راه اندازی یک سایت برای اولین بار می تواند تجربه ای با عصبانیت شود. هیجان زیادی وجود دارد، اما در عین حال ترس از نکات ناشناخته وجود دارد. شما می خواهید همه کارهای درست را انجام دهید و از همه مشکلات عمده جلوگیری کنید، بنابراین سایت شما می تواند موفق باشد. در مقاله امروز ما “20 نکته مهم” را که باید قبل از راه اندازی یک وب سایت بدانید به اشتراک می گذاریم.
1. پلت فرم مناسب را انتخاب کنید
تعدادی از افراد با سیستم عامل های وبلاگ نویسی محبوب مانند Blogger، Medium و … سایت خود را راه اندازی می کنند، اما این سیستم عامل های وبلاگ نویسی محدود هستند. اگر بخواهید وبلاگ نویسی را جدی بگیرید، و یک سایت حرفه ای راه اندازی کنید انتخاب مناسب وردپرس خواهد بود!
شما قبل از راه اندازی سایت باید اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید و سر خود عمل نکنید و پول خود را هدر دهید. شما می توانید از سیستم مدیریت محتوای وردپرس که حرفه ای ترین و محبوب ترین سیستم مدیریت محتوای حال حاضر دنیاست و استفاده از آن کاملا رایگان است استفاده کنید.
از سوی دیگر، وردپرس به شما آزادی کامل و کنترل سایت را می دهد.
شما می توانید به آسانی وردپرس را مدیریت کنید و با استفاده از افزونه های وردپرس ویژگی هایی که می خواهید را به سایت خود با چند کلیک اضافه کنید.
برای راه اندازی وردپرس و رساندن آن به درآمد میلیونی مقاله قدم به قدم آموزش طراحی سایت با وردپرس را مطالعه کنید.
2. نام کامل دامنه مرتبط با کسب و کار مدنظرتان را انتخاب کنید
انتخاب نام دامنه مناسب بسیار حائز اهمیت است. یعنی اصلی ترین رکن کسب و کار شما خواهد بود که در روند رشد سایت شما مهم ترین تاثیرات را خواهد داشت.
چند نکته در انتخاب نام دامنه شما!
- سعی کنید دامنه شما COM باشد به طور مثال themefars.com
- انتخاب یک دامنه کوتاه با تلفظ آسان
- از کلمات کلیدی و نام تجاری خود در نام دامنه استفاده کنید. به عنوان مثال می دانید که ما یک مرجع برای خرید قالب وردپرس هستیم و در نام دامنه کلمه تم را به کار برده ایم. (themefars.com)
برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله نحوه انتخاب بهترین نام دامنه سایت را بخوانید.
3. انتخاب هاست مناسب بسیار مهم است!
انتخاب هاست مناسب یکی از مهمترین تصمیمات در هنگام راه اندازی یک سایت است زیرا این جایی است که فایل های وب سایت شما ذخیره می شوند.
بسیاری از مبتدیان دنبال گرفتن میزبانی رایگان هستند، اما انتخاب یک میزبانی وب رایگان همیشه یک ایده بد است، و در نهایت به پایانخواهد رسید و در آن زمان شما برای حفظ کسب و کار خود باید هزینه پیشتری را بپردازید.
مدتی بیش یکی از کاربران از هاست رایگان استفاده کرده بود که بدون اطلاع قبلی هاست وغیر فعال کردند و تمام وب سایت او از دست رفت و راهی برای بازگشت آن نداشت و نتیجه ماه ها تلاش خود را برای یک سهل انگاری از دست داد.
به همین دلیل مهم است که یک شرکت میزبان معتبر را انتخاب کنید. در پایین چند مورد که باید در هنگام انتخاب هسات در نظر داشته باشید را بیان می کنیم:
- انواع مختلف برنامه های میزبانی وجود دارد. شما باید یک برنامه ای را انتخاب کنید که به نیاز و بودجه شما مرتبط باشد.
- مقایسه بررسی شرکت های مختلف میزبانی وب.
- پشتیبانی برای مبتدیان مهم است، پس شما باید یک میزبانی که همیشه به صورت رایگان از شما پشتیبانی خواهد کرد را انتخاب کنید.
4. همیشه از سایت خود بک آپ بگیرید
شما باید در انتخاب هاست مناسب این نکته را هم در نظر بگیرید که میزبان شما به صور مداوم از سایت شما بک آپ بگیرد تا در صورت بروز مشکل سایت خود را به مدت زمانی مشخص برگردانید.
پشتیبان گیری اولین خط دفاع شما در برابر حملات خشونت آمیز، هک کردن، و سرقت داده ها می باشد. بک آپ اولین گام برای بهبود امنیت وردپرس شما و حفظ امنیت وب سایت شما است.
5. تنظیم Google Analytics از روز اول
شما تا زمانی که ندانید کاربران چطور سایت شما را پیدا می کنند نمی توانید وب سایت خود را رشد دهید.
Google Analytics بهترین نرم افزار تجزیه و تحلیل در جهان است که توسط میلیون ها وب سایت استفاده می شود. این به شما امکان می دهد که اطلاعاتی در مورد همه بخش های وب سایت خود به دست آورید.
همچنین به شما کمک می کند که تعامل کاربر را در سراسر وب سایت خود پیگیری کنید، تا کسب و کارتان را با استفاده از اطلاعات حقیقی، به جای حدس و گمان، بهبود بخشید. اگر شما یک فروشگاه آنلاین دارید، می توانید آن را برای ردیابی مشتری ها و افزایش درآمد خود استفاده کنید.
6. یک آدرس ایمیل حرفه ای برای برند خود راه اندازی کنید
اگر درباره سایت خود جدی هستید، مهم است که یک آدرس ایمیل حرفه ای برای سایت داشته باشید. و این خود می تواند یک عامل کسب اعتبار برای برند شما باشد.
7. ایجاد یک خبرنامه برای ثبت نام کاربران
بیشتر از 70% افرادی که به وب سایت شما می آیند دیگر بر نمی گردند پس شما باید راهی برای برقراری ارتباط با آنها پیداکنید. شما اگر باهوش عمل کنید می توانید درصد زیادی از آنها را به مشتریان دائمی خود تبدیل کنید.
لازمه این کار ساخت یک خبرنامه می باشد که به راحتی می توانید کاربران را ترغیب به ثبت نام در آن کنید و ایمیل های آنها را داشته باشید. برای اطلاعات بیشتر و ایجاد خبرنامه به مقاله ارسال خبرنامه به کاربران در وردپرس مراجعه کنید.
شاید فکر کنید که از طریق شبکه های اجتماعی می توانید مشتریان خود را حفظ کنید اما این تصور اشتباه است چون ممکن است هر لحضه آنها حساب خود را ببندند و یا محدودیتی در شبکه های اجتماعی به وجود بیاید، همان طور که تلگرام در ایران فیلتر شد و درصد زیادی از کاربران خود را از دست داد.
از سوی دیگر، ایمیل همچنان موثر ترین ابزار بازاریابی آنلاین است. شما لیست ایمیل های خود را دارید و می توانید بدون هیچ محدودیتی به مخاطبین خود برسید.
8. تنظیم فرم تماس منحصر به فرد برای استفاده های مختلف
فرم ها در وب سایت نقش بسیار مهمی دارند و در واقع یک راه برای ارتباط با کاربران است که باید بسیار مورد توجه قرار گیرد.
افزونه های وردپرس مختلفی برای این منظور وجود دارند اما اگر شما قدرتمند ترین افزونه فرم ساز وردپرس را بخواهید که به راحتی با کشیدن و رها کردن حرفه ای ترین فرم ها را ایجاد کنید افزونه Quform کاملا پاسخگوی شما خواهد بود.
9. بهینه سازی سایت(سئو) برای رشد بسیار مهم است
SEO بهینه سازی موتور جستجو بازدید کنندگان بیشتری به وب سایت شما از طریق موتورهای جستجو هدایت می کند. که باید بدانید مهم ترین بخش هر سایتی سئو است. حتی اگر برای موارد دیگر سخت تلاش و یا هزینه کنید هچنان اگر سایت شما بهینه و سئو نباشد هیچ ارزشی ندارد!
اولا من پیشنهاد می کنم افزونه Yoast SEO را در وب سایت خود نصب کنید. چون این افزونه وردپرس سئو جامع ترین راهکار سئو وب سایت در جهان است که می توانید همه بخش های سئو وب سایت خود را مدیریت کنید و بدون هیچ دانش خاصی به راحتی سایت خود را برای موتورهای جستجو بهینه کنید.
10. تحقیقات برای کلمه کلیدی مرتبط با کسب و کار شما بسیار اهمیت دارد
اغلب افراد پست های خوب و مفیدی را منتشر می کنند، اما قابل کشف نیستند، زیرا آنها درباره استفاده از کلمات کلیدی مناسب فکر نمی کنند. بیشترین مبتدیان بهترین حدس ها را دنبال می کنند تا ایده هایی برای پست های سایت ارائه دهند. شما لازم نیست این کار را زمانی انجام دهید که ابزارهایی وجود داشته باشد که می توانند به شما در پیدا کردن آنچه که کاربران شما دنبال می کنند کمک کنند. شما می توانید از این کلمات کلیدی برای پست های سایت خود استفاده کنید و ترافیک خود را افزایش دهید.
شما می توانید از ابزار رایگان مانند AnswerThePublic برای پیدا کردن سوالات مورد نظر کاربران خود در هنگام جستجو استفاده کنید. پس از آن می توانید به سؤالات آنها در پست های سایت پاسخ دهید تا ترافیک جستجو بیشتری کسب کنید.
آیا می خواهید بدانید که کدام کلمات کلیدی برای رقبای شما ترافیک ایجاد می کند؟ از SEMRush برای سرقت کلمات کلیدی رقبای خود استفاده کنید.
11. سرفصل های چابک برای شبکه های اجتماعی و SEO بسیار مهم هستند
می دانید که اولین چیزی که کاربران مشاهده میکنند سرفصل های مطالب شماست پس باید بهترین عنوان ها را انتخاب کنید.
گوگل حتی از CTR (میزان کلیک) به عنوان یک عامل رتبه بندی استفاده می کند، بنابراین شما باید عنوان های جذاب داشته باشید تا افراد بیشتری بر روی آنها کلیک کنید.
چگونه عنوان های مطالب سایت خود را تجزیه و تحلیل میکنید؟ خوشبختانه چندین ابزار وجود دارد که به بهبود سرفصل های شما کمک می کند. در مقاله 22 ابزار برای انتخاب عنوان بهتر یک لیست از ابزارهایی است که به شما کمک می کند تا عناوین بهتر را ایجاد کنید.
12. فیلم ها یک راه عالی برای افزایش انگیزه و نگه داشتن کاربران در سایت هستند
فیلم ها جذاب ترین شکل محتوا در اینترنت هستند. کاربران به طور فعال به دنبال محتوای ویدئویی هستند، به همین دلیل است که یوتیوب دومین موتور جستجو در جهان است.
وقتی شما از ویدیو ها در سایت خود استفاده می کنید این کار به شما کمک خواهد کرد تا کاربران را بیشتر در سایت خود نگه دارید و همچنن با کمک به یادگیری بیشتر مخاطبان آنها را راضی نگه خواهید داشت و به مشتریان خود تبدیل می کنید.
بعد از تجارب بدست آمده، متوجه شدم که هرگز نباید ویدیوها را در وردپرس آپلود کنید. در عوض، من توصیه می کنم از خدمات میزبانی ویدیو مانند یوتیوب، آپارات استفاده کنید.
13. شما می توانید مطالب قدیمی را برای افزایش ترافیک به اشتراک بگذارید
مطالب سایت شما به ترتیب معکوس نمایش داده می شوند (در ابتدا مطالب جدیدتر ظاهر می شوند). این به این معنی است که پست های قدیمی تر شما به تاریخ پیوسته اند و قابل کشف نیستند.
یکی از راه حل های این مشکل اشتراک گذاری مطالب در شبکه های اجتماعی است. اغلب کاربران مبتدی فکر می کنند که استفاده از محتوای قدیمی به در آنها نمی خورد اما این تصور کاملا اشتباه است و وبلاگنویسان حرفه ای و متخصص همیشه این کار را انجام می دهند.
برای انجام این کار، شما باید از افزونه Revive Old Posts استفاده کنید که به شما اجازه می دهد به طور خودکار پست های قدیمی را در توئیتر، فیسبوک و لینکدین به اشتراک بگذارید.
14. جریان درآمد خود را متنوع کنید
ساده ترین راه برای سایت های تازه تاسیس شده برای شروع کسب درآمد، نمایش تبلیغات با استفاده از Google AdSense
ساده ترین راه برای بلاگ های جدید برای شروع کسب درآمد، نمایش تبلیغات با استفاده از Google AdSense است. در حالی که Google AdSense بزرگ است، شما باید جریان درآمد خود را متنوع کنید. ما وبلاگ نویسان را دیده ایم که درآمدشان را از دست می دهند، زمانی که AdSense حساب های خود را برای نقض خط مشی مسدود کرد.
راه های زیادی برای کسب درآمد آنلاین از سایت شما وجود دارد. شما می توانید درآمد وبلاگ نویسی خود را با بازاریابی وابسته، فروش دوره های آنلاین، ارائه برنامه های عضویت و موارد دیگر را تکمیل کنید.
15. ثبات در سایت
نمی گم که هر روز یک مطلب و یا چند مطلب منتشر کنید! فقط برنامه ای همیشگی برای خود تنظیم کنید و با برنامه کار کنید، به عنوان مثال ما در تم فارس در طول هفته 7 مطلب منتشر می کنیم و یا در سایت های دیگر شاید در هفته 3 مطلب و یا کمتر!
شما برای شروع در طول هفته 3 پست منتشر کنید کافی است و در طول زمان بر تعداد آنها بیفزایید.
اگر در اوایل درامد ندارید پریشان و نا امید نشوید و بر کارها و اهداف دلسرد نشوید بلکه پافشاری کنید چون با تلاش به همه آنها می رسید.
16. انتخاب رمز عبور های قوی و نگهداری آنها در مکانی امن
کلمات عبور دروازه ای برای ورود به سایت و یا حساب های دیگر شما است و پسورد های شما همچنان رایج ترین هدف هک کردن ها هستند.
به همین دلیل توصیه می شود از کلمه عبور قوی و منحصر به فرد برای همه حساب هایتان استفاده کنید. و همه آنها را در مکانی امن نگهداری کنید. لازم نیست که خودتان رمز ها را انتخاب کنید به راحتی با انتخاب پسورد تصادفی می توانید قوی ترین پسورد ها را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که از پسورد های یکسان و تکراری استفاده نکنید.
17. درباره خودتان و سایت اطلاعاتی را در یک صفحه شیک به اشتراک بگذارید
شما نیاز به یک برگه برای به اشتراک گذاشتن اطلاعاتی در مورد خود و سایتتان دارید. این کار اجازه می دهد تا کاربران اطلاعات بیشتر را در مورد شما به دست آورند و به نوعی مجذوب کسب و کار شما شوند.
18. شبکه های اجتماعی مهم هستند، اما همیشه به یاد داشته باشید که مانند زمین های اجاره شده است
شبکه های اجتماعی می تواند یک راه عالی برای هدایت ترافیک به سایت شما باشند اما شما نباید خیالتان بابت اینکه آنها همیشگی هستند راحت باشد و کل تمرکز خود ا بر روی آنها بزارید چون ممکن است کاربر حساب خود را حذف کند و یا محدودیت هایی در آن شبکه های اجتماعی به وجود آید.
شما می توانید با راه اندازی یک افزونه خبرنامه در سایت خود مشتریان زیادی را جذب کنید، بدین معنی که بیش از 70 درصد کاربران شاید فقط یک بار به سایت شما بیایند ولی شما با استفاده از خبرنامه و جمع آوری ایمیل های آنها می توانید با دادن پیشنهادات شگفت انگیز آنها را ترغیب به خرید و مراجعه دوباره به سایت کنید.
به خاطر سپردن MySpace یا Orkut؟ شبکه های اجتماعی را می بینیم و می بینیم. در حالی که شبکه های اجتماعی می توانند یک منبع عالی برای هدایت ترافیک به وبلاگ شما باشند، همیشه باید بیشتر بر روی مواردی که کنترل می کنید (به عنوان مثال وبلاگ، خبرنامه، اطلاعیه های فشار) بیشتر تمرکز کنید.
19. ثبات در نشان تجاری و دیزاین کلی سایت
شما باید در ابتدا کاملا انتخاب خود را به درستی انجام دهید و یک قالب وردپرس متناسب با کسب و کارتان را انتخاب کنید تا بعدا مجبور به تغییر کلی دیزاین سایت نباشید چون در این صورت ترافیک یادی را از دست خواهید داد و یک حالت گیج کننده برای کاربران خود در حین مراجعه به سایت خواهید ساخت.
هزاران تم وردپرس رایگان و پولی وجود دارد که برای مبتدیان وسوسه کننده است تا طراحی و رنگ وب سایت خود را تغییر دهند. شما باید یک طراحی را انتخاب کنید تا کاربران بتوانند با رنگ و طراحی برند شما آشنا شوند.شما باید از طرح و لوگوی تجاری خود بر روی محصولات و پروفایل شبکه های اجتماعی استفاده کنید.
20. سرعت وب سایت بسیار مهم است
هیچ کس وب سایت های آهسته را دوست ندارد موتورهای جستجو مانند گوگل به یک وب سایت سریعتر زتبه بهتری می دهند. به عنوان یک مدیر، شما باید وب سایت خود را برای بارگذاری سریع صفحات بهینه سازی کنید.
کلید وب سایت های سریعتر انتخاب میزبانی درست وردپرس است. یک میزبان بد می تواند وب سایت شما را در بسیار آهسته کند و مهم نیست که شما در پایان چه کاری را انجام می دهید، هرگز قادر به بهبود عملکرد نخواهید بود.
بعدا باید شروع به استفاده از افزونه کش وردپرس کنید. افزونه های وردپرس مختلفی برای کش سایت وجود دارند که در حال حاضر در دنیای وردپرس افزونه Wp Rocket حرف اول را میزند و جامع ترین راه برای افزایش سرعت وردپرس می باشد.
موفق باشید.نکات کاربردی بود
درود بیکران برشما
مطالب سایت شما بسیار عالی بود و بهر حال شما قصد دارید تا مراجعه کننده را برای ایجاد سایت ترغیب نمایید تا با شما وارد حداقل مذاکره شود اما من یک پیشنهاد داشتم برای شما به نظر من در ابتدا از مرجعه کننده به سایت شماسوال پرسیده شود که هدف از راه اندازی سایت چیست ؟ آیافقط میخواهد شناخته شود ؟یابه دنبال کسب در آمدازسایت میباشد ؟ اینحالت اطمینان بیشتری برای مراجعه کننده ایجاد میکند زیرا قطعا هزینه راه اندازی سایت برای معرفی تا کسب درآمد متفاوت خواهد بود و در همین ابتدا شما تعدادی نفرات را به لحاظ پیچیدگی و هزینه سایت ازدست نخواهید داد
ارادتمند محمد علی جوهریان
سلام خدمت شما
بله حق با شماست. اما بستگی داره و بسیاری از مقالات با اهداف مختلف منتشر شدند.
سلام ممنونیم از مقالتون نکات مهم و بدرد بخور بود
سلام مرسی عالی بود موفق باشید انشاالله
سلام خسته نباشید نکات مهم و بدرد بخور .
برای من ک عالی بود.
سلام ممنونیم از شما، موفق باشید.