سئو وردپرس

سئو وردپرس با 20 نکته و افزایش رتبه در موتورهای جستجو

اگر می خواهید رتبه خوبی در موتورهای جستجو داشته باشید و روزانه هزاران مشتری جدید پیدا کنید، باید سئو سایت خود را جدی بگیرید. خوشبختانه، استفاده از وردپرس شما را به سمت جلو سوق می دهد، زیرا سئو وردپرس بسیار آسان است و این یکی از دلایلی است که مردم در وهله اول وردپرس را انتخاب می کنند.

جدا از اینکه وردپرس سئو دوستانه ای دارد، شما برای رسیدن به سطح بالاتری از سئو نیاز به انجام کارهایی دارید. در ادامه بهترین راهنمایی را برای بهبود ترافیک سایت در 20 نکته می توانید بیاموزید.

سئو وردپرس

1. نصب افزونه سئو وردپرس

وردپرس در حال حاضر برخی از ویژگیهای سئو داخلی بسیار محکم را دارد. اما می توانید با استفاده از یک افزونه سئو بهینه سازی خود را به سطح بعدی برسانید. بهترین افزونه های سئو حال حاضر افزونه Yoast SEO و افزونه SEOPress است که می توانید به دلخواه یکی را در سایت خود نصب کنید.

با استفاده از یکی از این افزونه ها می توانید هر صفحه از سایت خود را برای کلمه کلیدی موردنظر بهینه کنید. همچنین تجزیه و تحلیل هایی بر اساس آخرین به روز رسانی های الگوریتم گوگل در اختیار شما قرار می دهد.

به صورت کلی شما با انتخاب یکی از افزونه های سئو ذکر شده در پیشخوان مدیریت سایت خود تمام ابزارهای لازم برای سئو سایت را در اختیار خواهید داشت و می توانید خودتان متخصص سئو شوید.

2. تحقیقات کلمات کلیدی را انجام دهید

تحقیق در مورد کلمات کلیدی ، استراتژی سئو وردپرس شما را می سازد. انجام تحقیقات کلمات کلیدی و پیدا کردن لیستی از کلمات کلیدی مربوط به موضوع کسب و کار خود، به شما امکان می دهد:

  • محتوایی ایجاد می کنید که بازدیدکنندگان کسب و کار شما جستجو می کنند.
  • درک بهتر از نیازهای بازار که می توانید سایت خود را در آن بخش توسعه دهید.
  • ایجاد ترافیک با ارزش برای سایت شما.

ابزارهای متنوعی وجود دارد که شما را در تحقیقات کلمات کلیدی یاری خواهد کرد. برخی از ابزارهای برتر شامل KWFinder ، SEMRush و حتی Google Keyword Planner است.

3. نمایش سایت به موتورهای جستجو

یک گزینه داخلی در وردپرس وجود دارد که سایت شما را از موتورهای جستجو مخفی می کند. ممکن است از یک بسته آسان نصبی قالب وردپرس استفاده کرده باشید و یا به دلایل دیگر این گزینه را روشن کرده باشید.

برای نمایش سایت به موتورهای جستجو در پیشخوان وردپرس به قسمت تنظیمات » خواندن مراجعه کنید و در آنجا اطمینان حاصل کنید که گزینه نمایش به موتورهای جستجو روشن نباشد!

نمایش سایت به موتورهای جستجو

پس از انجام تغییر فراموش نکنید که بر روی ذخیره تغییرات کلیک کنید.

4. تنظیم ساختار پیوندهای یکتا

وقتی برای اولین بار وردپرس را نصب می کنید، برگه ها و نوشته های سایت از ساختار URL عجیبی برخوردار خواهند بود. این ساختار پیش فرض، برای سئو  شما مناسب نیست!

تمیزترین و بهترین URL دوستانه برای موتورهای جستجو ،“نام نوشته” است. با این ساختار می توانید پیشرفت بسیار بالایی در سئو سایت داشته باشید.

برای تنظیم پیوندهای یکتا در پیشخوان وردپرس خود به قسمت تنظیمات » پیوندهای یکتا مراجعه کنید. و در آنجا گزینه نام نوشته را انتخاب کنید.

تغییر پیوندهای یکتا

توجه اگر سایت شما مدت زیادی باشد که راه اندازی شده باشد در هنگام تغییر باید آدرس های قدیمی را به آدرس های جدید ریدایرکت کنید.

اگر از همان افزونه هایی که در مرحله 1 یعنی نصب افزونه های سئو ذکر کردیم استفاده کنید این تغییر مسیرها به صورت خودکار انجام خواهد شد.

5. اضافه کردن سایت به کنسول جستجوی گوگل

اولین کاری که باید بعد از راه اندازی سایت انجام دهید، ثبت سایت در کنسول جستجوی گوگل است.

کنسول جستجوی گوگل نحوه فعالیت، و خطاهای سایت را به شما نشان می دهد.

برای اینکار می توانید مقاله ما را در مورد آموزش اضافه کردن سایت به کنسول جستجوی گوگل ببینید.

 6. نصب گوگل آنالیتیکس

یکی دیگر از ابزارهای مفید گوگل، گوگل آنالیتیکس است. این ابزار به صورت کامل اطلاعاتی درمورد بازدید های سایت در اختیار شما قرار می دهد و بهتر است حتما از آن استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر در این مورد می توانید مقاله ما را در مورد آموزش نصب گوگل آنالیتیکس در وردپرس ببینید.

7. ساخت نقشه سایت

نقشه سایت برای خزیدن بهتر وب سایت شما توسط موتورهای جستجو استفاده می شود. اگر در سایت خود از افزونه Yoast SEO یا SEOPress استفاده کنید، به راحتی می توانید با یک کلیک نقشه سایت را ایجاد کنید. ما در ادامه نحوه ساخت نقشه سایت با هر دو افزونه را توضیح می دهیم، و شما از هر کدام که استفاده می کنید آموزش آن را دنبال کنید.

آموزش ساخت نقشه سایت در Yoast SEO

در پیشخوان وردپرس سایت خود به قسمت سئو » عمومی » امکانات مراجعه کنید و در آنجا نقشه سایت را روشن کنید.

ساخت نقشه سایت

همانطور در تصویر بالا می بینید یک علامت سوال وجود دارد، بر روی آن کلیک کنید لینک هایی نمایش داده می شود و با کلیک بر روی مشاهده نقشه سایت می توانید نقشه سایت خود را ببینید.

آموزش ساخت نقشه سایت در SEOPress

اگر برای سئو سایت خود از افزونه سئوپرس استفاده می کنید در پیشخوان وردپرس سایت شما گزینه ای به نام سئو وجود دارد. بر روی آن کلیک کنید در همان بخش داشبورد می توانید نقشه سایت را فعال کنید.

توجه: در صورتی که افزونه SEOPress را از سایت ما تهیه کرده باشید آموزش کار با آن را هم دریافت می کنید.

ثبت نقشه سایت در کنسول جستجوی گوگل

حالا که نقشه سایت را در سایت خود فعال کردید، باید به کنسول جستجوی گوگل بروید و نقشه سایت را در آن ثبت کنید.

بعد از اینکه به کنسول جستجوی گوگل مراجعه کردید در منوهای سمت چپ گزینه ای با نام Sitemaps وجود دارد بر روی آن کلیک کنید و در صفحه ای که برای شما باز می شود آدرس نقشه سایت خود را وارد کنید.

ثبت نقشه سایت در کنسول جستجوی گوگل

بعد از وارد کردن نقشه سایت خود بر روی Submit کلیک کنید تا نقشه سایت شما به درستی ثبت شود.

8. بهینه سازی سایت برای موبایل

در حال حاضر یکی از مهم ترین ملاک های گوگل برای رتبه بندی، واکنشگرایی سایت در دستگاه های موبایل است. پس اگر در حال حاضر از یک قالب وردپرس واکنشگرا استفاده نمی کنید سریع نسبت به تغییر آن اقدام کنید. شما می توانید برای کسب و کار خود یک قالب وردپرس واکنشگرا و قدرتمند را در سایت ما انتخاب کنید.

اما ، قبل از انتخاب یک قالب وردپرس پاسخگو ، می توانید ببینید که سایت شما در حال حاضر در تلفن همراه چگونه کار می کند. برای این کار، تست سازگاری سایت در  موبایل را باز کنید و URL سایت خود را وارد کنید.

بهینه سازی سایت برای موبایل

با این تست می توانید نحوه کار سایت خود در موبایل را ببینید. همچنین در صورت عدم سازگاری نکاتی را برای بهبود به شما ارائه می دهد.

9. افزایش سرعت سایت

یکی دیگر از مهم ترین عوامل رتبه بندی، سرعت سایت می باشد. علاوه بر اینکه گوگل بر سرعت سایت بسیار حساس است، کاربران هم سریعا سایت های کند را ترک می کنند.

خوشبختانه ، افزایش سرعت سایت در وردپرس اصلا سخت نیست، مراحل زیر به شما در شروع کار کمک می کند:

تست سایت در جی تی متریکس

ابتدا باید درباره نحوه عملکرد سایت خود ایده ای کسب کنید. ابزار GTMetrix را باز کنید و سرعت سایت خود را از طریق این ابزار آزمایش کنید.

gtmetrix

میزبان خود را ارتقا دهید

بعضی اوقات، تنظیم نادرست از طرف سرور می تواند باعث کندی سایت شود. به همین دلیل انتخاب یک میزبانی مناسب بسیار مهم است.به شما پیشنهاد می کنیم سایت خود را به یک شرکت میزبانی خوب منتقل کنید.

استفاده از افزونه کش

برای افزایش سرعت سایت خود تا 80% حتما از افزونه wp rocket استفاده کنید. راکت یک افزونه ضروری وردپرس است و همه وب سایت ها از آن استفاده می کنند.

بهینه سازی تصاویر

اگر از تصاویر در سایت خود استفاده می کنید حتما باید آنها را بهینه سازی کنید. برای اینکار می توانید مقاله ما را در مورد نحوه بهینه سازی تصاویر در وردپرس ببینید.

10. رفع لینک های شکسته

داشتن لینک های شکسته در سایت باعث کاهش رتبه سایت شما می شود، شما باید آنها را پیدا و حل کنید. اگر از افزونه SEOPress برای سئو سایت خود استفاده می کنید، این ابزار مفید برای پیدا کردن لینک های شکسته را در اختیار شما قرار می دهد. اگر هم از سئوپرس استفاده نمی کنید. مقاله ما را در مورد بررسی و اصلاح لینک های شکسته در وردپرس ببینید.

11. برای هر نوشته یک کلمه کلیدی هدف قرار دهید

حتی اگر روش بهینه سازی برای کلمات کلیدی تغییر کرده باشد، اما آنها هنوز هم نقش مهمی در سئو بازی می کنند. هر زمان که در سایت خود نوشته ای می نویسید باید یک کلمه کلیدی خاص برای آن قرار دهید.( اگر از افزونه های سئو که در بالا ذکر شد استفاده کنید برای قرار دادن کلمات کلیدی به شما کمک می کند و برای برای بهبود بهینه سازی کلید واژه و افزایش شانس رتبه بندی در موتورهای جستجو ، نکاتی به شما ارائه می دهد.

کلمه کلیدی یواست سئو

12. ایجاد محتوای با کیفیت بالا

گوگل عاشق محتوای با کیفیت بالا است و با تولید محتوای با کیفیت سئو سایت وردپرس شما به پرواز در خواهد آمد. اگر 10 کلمه کلیدی خود را جستجو کنید و به نتیجه برتر برای هر کلمه کلیدی نگاهی بیندازید، خواهید یافت که محتوای آنها دو شرط را برآورده کرده است:

  • محتوا به صورت کلی طولانی تر است و از استانداردهای محتوای بالایی برخوردار است.
  • محتوا هدف جستجو را برآورده می کند.

مطالب طولانی و خوب نوشته شده عالی است. اما در صورتی که شما کلمه کلیدی هدف جستجو را ندانید، به هیچ دردی نخواهد خورد!

برای داشتن دید بهتر از کلمه کلیدی و آنچه جستجوگرها به دنبال آن هستند، سؤالات زیر را از خود بپرسید:

  • آیا جستجوگر به دنبال اطلاعات یا محتوای این محصول هستند؟
  •  آنها به دنبال مطالب طولانی هستند یا کوتاه؟
  • چرا صفحات فعلی رتبه بندی می شوند؟
  • کدام سبک از محتوا به بهترین وجه پاسخگوی کلمه کلیدی خواهد بود؟

با درک بهتر کلمه کلیدی، می توانید تمام مطالب خود را در صفحه اول گوگل قرار دهید.

پیشنهاد می کنیم حتما مطالب پایین را برای ایجاد محتوای با کیفیت و سئو اصولی وردپرس مطالعه کنید.

13. لینک سازی خارجی

ارتباط با محتوا باکیفیت سایت های معتبر به سئو شما آسیب نمی رساند، در واقع، ممکن است به آن کمک کند. هنگامی که به منابع معتبر با کیفیت بالا لینک می دهید، به گوگل می گویید که محتوای لینک شده مشابه مطلب شما است. بعلاوه، با ارائه اطلاعات بیشتر در مورد موضوع، به کاربران کمک می کنید.

اجازه ندهید که سایت شما در اینترنت به بن بست تبدیل شود، به اشتراک گذاشتن لینک سایت های معتبر چیز خوبی است. برای ارتباط با منابع مفید، این کار را به طور منظم انجام دهید.

البته بد نیست که قبل از همه با انواع لینک ها و بک لینک آشنا شوید، برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله بک لینک ما را ببینید.

14. لینک سازی داخلی

وقتی در حال نوشتن یک مقاله هستید، در هر جایی که احساس کردید یک مقاله قدیمی کاملتر و مرتبط دارید به آن لینک دهید.

لینک های داخلی منظم مزایایی دارد مانند:

  • دسترسی به صفحات و مطالب طولانی تر برای رباتهای گوگل آسانتر است.
  • به کاربران کمک می کنید تا محتوای مرتبط و مورد نیاز خود را پیدا کنند. و همچنین باعث می شوید آنها زمان بیشتری در سایت شما بمانند.
  • با استفاده از متن لینک به درک محتوای صفحه توسط گوگل کمک می کنید.

همچنین ممکن است بخواهید مقاله ما را در مورد تبلیغ مطالب قدیمی در وردپرس ببینید.

15. بهینه سازی عنوان صفحات و مطالب

هر محتوایی تولید کنید اولین چیزی که بازدیدکننده می بیند، عنوان آن است، اگر عنوان آنها را جذب کند کلیک می کنند و وارد سایت شما می شوند در غیر اینصورت  به سایت های دیگر مراجعه می کنند.

  • کلمه کلیدی مورد نظر خود را در عنوان قرار دهید.
  • عنوانی بین 60 تا 70 کاراکتر ایجاد کنید.
  • عنوانی جذاب ایجاد کنید که افراد را ترغیب به کلیک کنید.

تغییر عنوان خود به چیزی که بهینه شده و قابل کلیک است، بسیار راحت است. به خصوص اگر از افزونه های سئو مانند Yoast SEO استفاده می کنید.

همچنین اگر مقاله ما را در مورد فرمول های تولید محتوا که در نکته 12 معرفی کردیم مطالعه کرده باشید، الان یک عنوان نویس فوق حرفه ای هستید!

16. بهینه سازی برچسب های عنوان

برچسب های عنوان یا هدینگ شما، ایده های خزنده را درمورد آنچه در مورد محتوای شماست ارائه می دهد. استفاده از این برچسب ها در طول مطالب شما باعث می شود بهینه سازی آنها برای موتورهای جستجو بیشتر شود.

به طور کلی، شما باید در هر نوشته یک برچسب H1 داشته باشید و از زیر سلسله مراتب H2 ، H3 ، H4 و … استفاده کنید.

برچسب H1 عنوان نوشته شما خواهد بود که باید سعی کنید از کلمه کلیدی در آن استفاده کنید، و توجه داشته باشید که در هر نوشته فقط باید یک برچسب H1 وجود داشته باشد.

در داخل ویرایشگر وردپرس، می توانید به راحتی برچسب های عنوان را از طریق منوی کشویی اضافه کنید.

بهینه سازی برچسب های عنوان

17. از URL کوتاه استفاده کنید

سعی کنید در هر مطلب فقط کلمه کلیدی را در URL بگنجانید و از بکار بردن تعداد کلمات اضافی دیگر بپرهیزید.

URL نوشته

18. بهینه سازی توضیحات متا

توضیحات متا همان متنی است که در صفحه نتایج زیر عنوان قرار دارد. شما با توضیحات متا می توانید به کاربران اطمینان دهید که این مطلب همان است که دنبال آن هستند.

بهینه سازی توضیحات متا

توضیحات متا یک عامل مستقیم رتبه بندی نیست، اما برای ترغیب کاربران برای ورود به سایت شما بسیار مهم است.

برای بهینه سازی توضیحات متا برای کلیک، این نکات را پیاده سازی کنید:

  • کلمه کلیدی هدف را در توضیحات متا قرار دهید. گوگل این کلمه کلیدی را برجسته خواهد کرد.
  • به توضیحات متا خود مانند یک تبلیغ فکر کنید.

همچنین در صورت نیاز برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله آموزش نوشتن توضیحات متا قوی و بهینه ما را ببینید.

19. بهینه سازی تصاویر برای موتورهای جستجو

استفاده از تصاویر در سراسر محتوا، تجربه خواندن با کیفیت بالاتر را ایجاد می کند. این کمک خواهد کرد که کاربران خود را با سایت درگیر کنید. اما نکته ای که باید به آن در هنگام افزودن تصاویر به سایت وردپرس خود توجه داشته باشید، سئو تصاویر است.

سه مؤلفه بهینه سازی تصویر وجود دارد:

وقتی در سایت خود تصویری را آپلود می کنید در سمت چپ گزینه هایی برای سئو آن وجود دارد:

سئو تصاویر

متن جایگزین

در اولین تصویری که در مطلب خود استفاده می کنید در قسمت متن جایگزین، کلمه کلیدی هدف را قرار دهید. و در بقیه تصاویر از کلمات کلیدی که تصویر را توصیف می کند استفاده کنید.

عنوان

متن عنوان توسط موتورهای جستجو خزیده نمی شود، اما می تواند عاملی برای بهبود تجربه کاربر باشد. هنگامی که کاربر روی تصویر شما حرکت می کند متن عنوان نمایش داده می شود.

نام

نام فایل تصویر می تواند به شما در رتبه بندی تصویر در قسمت جستجوی تصویر گوگل کمک کند، که در نتیجه می تواند ترافیک بیشتری را برای سایت شما بدست آورد.

20. افزودن HTTPS به سایت

HTTPS به صورت رسمی یک عامل رتبه بندی است، بنابراین سایت هایی که از HTTPS  استفاده می کنند مزیت های ویژه ای برای رتبه بندی نزد گوگل خواهند داشت.

علاوه بر این سایت هایی که از HTTPS استفاده نمی کنند توسط مرورگر های مدرن مخرب نشان داده می شوند و همیشه قبل از اینکه کاربر بخواهد وارد سایت شود به او هشدار می دهند.

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه به شما توصیه می کنیم مقاله ما را در مورد بهترین افزونه وردپرس SSL برای تبدیل HTTP به HTTPSSSL ببینید.

5/5 - (11 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *