سرعت … رشد اقتصادی است!
افزایش سرعت سایت برای رشد سریع کسب و کار بسیار مهم است و می تواند تاثیر زیادی بر نرخ فروش داشته باشد. بیایید به برخی آمارها نگاه کنیم.
آمازون یک افزایش درآمد چشمگیر را برای هر 100 میلی ثانیه افزایش سرعت سایت گزارش کرد.
تاخیر 1 ثانیه در زمان بارگذاری صفحه سبب کاهش 16 درصدی در رضایت مشتری می شود.
چهل درصد از بازدیدکنندگان شما ممکن است صفحه وب شما را ترک کنند اگر بارگیری بیش از سه ثانیه طول بکشد.
52 درصد از خریداران آنلاین، سرعت سایت را به عنوان عامل مهمی برای وفاداری به آن سایت بر می شمرند.
گوگل سایت هایی که تا 2 ثانیه بارگیری شوند را ایدال می داند و زمان بیشتر از آن را یک امتیاز منفی برای سایت محسوب می کند . پس سرعت سایت مهمترین قسمت سایت خواهد بود، در اینجا به 7 روش برای افزایش سرعت سایت می پردازیم.
1. خرید هاست با کیفیت
اولین نکته ای که باید توجه ویژه ای به آن داشته باشید استفاده از هاست مناسب است چون ساختار وب سایت شما هر چقدر هم خوب باشد ممکن است بیهوده باشد اگر هاست مناسبی نداشته باشید پس در انتخاب هاست مناسب دقت زیادی داشته باشید چون این نکته مهم ترین رکن هر سایتی است.
قبل از خرید هاست به نکات زیادی باید توجه داشته باشید از جمله اینکه یک میزبان خوب باید پشتیبانی عالی و 24 ساعته داشته باشد تا در هر زمانی که به مشکل خوردید به شما کمک کند و اینکه سرور میزبان باید در همان جغرافیایی واقع شده باشد که اکثر مشتریان شما قرار دارد، زیرا فاصله از میزبان می تواند سرعت سایت را تحت تأثیر قرار دهد. و خیلی از نکات دیگر…
2. از CDN برای مخاطبان جهانی استفاده کنید(شبکه توزیع محتوا)
اگر شما یک وبسایت با منابع بسیار سنگین و مخاطبان بین المللی یا جغرافیایی گسترده دارید، بهتر است از CDN یا Content Delivery Network استفاده کنید. این برنامه میزبانی است که در آن فایل های استاتیک شما در مراکز داده نزدیک به بازدید کنندگان شما ذخیره می شوند و محتوای پویای شما از یک مکان مرکزی فراخوانی می شود. این کار می تواند تا 60٪ از پهنای باند خود را ذخیره کند و می تواند تا دو برابر سرعت بارگذاری سایت شما را افزایش دهد. یک CDN همچنین می تواند سایت شما را در ساعت های پائین پاسخگو تر کند و از شما در برابر حملات DDoS محافظت کند.
استفاده از شبکه ی توزیع محتوا چه مزایایی دارد؟
- افزایش سرعت دو برابری سایت
- افزایش امنیت سایت
- تا حد زیادی در هزینه ها صرفه جویی خواهد شد
- نصب آسان
چگونه می توان سایت خود را به یک CDN منتقل کرد؟
چندین سرویس دهنده و شکرت مختلف مانند Cloudinary, CloudFlare وجود دارند که cdn رایگان را ارائه می دهند، پیشنهاد ما استفاده از سرویس CloudFlare می باشد.
3. حداقل درخواستهای HTTP را کاهش دهید
آیا می دانید 80٪ زمان بارگذاری صفحه در فراخوانی عناصر مختلف صفحه مانند تصاویر، اسکریپت ها، فلش و غیره مصرف می شود؟ یک درخواست HTTP هربار که یک جزء را دانلود می کنید ساخته می شود. هرچه تعداد درخواست ها (یعنی تعداد عناصر صفحه) بیشتر باشد، صفحه مدنظر در مدت زمان بیشتری نمایش داده خواهد شد.
می توانید از سایت واکاو استفاده کنید و از پیشنهادات گوگل پیروی کنید (واکاو یک سایت ایرانی است برای تست سرعت سایت )
4. نظارت و کاهش زمان پاسخ سرور
گوگل توصیه می کند که زمان پاسخ سرور شما کمتر از 200 میلی ثانیه باشد. زمان لازم برای بارگیری HTML لازم پس از درخواست از یک مرورگر وب است. با توجه به اینکه شما میزبانی کیفیتی را خریداری کرده اید و تعداد درخواست های HTTP را با ساده کردن صفحات خود به حداقل می رسانید، زمان پاسخ سرور به نحوه استفاده از منابع سرور شما و میزان ترافیک وب سایت شما در یک زمان معین بستگی دارد.
چگونه می توان زمان پاسخ سرور را کاهش داد و مانیتور کرد؟
- از Google Analytics یا PINGDOM برای تعیین زمان پاسخ سرور خود استفاده کنید.
- از خطاهای GTmetrix مطلع شوید و توصیه های سرعت صفحه را دنبال کنید.
5. صفحات خود را با استفاده از GNU Gzip فشرده کنید
مهم نیست چقدر سعی می کنید، شما نمی توانید تعداد اجزای صفحات حاوی محتوای ، فیلم ها، تصاویر، سبک صفحات و اسکریپت کاهش دهید و در عین حال بخواهید با کیفیت باشند. بهترین راه حل این مشکل این است که فشرده سازی را در وب سایت خود فعال کنید. این بدان معنی است که اجزای صفحه فشرده می شوند، زمانی که از سرور به مرورگر منتقل می شوند و سرعت بارگذاری را تا 70٪ افزایش می دهند.
6. کاهش لود صفحه با فعال کردن حافظه مرورگر
هر بار که یک کاربر به صفحه ای از سایت مراجعه می کند، مرورگر باید تمام فایل های میزبان را دانلود کند تا تمام اجزای آن را نمایش دهد. این می تواند باعث عدم رضایت کاربر شود به ویژه زمانی که به صفحات ستگین تر مراجعه می کنند ولی شما می توانید با ذخیر کش زمان بارگذاری صفحه را به صورت چشمگیر کاهش دهید تا تعداد درخواست های HTTP را کاهش دهید و زمان لازم برای بارگذاری صفحات را کاهش دهید برای ان کار شما به یک افزونه وردپرس نیاز خواهید داشت که بهترین افزونه افزایش سرعت سایت افزونه WP Rocket است که سرعت سایت شما را به صورت چشمگیری تا چند برابر افزایش خواهد داد.
7. بهینه سازی اجزای صفحه
- وقتی قالب وردپرس شما از یک عکس 700 پیکسل پشتیبانی می کند دیگه از عکس های با اندازه بزرگتر استفاده نکنید.
- استفاده از قالب وردپرس اورجینال با کد نویسی استاندارد
- غیر فعال کردن و حذف افزونه وردپرس غیر ضروری
- افزونه های وردپرسی که باعث کاهش سرعت سایت شما می شوند را بررسی و حذف کنید(نوبتی آنها را غیر فعال کنید و سرعت سایت را آزمایش کنید)
سایتهای سریعتر مشتریان راضی تر و کسب و کارهای ثروتمندتر را ایجاد می کنند. بهینه سازی سرعت سایت شما، مانند بسیاری از چیزهای دیگر، کاری نیست که یک بار انجام دهید و فراموش کنید. این باید به طور دائم در دستور کار شما باشد. شما هزینه زیادی برای توسعه، SEO، PPC و سایر فعالیت های بازاریابی که مردم را به وب سایت خود می برند، هزینه می کنید. شرم آور است اگر بسیاری از این افراد وب سایت شما را ترک کنند فقط به دلیل اینکه صفحات شما برای بارگیری بیش از حد طول می کشند.
خب به پایان این مقاله رسیدیم، امیدواریم که با روش های افزایش سرعت سایت آشنا شده باشید. همچنین به شما پیشنهاد می کنیم راهنمای جامع تر ما را در مورد افزایش سرعت وردپرس ببینید.
واقعا ممنون از سایتتون و مقالات خوبی که منتشر می کنید. واقعا مفید و کاربردیه.