رپورتاژ

ترتیب یادگیری زبان های برنامه نویسی

ترتیب یادگیری زبان های برنامه نویسی

امروزه یافتن یک شغل مناسب که درآمد خوب داشته باشد و در عین حال بتوانید در حیطه ای که فعالیت می کنید روز به روز پیشرفت کنید کار آسانی نیست، اما شغل های بسیاری هستند که می توانید با گذراندن دوره های آموزشی آن در یک آموزشگاه معتبر به کار مشغول شوید و به درآمد برسید.

یادگیری برنامه نویسی یکی از حرفه ها و شاخه هایی است که شما می توانید پس از آموزش اصولی وارد بازار کار شوید و به درآمد برسید، به علاوه این که برنامه نویسی یکی از شغل هایی است که می توانیم آن را جزو مشاغل پردرآمد در نظر بگیریم.

از طرفی دیگر برنامه نویسی شاخه های متععدی دارد که لازم است بدانید برای وارد شدن در هر شاخه چه پیشنیازهایی را لازم دارید تا بتوانید به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل شوید، در این مقاله قصد داریم شما را با ترتیب یادگیری زبان های برنامه نویسی آشنا کنیم پس همراه ما باشید.

ترتیب یادگیری زبان های برنامه نویسی

مزیت دانستن ترتیب یادگیری زبان های برنامه نویسی

شاید برای شما هم سوال پیش بیاید که چه لزومی در دانستن ترتیب زبان های برنامه نویسی وجود دارد، باید بگویم که برخی از زبان های برنامه نویسی و شاخه های آن نیازمند یادگیری پیش نیازهایی هستند که لازم است پیش از آموزش برنامه نویسی از مبتدی تا پیشرفته با آن ها آشنا شوید چرا که عملا در صورت عدم یادگیری آن ها نمی توانید از آن شاخه برنامه نویسی استفاده کنید.

در درجه دوم نیز لازم است که با زبان ها و شاخه هایی از برنامه نویسی نیز آشنا شوید که نیازمند پیشنیاز خاصی نیستند و شما می توانید پس از شرکت در دوره های آموزشی وارد بازار کار شوید و علاوه بر این داشتن یک دید کل یدر رابطه با مسیر یادگیری زبان برنامه نویسی بسیار به شما کمک کننده خواهد بود.

اولین گام برای شروع برنامه نویسی

زبان های برنامه نویسی دارای حوزه ها و شاخه های مختلفی هستند که هرکدام از این شاخه ها خود دارای زیرمجموعه هایی است که برای شروع برنامه نویسی لازم است که با هرکدام از آن ها آشنا شوید تا بتوانید مسیری که متناسب با روحیات شماست را بیابید. پس اولین گام برای شروع برنامه نویسی آشنایی با شاخه های زبان های برنامه نویسی است.

طراحی و توسعه: اولین شاخه برنامه نویسی مربوط می شود به طراحی و توسعه یک وب سایت که این حوزه خود دو شاخه فرانت اند و بک اند را در بر می گیرد که در این دو شاخه، به انجام امور مربوط به رابط کاربری برنامه هایی که از نسخه وب پشتیبانی می کنند و عملکرد هر یک از آن ها می پردازید.

توسعه بازی: دومین شاخه برنامه نویسی مربوط به استفاده از موتور های بازی ساز جهت توسعه بازی های رایانه ای می شود.

ساخت اپلیکیشن: با استفاده اکثر مردم از گوشی های همراه، اپلیکیشن های مختلفی در این زمینه به وجود آمده و ساخته شده اند که برای حل مسائل مختلف به میدان آمده اند و می توانند برای سیستم های عامل گوناگون توسعه داده شوند.

ترتیب یادگیری برنامه نویسی فرانت اند

برای این که بخواهید در حوزه طراحی و توسعه فعالیت داشته باشید لازم است که در ابتدا به برنامه نویسی فرانت اند تسلط پیدا کنید، در یادگیری و آموزش برنامه نویسی فرانت اند میتوان گفت که همه افراد مسیر یکسانی را طی می کنند و پس از آن با یادگیری کامل می توانند مسیر دلخواه خود را انتخاب کنند.

اگر به طراحی علاقه مند هستید و اشتیاقی برای حل مسائل گوناگون را در خود می بینید باید بگویم که آموزش فرانت اند می تواند گزینه بسیار مناسبی برای شما باشد، در ادامه به معرفی برخی از مهم ترین زبان های برنامه نویسی فرانت اند می پردازیم.

زبان HTML

اولین زبانی که از زیر شاخه های فرانت اند باید با آن آشنا شوید زبان نشانه گذاری HTML است که از آن به عنوان یکی از زبانهای اصلی یاد می شود که می توانیم به وسیله آن به تولید صفحات وب سایت بپردازیم، یادگیری HTML در توسعه فرانت اند این امکان را می دهد که توسعه دهندگان بتوانند ساختار و محتواهای موجود یک وب سایت و یا حتی اپلیکیشن را تعریف کنند.

تگ های HTML شامل عناوین و فهرست ها، لینک و تصاویر می شوند که به وسیله یادگیری آن می توانید این موارد ابتدایی هر وب سایت و اپلیکیشن را طراحی کنید. با وجود این که برنامه نویسی هر روزه در حال پیشرفت است و زبان های مختلفی به بازار آمده اند اما آموزش HTML همچنان به عنوان یکی از ارکان های اصلی این حوزه به حساب می آید.

زبان CSS

دومین زبانی که از زیر شاخه های فرانت اند به حساب می آید، CSS است که به زبان استایل دهی و فرم دهی نیز معروف است، چرا که این زبان وظیفه استایل دهی و فرم دهی را به ساختار تولید شده از HTML را دارد و در واقع وظیفه اصلی آن این است که رنگ ها، فونت ها و به طور کلی چیدمان یک وب سایت و یا اپلیکیشن را کنترل کند.

در واقع با آموزش CSS شما می توانید به ساختار تولید شده و بی روح HTML زیبایی و هارمونی ببخشید، با توسعه و پیچیده تر شدن وب از لحاظ بصری نقش این زبان برنامه نویسی بسیار پر رنگ تر شده است چرا که به لطف همین زبان است که می توانیم صفحات متعدد با استایل های متفاوت را ایجاد کنیم.

زبان JavaScript

سومین زبانی که به وسیله آن می توانید در حوزه فرانت اند فعالیت کنید جاوا اسکریپت است، که این زبان به عنوان یکی از زبان های سطح بالا به حساب می آید، با جاوا اسکریپت می توان به وب سایت ها تعامل و پویایی را منتقل کرد، در واقع به وسیله  HTML & CSS شما می توانید یک وب سایت را راه اندازی کنید و با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت به وب سایت روح و پویایی ببخشید.

به همین دلیل است که توصیه یک آموزشگاه معتبر و خوب به دانشجویان آن ها این است که در صورت علاقه به فعالیت در زمینه فرانت اند لازم است که پس از یادگیری HTML & CSS به آموزش جاوا اسکریپت بپردازند.

ترتیب یادگیری زبان برنامه نویسی بک اند

دومین شاخه زبان برنامه نویسی  که در صورت علاقه به طراحی و توسعه وب سایت باید یاد بگیرید برنامه نویسی بک اند است، زبان برنامه نویسی بک اند که با نام توسعه سرور نیز از آن یاد می شود.

برنامه نویسی بک اند وظیفه این را دارد که پردازش، ذخیره و بازیابی داده ها را به درستی انجام دهد، از طرفی دیگر فریمورک هایی که این زبان برنامه نویسی دارد وظیفه ساخت، نگهداری و محافظت از معماری پیچیده سمت سرور را دارند به بیانی ساده تر وظیفه حفظ امنیت یک وب سایت از طریق بک اند تامین می شود.

اما ترتیب یادگیری زبان برنامه نویسی بک اند تا حدود زیادی با فرانت اند متفاوت است از این جهت که تنوع زبان های برنامه نویسی در این حوزه بسیار زیاد است که لازم پیشنیاز های آن را جهت یادگیری درست رعایت کنید.

زبان های جاوا، پایتون، PHP، جاوا اسکریپت و C# از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی سمت سرور هستند، که از میان این زبان های برنامه نویسی که برای سمت سرور معرفی کردیم تنها آموزش برنامه نویسی PHP است که فقط در زمینه توسعه سمت سرور کاربرد دارد و مابقی زبان های معرفی شده به عنوان چند منظوره به حساب می آیند.

توصیه ما به عنوان شرکتی که تا به الان دانشجویان بسیاری را در زمینه طراحی سایت و سئو آموزش داده اند این است که بهتر است برای یادگیری این بخش تسلط خوبی بر HTML & CSS داشته باشید و از تسلط نسبی نسبت به جاوا اسکریپت بهره ببرید.

پردرآمد ترین زبان برنامه نویسی

پردرآمد ترین زبان برنامه نویسی

همانطور که تا به الان متوجه شده اید زبان های برنامه نویسی متععدی وجود دارد که هر شخصی با توجه به علایق خود می تواند به سراغ آن ها برود، اما نکته مهمی که قطعا بسیاری از شما در انتخاب زبان برنامه نویسی مورد علاقه خود به آن توجه می کنید این است که کدام یکی از این شاخه ها درآمد بیشتری را برای شما به وجود می آورد، در ادامه به معرفی پردرآمد ترین زبان های برنامه نویسی براساس آمارهای داده شده می پردازیم.

  1. جاوا اسکریپت

اولین زبان برنامه نویسی که به عنوان یکی از پردرآمد ترین زبان های برنامه نویسی از آن یاد می شود جاوا اسکریپت است، در سر تا سر جهان وب سایت های بسیار زیادی وجود دارد که جاوا اسکریپت در 95 درصد از این وب سایت ها دخیل است.

پس تصور کنید زمانی که شما برنامه نویسی جاوا اسکرپت را به صورت حرفه ای بیاموزید، در سرتا سر جهان بازار کار مطلوبی را خواهید داشت، نکته قابل اهمیت این است که در سرتا سر جهان نزدیک به 2 میلیارد وب سایت راه اندازی شده است.

همانطور که در قسمت های بالا گفتیم استفاده از جاوا اسکریپت به وب سایت شما جان می دهد و باعث می شود که وب سایت شما از حالت داینامیک به یک وب سایت تعاملی تبدیل شود و همچنین قابلیت های انیمیشنی و پویا را به وب سایت خود اضافه کنید.

نکته قابل اهمیت این است که تمام مرورگر های مطرحی که استفاده می کنیم از گوگل کروم گرفته تا صفحه مرورگر آیفون که همان سافاری است از فریم ورک های مربوط به جاوا اسکریپت استفاده می کنند.

  1. پایتون

دومین زبان برنامه نویسی که در رقابت همزمان با جاوا اسکریپت می پردازد زبان برنامه نویسی پایتون است، این زبان برنامه نویسی سالیان بسیاری به عنوان یکی از محبوب ترین زبان های برنامه نویسی به حساب می آید و زمانی به این محبوبیت رسید که شرکت های بزرگی مانند فیس بوک و نتفلیکس از آن برای وب سایت های خود استفاده کردند.

از این زبان برنامه نویسی می توانید در موارد مختلفی استفاده کنید و برای رسیدگی به امور مختلف به کار می آید از اسکریپت نویسی های ساده گرفته تا ساخت وب اپلیکیشن های و همچنین هوش مصنوعی های پیچیده ای که وجود دارند.

  1. پی اچ پی

سومین زبان برنامه نویسی پردرآمدی که قصد معرفی آن را داریم زبان برنامه نویسی PHP است که از این زبان هم نیز مانند پایتون جهت اسکریپت نویسی و کد نویسی استفاده می شود و نکته مهم این است که در برنامه نویسی PHP شما قادر به اسکریپت نویسی و کد نویسی های پیشرفته تری نسبت به پایتون خواهید بود.

آمار و ارقام های جهانی نشان می دهد که بیش از 70 درصد از وب سایت های راه اندازی شده از برنامه نویسی PHP جهت توسعه و برنامه نویسی سمت سرور کمک گرفته اند. به همین دلیل می توانیم بگوییم که یکی از زبان های برنامه نویسی که بسیار پردرآمد است پی اچ پی است که تقاضا برای متخصصین این حوزه کم نیست.

  1. جاوا

زبان چهارم و آخری که قصد معرفی آن را داریم جاواست که عموما بسیاری از افراد در هنگام یادگیری این زبان برنامه نویسی را با جاوا اسکریپت اشتباه می گیرند، جاوا یکی از قدیمی ترین و در عین حال یکی از پر مخاطب ترین زبان های برنامه نویسی به حساب می آید.

زبان برنامه نویسی جاوا در هرسال حدود 1 میلیارد بار دانلود می شود و جزو زبان های منتخبی است که در سر تا سر جهان شناخته شده است، به همین دلیل است که جاوا جزو یکی از پردرآمد ترین زبان های برنامه نویسی تبدیل شده است که بسیاری از شرکت ها برای پیشبرد اهداف خود از این زبان برنامه نویسی استفاده می کنند.

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت

حالا که با پردرآمد ترین زبان های برنامه نوسی آشنا شدید لازم است بدانید که کدام یکی از زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت بهتر است و برای آموزش کدام یک بهتر است زمان بیشتری را صرف کنید.

واقعیت این است که همه زبان هایی که نام بردیم جزو رشته های پرطرفداری هستند که می توانید به وسیله آن ها به درآمد مطلوبی نیز برسید، اما طبق آمارهایی که به دست آمده است می توانیم جاوا اسکریپت، پایتون، HTML & CSS  و بدون شک PHP را به عنوان بهترین زبان های برنامه نویسی در سرتا سر دنیا معرفی کنیم.

البته زبان های دیگری مانند C# و TypeScript که توسعه داده شده زبان جاوا اسکریپت است هم جزو زبان های بسیار خوب به حساب می آیند که طرفداران منحصر به فرد خود را دارند که هرکدام از آن ها جهت فرآیند های خاصی استفاده می شوند.

یادگیری زبان برنامه نویسی با دوره های آموزشی

پس از این که زبان برنامه نویسی خود را با توجه به علایق و بازار کار و درآمد آن انتخاب کرید حالا نوبت به آن می رسد که دوره های آموزشی خود را انتخاب کنید تا بتوانید پس از آن وارد بازار کار شوید.

همانطور که میدانید دو.ره های آموزشی بسیاری برای یادگیری زبان برنامه نویسی وجود دارد که توجه به یک سری ویژگی ها باعث می شود تا بهترین گزینه را انتخاب کنید.

در انتخاب دوره های برنامه نویسی سعی کنید نهایت دقت را به کار بگیرید چرا که درصورت عدم انتخاب درست هم هزینه و وقت خود را هدر داده اید و هم این که به درآمد و بازارکاری که در نظر گرفته اید نمی رسید.

برای یادگیری زبان های برنامه نویسی بهتر است آموزشگاه هایی را انتخاب کنید که در پایان دوره به شما مدرک فنی و حرفه ای ارائه دهند و دوره های آموزشی خود را با پشتیبانی قوی مانند آموزشگاه طراحی سایت دارکوب ارائه دهند.

سخن آخر

در نهایت لازم است که پیش از شروع یادگیری زبان های برنامه نویسی هدف خود را از آموزش مشخص کنید و از کارشناسانی که در این زمینه تجربه کافی دارند کمک بگیرید تا با توجه به شرابط و توانایی هایی که دارید شما را به انتخاب مسیر درست راهنمایی کنند.

گرفتن مشاوره قبل از شروع به شما کمک می کند که بتوانید بهترین مسیر یادگیری زبان های برنامه نویسی را انتخاب کنید چرا که در صورتی که نتوانید هدف و مسیر درست و روشنی را برای خود انتخاب کنید حتی یادگیری باهترین زبان های برنامه نویسی هم نمی تواند برای شما سودی داشته باشد.

این نوشته یک آگهی است و تم فارس هیچ مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. مشاهده پلن‌های تبلیغاتی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *