آموزش بازاریابی اینترنتی و آنلاین, آموزش وردپرس, ایمیل مارکتینگ, بازاریابی تبلیغات اینترنتی, تجارت الکترونیک, تجربه کاربری UX

نحوه کاهش نرخ پرش و افزایش بازدید در وردپرس

کاهش نرخ پرش در وردپرس

در هنگام راه اندازی سایت افراد بر این باورند که جذب کاربران برای وب سایت بسیار سخت است. در حالی که اکثر متخصصان بر این باورند که جذب کاربران برای سایت بسیار ساده است.

اما سخت تر از جذب کاربران نگه داشتن آنها در وب سایت است. تعداد زیادی از افراد به وب سایت شما می آیند ولی بدون اینکه به صفحه دومی بروند سایت شما را ترک می کنند. که این کار نرخ پرش شما را افزایش می دهد در نتیجه هم ترافیک کمتری برای وب سایت شما جذب می شود و هم اینکه در هنگام گرفتن تبلیغات درآمد کمی خواهید داشت. در این مقاله ما با راهنمایی شما و ذکر ترفند های کاهش نرخ پرش به شما در افزایش بازدید و ترافیک کمک می کنیم.

کاهش نرخ پرش در وردپرس

لینک های خود را اینترلینک کنید

هر زمانی که محتوای جدیدی را تولید می کنید سعی کنید در جاهای مرتبط به صفحات دیگر خود لینک دهید که این کارباعث افزایش شچشمگیر بازدیدها و کاهش نرخ پرش می شود. اگر تازه شروع کرده اید کمی محدودتر خواهید بود ولی بعد از مدتی شما باید بر گرید و لینک سازی را در محتوای قدیمی خود انجام دهید( تکنیک های ساخت لینک برای افزایش سئو)

نمایش مطالب مرتبط پس از هر مطلب

یکی از دلایل اصلی که کاربر بعد از خواندن مطلب، سایت شما را ترک می کند این است که شما به آنها نشان نمی دهید چه کاری را انجام دهند.شما می توانید با نشان دادن یک لیست از مطالب مرتبط در پایین مطلب می توانید کاربران را ترغیب به بازدید از آنها کنید. برای نمایش مطالب مرتبط با افزونه می توانید از افزونه YARPP استفاده کنید. همچنین می توانید با مطالعه مقاله نمایش مطالب مرتبط در وردپرس بدون افزونه ، با کد اینکار را انجام دهید.

افزایش سرعت سایت

تصور کنید خود شما می خواهید به سایتی بروید، وقتی سرعت بارگذاری مطلب پایین باشد سریعا سایت را ترک می کنید، پس برای افزایش سرعت سایت اولا باید از یک قالب وردپرس بهینه و افزونه Wp Rocket استفاده کنید. ( همچنین برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله افزایش سرعت وردپرس را بخوانید)

سایدبار تعاملی

سایدبار موجود در سایت شما می تواند نقش مهمی در افزایش بازدید صفحات و کاهش نرخ پرش داشته باشد. شما می توانید مطالب محبوب خود را در سایدبار نشان دهید. یا اینکه مطالب اخیر و یا مطالب مهم سایت خود را در آنجا نمایش دهید که کمک زیادی به کاهش نرخ پرش خواهد کرد.

قابلیت Lazy load

Lazy load یا بارگذاری تنبل به این معناست که وقتی کاربری وارد سایت شما می شود فقط قسمتی از ملب را که می خواند برای او لود می شود و با اسکرول به پایین مطالب و تصاویر دیگر هم بارگذاری می شوند که این ویژگی تاثیر زیادی در افزایش سرعت سایت خواهد داشت و راضیت کاربران را به همراه خواهد داشت. شما برای استفاده از این ویژگی می توانید از افزونه Wp rocket استفاده کنید.

طراحی واکنشگر سایت

امروزه افراد با انواع دستگاه های هوشمند مختلف به وبگردی خود می رسند و اگر قالب وردپرس شما واکنشگرا نباشد نرخ پرش سایت شما بسیار افزایش می یابد پس حتما از یک قالب وردپرس واکنشگرا استفاده کنید.

قرار دادن قابلیت جستجو در سایت

یکی از مواردی که اکثر کاربران فراموش می کنند قرار ندادن امکان جستجو در سایت است، شما با قرار دادن یک باکس برای جستجو در سایت به کاربران کمک می کنید تا در ورت نیافتن مطلب مورد نظر خود آن را در سایت شما جستجو کنند تا اینکه برگردند و در مرورگر اینکار را انجام دهند.

استفاده از منوهای واکنشگرا و دسته بندی شده

خب وقتی کاربری وارد سایت شما می شود از طریق منوها سعی می کند به مطالب مورد نظر خود دست یابدف پس شما سعی کنید به صورت بخش بندی شده منو هایی را در سایت خود قرار دهید، البته منو ها هم باید واکنشگرا باشند وگرنه در دستگاه های موبایل دچار مشکل می شود، برای استفاده از منو های واکنشگرا فقط کافی است که قالب وردپرس واکنشگرا و استاندارد استفاده کنید.

تبلیغات

یکی از مهم ترین عوامل که باعث خروج زود هنگام درصد بسیار بالایی از کاربران می شود تبلیغات مزاحم است. این به این معنی نیست که از تبلیغات استفاده نکنید، بلکه تا حد امکان سعی کنید از تبلیغات به صورت پاپ آپ و استفاده از  بنر ها در هدر سایت خودداری کنید. بهترین جا برای نمابش تبلیغات به صورت متنی و یا بنر در سایدبار سایت می باشد.

خب به پایان این مقاله می رسیم امیدواریم که با رعایت نکات ذکر شده در بالا نرخ پرش در سایت خود را کاهش دهید و با این کار باعث افزایش فروش و درآمد خود شوید. همچنین شما با خواندن مقاله 8 روش تبلیغ مطالب قدیمی وردپرس می توانید باعث افزایش ترافیک و بازدید سایت خود شوید.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *