آموزش وردپرس, افزونه رایگان وردپرس

نحوه اجازه دادن به کاربران برای حذف حساب های وردپرس خود

اجازه دادن به کاربران برای حذف حساب های وردپرس خود

آیا می خواهید به کاربران اجازه دهید حساب های وردپرس خود را حذف کنند؟ اگر شما اجازه ثبت نام کاربر در سایت وردپرسی خود را می دهید پس به آنها این اجازه را هم بدهید تا در صورتی که کاربری نخواهد حساب خود را نگه دارد خودش بتواند آن را حذف کند. در این مقاله ما نحوه حذف اکانت توسط کاربر را به شما آموزش می دهیم.

چرا به کاربران اجازه دهید تا حساب خود را حذف کنند؟

اکثر وب سایت های وردپرس به کاربران اجازه می دهند تا در سایت آنها ثبت نام کنند و برای خود یک حساب داشته باشند و این می تواند شامل وب سایت های وبلاگ نویسی مهمان، فروشگاه های آنلاین و … باشد.

هنگامی که کاربران حساب کاربری وردپرس خود را ثبت می کنند، نمی توانند خودشان آن را حذف کنند و برای حذف اکانت و اطلاعات خود باید به صورت دستی از شما این تقاضا را بکنند.

به این ترتیب، بیایید نگاهی به نحوه حذف حساب کاربران در وردپرس بیندازیم تا به راحتی خودشان بتوانند اطلاعاتشان را پاک کنند.

اجازه به کاربران برای حذف حساب های وردپرس خود

اولین کاری که باید انجام دهید این است که افزونه وردپرس Delete Me را نصب و فعال کنید. برای جزئیات بیشتر، آموزش نصب افزونه وردپرس را ببینید.

پس از فعال سازی، برای تنظیم افزونه ، باید از قسمت تنظیمات » Delete Me در ناحیه مدیریت وردپرس خود دیدن کنید.

 اجازه دادن به کاربران برای حذف حساب های وردپرس خود

ابتدا شما در قسمت Roles می توانید نقش کاربرانی که می توانند حساب خود را حذف کنند را انتخاب نمایید. شما همچنین می توانید قالب بندی لینک و متن را که در صفحه پروفایل خود مشاهده می کنید را انتخاب کنید.

به صورت پیش فرض هنگامی که حساب پاک می شود، افزونه کاربران را به صفحه اصلی سایت شما هدایت می کند. با این حال، شما می توانید آن را تغییر دهید و یک URL سفارشی برای تغییر مسیر مانند یک صفحه تشکر ایجاد کنید و برای این کار کافی است تا آدرس موردنظر خود را در قسمت Landing URL وارد کنید. علاوه بر این، می توانید انتخاب کنید که نظرات کاربر نیز حذف شود.

خب حالا نقش های کاربری که شما انتخاب کرده اید اگر به پروفایل خود مراجعه کنند می بینند که یک بخش جدید برای حذف اکانت به آن اضافه شده است که می توانند برای حذف بر روی آن کلیک کنند.

 اجازه دادن به کاربران برای حذف حساب های وردپرس خود

هنگامی که کاربر بر روی لینک کلیک می کند، هشدار می دهد که حذف یک حساب دسترسی و تمامی محتوای آن را حذف خواهد کرد. هنگامی که کاربر موافقت کند این افزونه ادامه خواهد یافت و حساب کاربری شما را حذف خواهد کرد.

افزودن لینک حذف حساب به صفحه پروفایل سفارشی کاربر

اگر از یک صفحه پروفایل کاربر سفارشی استفاده می کنید، این به این معنا است که شما می توانید به کاربران اجازه دهید حساب کاربری وردپرس خود را حذف کنند.

به سادگی کد زیر را به قالب صفحه سفارشی خود اضافه کنید:

[plugin_delete_me]Delete Your Account[/plugin_delete_me]

توجه: هنگامی که یک کاربر حساب کاربری خود را حذف می کند، تمام محتویات آن (پست ها، صفحات، انواع پست های سفارشی) را حذف می کند و آن را به سطل زباله انتقال می دهد.

یک کاربر می تواند یک حساب جدید را با استفاده از یک آدرس ایمیل مجددا ثبت کند، اما این کار محتویات قبل را نمی تواند بازیابی کند. ولی شما به عنوان یک مدیر می توانید محتوا را از سطل زباله بازیابی کنید البته به شرطی که آن را به صورت دائم حذف نکرده باشید.

امیدواریم که این مقاله به شما کمک کند یاد بگیرید که چگونهبه کاربران اجازه دهید تا حساب خود را حذف کنند. همچنین می توانید میقاله ما را در مورد افزونه Youzer ببینید که به وسیله آن می توانید یک پنل کاربری برای کاربران سایت خود ایجاد کنید(این افزونه وردپرس برای همه وب سایت ها ضروری است)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *