پایگاه دانش, سئو وردپرس

سئو کلاه سیاه چیست؟ تکنیک های سئو کلاه سیاه

سئوی کلاه سیاه چیست؟

برای تمام کسب و کارهای آنلاین، حضور در صفحه اول گوگل مهم و ضروری است اما برخی از افراد به دنبال راه های میانبر و سریع هستند، بنابراین سراغ سئو کلاه سیاه می روند و از این راه ضررهای جبران ناپذیری به وب سایت خود می زنند. در این مقاله به این می پردازیم که سئو کلاه سیاه چیست؟ تکنیک های سئو کلاه سیاه چیست؟ و برای جلوگیری از روش‌های سئوی کلاه سیاه چه کاری باید انجام دهیم؟

سئو کلاه سیاه چیست؟

سئو کلاه سیاه چیست؟

سئو کلاه سیاه به آن دسته از روش‌ها و تکنیک‌ های سئو و بهینه سازی سایت گفته می‌شود که برخلاف دستورالعمل‌ها و شیوه‌های بهینه‌سازی موتورهای جستجو هستند.

هدف سئوی کلاه سیاه این است که به سرعت و به آسانی به جایگاه بالاتری در نتایج جستجو دست یابد، بدون اینکه صفحه واقعاً محتوای با کیفیت و مرتبطی ارائه دهد.

چرا باید از سئو کلاه سیاه اجتناب کنید؟

سئوی کلاه سیاه ممکن است در کوتاه مدت مزایایی مانند ترافیک بیشتر یا رتبه‌بندی بالاتر داشته باشد، اما گوگل به سرعت سایت‌هایی را که از روش های کلاه سیاه برای سئو استفاده می‌کنند، جریمه می‌کند.

از آنجایی که این تکنیک‌ها برخلاف قوانین گوگل هستند، احتمالاً به شدت در رتبه‌بندی سقوط خواهید کرد یا سایت شما ممکن است به طور کامل از رتبه‌بندی حذف شود.

تکنیک‌ها و روش‌های سئو کلاه سیاه

برای اینکه در دام کلاه سیاه گرفتار نشوید، لازم است در اینجا تعدادی از مهم‌ترین تاکتیک‌های سئو کلاه را به شما معرفی کنیم:

۱. استفاده از کلمات کلیدی زیاد

سایتی که بیش از حد از کلمات کلیدی استفاده می کند، در نظر گوگل فاقد محتوای ارزشمند است و نه تنها رتبه ای از گوگل نمی گیرد بلکه جریمه می شود. پس باید از کلمات کلیدی به اندازه و در جاهای مناسب استفاده شود.

2. پنهان‌سازی (Cloaking)

پنهان‌سازی یک تکنیک فریبنده است که در آن محتوای متفاوتی به موتورهای جستجو و کاربران نشان داده می‌شود. به عنوان مثال، یک صفحه وب ممکن است محتوایی پر از کلمات کلیدی را به یک موتور جستجو ارائه دهد، در حالی که محتوای نامربوط یا هرزنامه را به کاربران نشان می‌دهد.

مثال: یک وب‌سایت ممکن است به موتورهای جستجو صفحه‌ای پر از کلمات کلیدی مرتبط با “پروازهای ارزان” را نشان دهد، اما کاربرانی که از صفحه بازدید می‌کنند، تبلیغاتی برای محصولات نامربوط مانند قرص‌های کاهش وزن را ببینند.

3. استفاده از محتوای غیرقابل مشاهده

این تکنیک، شامل پنهان کردن متن در یک صفحه وب با همرنگ کردن آن با پس‌زمینه است. این متن پنهان اغلب پر از کلمات کلیدی است که برای فریب الگوریتم‌های موتورهای جستجو در نظر گرفته شده‌اند.

مثال: یک صفحه وب ممکن است پس‌زمینه سفید داشته باشد و یک بلوک متن سفید در پایین آن شامل کلمات کلیدی مانند “خرید آنلاین کفش”، “کفش ارزان” و “بهترین فروشگاه کفش” باشد. در حالی که کاربران نمی‌توانند این متن را ببینند، موتورهای جستجو می‌توانند آن را شناسایی کنند و جریمه کنند، زیرا اصل ارائه محتوای شفاف و کاربرمحور را نقض می‌کند.

4. مزرعه لینک (Link Farms)

مزرعه لینک ، مجموعه‌ای از وب‌سایت‌های متفاوت است که همگی به هر یک لینک می‌دهند تا رتبه جستجوی خود را بهبود ببخشند. هدف از ایجاد این لینک‌ها، فریب دادن موتورهای جستجوگر گوگل است تا سایت در مدت زمان کوتاهی به رتبه بهتری در صفحه نتایج برسد و جزء سایت‌های محبوب شناخته شود.

در واقع مزرعه لینک به عنوان یک روش سئو کلاه سیاه شناخته می‌شود. زیرا بیشتر محتوای سایت‌های مزرعه لینک نامرتبط هستند و محتوای این سایت‌ها کیفیت خوبی ندارد.

5. صفحات دروازه (Doorway Pages)

صفحات دروازه، صفحات بی‌کیفیت پر از کلمات کلیدی هستند که کاربران را به سایت دیگری هدایت می‌کنند. این صفحات ارزش کمی برای کاربران ارائه می‌دهند و صرفاً برای دستکاری رتبه‌بندی موتورهای جستجو ایجاد می‌شوند:

این روش سئو کلاه سیاه با ساختن یک صفحه کاملا بی ارزش و فاقد محتوای مفید اما با نوشتن کلمات کلیدی زیاد در آن قصد فریب بازدیدکنندگان را دارد. اما جالب است بدانید هنگامی که کاربران به این صفحه وارد میشوند بلافاصله به یک صفحه دیگر منتقل می شوند که طبیعتاً چنین صفحاتی برای کاربر آزار دهنده و بی فایده هستند.

6. خراشیدن محتوا (Content Scraping)

خراشیدن محتوا شامل کپی کردن محتوا از وب‌سایت‌های دیگر بدون اجازه و انتشار مجدد آن به عنوان محتوای خودتان است. این عمل نه تنها قوانین حق نسخه‌برداری را نقض می‌کند، بلکه هیچ ارزش اصلی به کاربران ارائه نمی‌دهد.

موتورهای جستجو محتوای اصلی را در اولویت قرار می‌دهند و سایت‌هایی را که از محتوای خراشیده استفاده می‌کنند، جریمه می‌کنند و رتبه‌بندی و اعتبار آنها را در صفحات نتایج جستجو کاهش می‌دهند.

7. لینک‌های پولی

خرید یا فروش لینک برای افزایش رتبه یک سایت برخلاف دستورالعمل‌های موتورهای جستجو است. لینک‌های پولی اغلب بی‌کیفیت و نامربوط هستند و موتورهای جستجو می‌توانند الگوهای لینک غیرطبیعی را شناسایی کنند.

8. تله کلیک (Clickbait)

تله کلیک از عناوین و توضیحات گمراه‌کننده سئو کلاه سیاه است که برای جذب کلیک و افزایش ترافیک استفاده می‌شود. مثلا یک عنوان فریبنده و جنجالی را به کاربران نمایش می دهند تا از این طریق کاربر را به سایت خود بیاورند اما محتوایی که کاربر مشاهده می کند کاملا بی ارزش است و ارتباطی با عنوان ندارد.

پنج نکته برای جلوگیری از روش‌های سئوی کلاه سیاه

در اینجا پنج نکته برای جلوگیری از روش‌های سئوی کلاه سیاه آورده شده است:

  • بر محتوای با کیفیت و مرتبط تمرکز کنید: محتوایی ایجاد کنید که برای مخاطبان هدف شما مرتبط باشد و ارزش افزوده ارائه دهد. با این کار، در درازمدت رتبه بهتری در نتایج جستجو کسب خواهید کرد.
  • از پر کردن کلمات کلیدی خودداری کنید: فقط از کلمات کلیدی به طور طبیعی و معقول در متن استفاده کنید تا محتوا برای خوانندگان قابل فهم تر شود.
  • به طور اخلاقی از لینک سازی استفاده کنید: فقط به وب سایت های مرتبط و با کیفیت بالا لینک دهید و از ساختارهای لینک غیر طبیعی خودداری کنید.
  • استفاده از گوگل سرچ کنسول: به طور منظم وب‌سایت خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید که هیچ اختلافی بین آنچه موتورهای جستجو و کاربران می‌بینند وجود ندارد.
  • از سئوی کلاه سفید استفاده کنید: سئو کلاه سفید برخلاف سئو کلاه سیاه به روش هایی گفته می شود که مطابق با بهترین شیوه های بهینه سازی موتورهای جستجو هستند و هدف آنها بهبود رتبه بندی در بلند مدت است.
  • استفاده از افزونه Yoast SEO: این افزونه می‌توانند به شما در نظارت و بهینه‌سازی استفاده از کلمات کلیدی بدون زیاده‌روی کمک کنند.

به پایان این مقاله رسیدیم، امیدوارم پاسخ سوال “سئو کلاه سیاه چیست؟” را گرفته باشید. هم چنین ممکن است بخواهید مقاله آموزشی 10 تکنیک مخفی سئو که گوگل نمی خواهد شما بدانید را هم ببینید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *