این معنی است که می‌توانید به صورت خودکار از فناوری وب واکنش‌گرای نوظهور بدون نیاز به ایجاد وب‌سایت‌های جدید بهره ببرید.

(ممکن است بخواهید مقاله دیگر ما را در مورد افزونه ریسپانسیو کردن سایت وردپرس برای موبایل ببینید.)

بهینه سازی شده برای موتورهای جستجو

یک سایت وردپرس با همه چیزهایی که یک سایت آماده برای سئو نیاز دارد ساخته شده است. کدهای ثابت برای نمایه سازی مطلوب گوگل، اجزای سئوی قابل تنظیم برای هر صفحه و افزونه های اختصاص داده شده به سئو برخی از راه هایی هستند که وردپرس سایت ها را در رتبه بندی موتورهای جستجو رقابتی می کند.

هیچ پلتفرمی بهتر از وردپرس در مورد بهینه سازی وجود ندارد.

همچنین ممکن است بخواهید مقاله دیگر ما را در مورد اینکه چرا سئو وردپرس آسان است ببینید.

به راحتی می توانید سایت خود را در هر کجا که هستید به روز کنید

شما می توانید سایت خود را از هر کجا که هستید به تنهایی مدیریت کنید. تنها با کمی دانش یا تجربه توسعه وب، می توانید در صورت لزوم تغییرات عادی در سایت خود ایجاد کنید.

همچنین آپدیت ابزارهای سایت معمولا با یک کلیک قابل انجام خواهد بود.

بک لینک آسان و راحت و سندیکاسیون

استفاده از وردپرس یک راه راحت برای دریافت بهترین ارزش از بک لینک است. ویژگی فید RSS ارائه شده توسط این پلتفرم به وبلاگ نویسان دیگر امکان می دهد محتوای شما را در سایر وب سایت ها و دایرکتوری ها به اشتراک بگذارند.

عالی برای سایت های تجارت الکترونیک

امروزه میلیون ها نفر به صورت آنلاین کالا می خرند. این فرصت های سرمایه گذاری زیادی را برای کارآفرینان آنلاین فراهم می کند که می توانند فرصت هایی را در توسعه بازارهای مالی و همچنین افزایش استفاده از اینترنت در سراسر جهان ببینند.

بسیاری از سایت های تجارت الکترونیک از وردپرس استفاده می کنند. CMS تعدادی افزونه مانند ووکامرس را برای اطمینان از کارآمدی سایت شما برای تجارت الکترونیک ارائه می دهد که این یکی دیگر از مزایا های وردپرس محسوب میشود.

این پیشرفت‌ها به شما کمک می‌کند تا ترافیک بیشتری را به سایت تجارت الکترونیک خود هدایت کنید و در نتیجه تبدیل و فروش را افزایش دهید.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر مقاله دیگر ما را در مورد ووکامرس چیست ببینید.

ارتقاء مکرر قابلیت های سایت شما

برخلاف سایر CMS ها که افزودن ویژگی ها یا قابلیت های جدید دست و پا گیر یا دشوار است، سایت های مبتنی بر وردپرس به راحتی ارتقا می یابند. وردپرس از افزونه هایی استفاده می کند که به صورت کلی نصب و استفاده از آنها آسان است که این هم یکی دیگر از مزایا های وردپرس محسوب میشود.

علاوه بر این، به دلیل استفاده گسترده از این پلتفرم، انجمن ها و سایت های اطلاعاتی زیادی وجود دارند که به صورت مداوم بهترین شیوه ها را ارائه می کنند. شما هرگز در تلاش برای بهتر کردن سایت خود گیر نخواهید کرد.

بهترین برای بازاریابی آنلاین تهاجمی

برای افراد در بازاریابی آنلاین، ارائه محتوای مکرر و تازه از اهمیت بالایی برخوردار است. وردپرس به شما این امکان را می دهد که به تعداد مورد نیاز محتوای خود را به روز کنید.

زمانی که بتوانید محتوای وب سایت خود را مرتباً به روز کنید، ایجاد اعتبار در جایگاه خود آسان است که این هم یکی از مهم ترین مزایای وردپرس محسوب میشود.

همچنین، می توانید در عرض چند دقیقه یک سایت وردپرس جدید بسازید تا از کمپین های تاکتیکی نهایت استفاده را ببرید.

ادغام رسانه های اجتماعی

وردپرس امکان ادغام بدون دردسر با شبکه های اجتماعی را فراهم می کند. به عنوان مالک سایت، لازم نیست هر بار که می خواهید محتوای تازه را در جامعه آنلاین خود به اشتراک بگذارید، وارد حساب رسانه اجتماعی خود شوید.

سطح بالای ارتباط اجتماعی ارائه شده توسط وردپرس تضمین می کند که شما به صورت خودکار حساب های خود را با یک کلیک به روز می کنید.

افزایش امنیت در مقایسه با سایت های سنتی

با افزایش تهدیدات امنیت سایبری، همه سایت ها با چالش های امنیتی روبرو هستند.

با داشتن مهارت‌های خوب طراحی و توسعه وب یا کمی کمک حرفه‌ای، می‌توانید از افزونه‌ها و به‌روزرسانی‌های امنیتی وردپرس استفاده کنید تا مطمئن شوید که سایت شما ضد هک باقی می‌ماند.

امنیت در سایت وردپرس بسیار بیشتر از سایت های سنتی افزایش یافته است.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر راهنمای امنیت وردپرس ما را ببینید.

انتقال آسان از یک طراح به طراح دیگر

با رشد کسب و کار شما، این احتمال وجود دارد که طراحان مختلف در طول زمان روی سایت شما کار کنند. یافتن طراحانی که پلتفرم های توسعه وب مورد علاقه خود را دارند، معمول است. با این حال، وردپرس یک پلت فرم منبع باز است که انتقال بین طراحان مختلف را بسیار آسان می کند.

معایب استفاده از وردپرس

استفاده از وردپرس دارای معایبی است. این شامل:

  • مشکل – پیمایش در طراحی، توسعه و نگهداری وب وردپرس ممکن است دشوار باشد، به خصوص اگر تجربه قبلی نداشته باشید.
  • پرهزینه – در حالی که خود پلتفرم وردپرس رایگان است، استفاده کارآمد از آن به قالب ها و افزونه های سفارشی سازی متکی است. بیشتر این ویژگی ها و ابزارهای افزایش کارایی قیمتی دارند. هرچه تعداد بیشتری از آنها استفاده کنید، هزینه استفاده از وردپرس بیشتر می شود.
  • آسیب پذیری وب سایت – امنیت یک چالش بزرگ برای بسیاری از کاربران است. صرف این واقعیت که وردپرس پرکاربردترین سیستم مدیریت محتوا است، آن را به یک هدف اصلی برای مجرمان سایبری تبدیل می کند. اتکای شدید آن به افزونه‌های توسعه‌یافته توسط افراد مختلف نیز احتمال لغزش کدهای مخرب به عملکردهای سایت شما را افزایش می‌دهد.
  • به روز رسانی های مکرر – نصب وردپرس به سادگی کافی نیست. شما باید افزونه ها و قالب های مختلفی را نصب کنید تا از عملکرد صحیح آن اطمینان حاصل کنید. هرچه از افزونه های بیشتری استفاده کنید، مشکلات سازگاری بیشتری خواهید داشت.
  • سئوی ضعیف – سازگاری با سئو وردپرس می تواند برای افرادی که تجربه سئو ندارند مشکلاتی ایجاد کند. در وردپرس، اگر محتوا در دسته های زیادی علامت گذاری شده باشد یا بیش از حد برچسب گذاری شده باشد، گوگل آن را به عنوان محتوای تکراری علامت گذاری می کند. این می تواند به صورت قابل توجهی بر رتبه سایت شما در SERP تأثیر بگذارد.

به صورت کلی، وردپرس یک پلت فرم وبلاگ نویسی و CMS رقابتی در مقایسه با سایر راه حل های مرتبط است. استفاده از آن رایگان و بسیار آسان است، که آن را بهترین گزینه برای بسیاری از وبلاگ نویسان تازه کار و صاحبان وب سایت می کند.

وردپرس برای چه کسانی مناسب است؟

در دنیای کسب و کار مجازی و موقعیت هایی مانند کووید، فرد برای گسترش کسب و کار خود نیاز به حضور آنلاین دارد.

وب سایت به احتمال زیاد تنها منبع شما برای نمایندگی برند و رشد مشتری است.

اما این سوال پیش می آید که شما کدام پلتفرم را برای ساخت وب سایت انتخاب می کنید؟ اگر به دنبال یک پایه قوی هستید، پاسخ وردپرس است.

همچنین تقریبا شما هر نوع کسب و کار و وب سایتی را که بخواهید از یک وبلاگ گرفته تا یک فروشگاه انلاین حرفه ای می توانید با وردپرس راه اندازی کنید.

در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر مقاله دیگر ما را در مورد با وردپرس چه سایت هایی میتوان ساخت ببینید.

به پایان این مقاله رسیدیم، امیدواریم که با مزایا و معایب استفاده از وردپرس آشنا شده باشید همچنین ممکن است بخواهید مقاله دیگر ما را در مورد آینده وردپرس ببینید.

5/5 - (6 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *