سئو وردپرس

آموزش سئو – یادگیری بهینه سازی موتور های جستجو

سئو

خب در این مطلب ما با آموزش سئو و اینکه چطور سئو سایت خود را بالا ببریم در خدمت شما خواهیم بود.

در این مقاله شما یاد خواهید گرفت:

  • سئو چیست و چرا مهم است؟
  • بهینه سای کلمات کلیدی و بهترین روش های انتخاب کلمات کلیدی
  • بهترین روشهای بهینه سازی صفحات سایت

سئو چیست و چرا مهم است؟

سئو به فرایند بهنیه سازی صفحات وب و محتوای آن گفته می شود که توسط کاربران جستجو می شود. و سئو کمک می کند که سایت و محتوای شما به راحتی در دسترس کاربران قرار بگبرند. سئو همچنین به روند بهینه سازی صفحات توسط موتور های جستجو و فهرست بندی مطالب توسط آنها که اصلاحا به عنوان خزنده ها هم شناخته می شوند برای ایندکس شدن گفته می شود.

در حالی که مفهوم جستجوگرها نسبتا ساده است، بسیاری از تازه کار ها به جستجوگرها هنوز در مورد مشخصات خاصی نظیر:

  • چگونه می توان سایت خود را برای موتور های جستجو بهینه کرد؟
  • چقدر زمان برای سئو سایت لازم است؟
  • چگونه شما می توانید مشاوره SEO “خوب” را از “بد” یا توصیه های مضر SEO تشخیص دهید؟

شاید مهم ترین جنبه سئو به نظر شما هم این باشد که چگونه از سئو برای کمک به ترافیک و افزایش فروش در کسب و کار خود استفاده کنید؟

چرا باید درباره جستجوگرها مراقب باشیم؟

خب می دانید که در روز میلیارد ها جستجو انجام می شود و این به معنی مقدار بسیار زیادی ترافیک با اهداف بالاست که شما هم باید بخشی از آن را به سایت خود اختصاص دهید.

بسیاری از مردم برای خرید محصولات و خدمات و اهداف خاصی به جستجو می پردازند که بسیاری از آنها جستجوی خود را در جهت خرید محصولاتی نظیر محصولات سایت شما انجام می دهند.

پس میشه گفت که مردم در جستجوی چیزهایی هستند که به طور مستقیم با کسب و کار شما ارتباط دارند. پس شما باید هوشمندانه کلمات کلیدی سایت خود را انتخاب کنید چون این کلمات فرصت های بیشتری را برای ارتباط با افراد مختلف فراهم می کند و آنها می توانند پاسخ سوالات خود را بگیرند و مشکلاتشان را حل کنند و اینگونه سایت شما برای آنها تبدیل به یک منبع قابل اعتماد می شود. ولی باید ای را هم بدانید که با کوچکترین اشتباه هم می توانید تمام کارهای مفیدتان را از بین ببرید.

و باید این را بدانید که گوگل سهم زیادی در ترافیک سایت شما خواهد داشت و تقریبا میشه گفت گوگل مسئول کل ترافیک سایت شماست. ولی ما در این مطلب به شم یاد می دهیم که سایت خد را در سایر موتور های جستجو بهینه کنید.

چگونه Google در پاسخ به آنچه که افراد جستجو می کند، تعیین می کند کدام صفحات به چه چیزی باز گردند؟ شما چگونه تمام این ترافیک ارزشمند را به سایت خود می گیرید؟

الگوریتم گوگل بسیار پیچیده است، اما در سطح بالا:

  • گوگل به دنبال صفحاتی است که حاوی اطلاعات با کیفیت بالا و مرتبط با جستجوی بازدید کننده است.
  • الگوریتم گوگل با استفاده از “خزیدن” (یا خواندن) محتوای وب سایت شما و ارزیابی (الگوریتمی) تعیین می کند که آیا محتوای مربوط به آنچه بازدید کننده جستجو می کند، بر اساس کلمات کلیدی آن و سایر عوامل (که به عنوان “سیگنال رتبه بندی” شناخته می شود) . مرتبط است و یا خیر.
  • گوگل کیفیت مطالب را با استفاده از تعدادی از ابزار ها تعیین می کند اما مهم ترین نکته در نظر گوگل پیوند هایی است که وب سایت های با کیفیت به صفحات و وب سایت شما می دهند.

به طور مداوم، سیگنال رتبه بندی اضافی توسط الگوریتم گوگل ارزیابی می شود تا تعیین کند که کدام سایت رتبه بندی خواهد شد، مانند:

  • گوگل توجه زیادی به اینکه سایر افراد در سایت شما چه رفتاری خواهند داشت دارد. نکاتی مانند اینکه آیا کاربر به اطلاعات موردنیاز خود را در سایت شما پیدا می کند؟ و یا آنها بر روی لینک دیگری کلیک می کنند.
  • نکته دیگر سرعت بارگذاری سایت و  واکنشگرایی آن در گوشی های هوشمند است.
  • توجه بسیار زیاد به مقدار محتوا منحصر به فرد یک سایت (در مقایسه با محتوای ناقص، تکراری و کم ارزش)

تا دلتون بخواد عوامل مختلفی برای رتبه بندی وجود دارند که الگوریتم گوگل برای پاسخ به جستجو ها در نظر می گیرد. گوگل به طور مداوم در حال بروزرسانی و تصحیح روند خود است تا با اطمینان بهترین تجربه ممکن را به کاربر ارائه دهد.

بهینه سای کلمات کلیدی و بهترین روش های انتخاب کلمات کلیدی

اولین قدم برای بهینه سازی سایت که شما باید انجام دهید این است که تعیین کنید قصد دارید سایت خود را برای چه چیزهایی بهینه سازی کنید، این به معنی شناسای اصطلاحاتی است که مردم در جستجوی آن هستند و به عنوان کلمات کلیدی شناخته می شود و شما در واقع با این کلمات سایت خود را در موتور های جستجو رتبه بندی خواهید کرد.

به عنوان مثال شاید شما بخواهید تعداد تخمینی کلماتی که مرتبط با سایت شما جستجو می شوند را در یک دوره زمانی خواص بررسی کنید مانند تصویر زیر:

سئو

بررسی کلمات کلیدی جستجوگرها در دوره های زمانی خاص

در هنگام تعیین کلمات کلیدی که می خواهید در سایت خود هدف قرار دهید، عوامل کلیدی متعددی وجود دارند که شما باید آنها را در نظر بگیرید:

  • دوره جستجو: اولین عامل که باید در نظر بگیرید این است که که چگونه مردم در یک دوره زمانی خواص برای یک کلمه کلیدی معین جستجو می کنند و برعکس کلماتی هستند که شاید شما آنها را مهم در نظر بگیرید و مخاطبان شم هیچ سرچی با آن انجام ندهند.
  • ارتباط: یک اصطلاح ممکن است در اغلب اوقات برای جستجو انجام شود، اما این لزوما به معنی آن نیست که به کسب و کار شما مرتبط است. ارتباط کلید واژه، یا ارتباط بین محتوای سایت و پرس و جو جستجو کاربر، یک سیگنال رتبه بندی حیاتی است.
  • رقابت: کلمات کلیدی با حجم جستجو بالاتر می توانند مقادیر قابل توجهی از ترافیک را به خطر بیندازند، اما رقابت برای جایگاه حقوقی در صفحات نتایج موتور جستجوگر می تواند بسیار زیاد باشد.

ابتدا باید بدانید که چه کسانی مشتری های آینده شما هستند و به احتمال زیاد به دنبال محصولات شما هستند. از خودتان سوالاتی بپرسید:

  • به چه چیزهایی علاقه مند هستند؟
  • آنها چه مشکلاتی دارند؟
  • مخاطبان شما از چه کشور هایی خواهند بود و با چه زبان هایی
  • و خیلی از چیز های دیگر که شما خودتون با توجه به نوع کسب و کار خود بهتر می دانید.

زمانی که شما این سوالات را از خود بپرسید و به آنها پاسخ دهید می توانید یک لیست اولیه از کلمات کلیدی و دامنه ای احتمالی و ایده های جدید و معیار های رقابتی در اطراف خود پیدا کنید و یک گام بزرگ بردارید.

شما می توانید لیستی از کلمات کلیدی کسب و کار خودتان را تهیه کنید و آنها را در ابزار های کلیدی مانند ابزار جستجوی کلمات کلیدی گوگل و یا ابزار های دیکر وارد کنید و درصد جستجو رقابت آنها را بررسی کنید.

seo

علاوه بر این ها اگر شما در حال حاضر یک سایت دارید و برخی از کلمات کلیدی شما هم قابل ایندکس و داری رتبه باشند باز شما می توانید با اطلاعات فرعی دیگر در مورد کلمات کلیدی رتبه آنها را بهبود ببخشید.

متاسفانه گوگل دسترسی و آگهی از کارکرد و الگوریتم های خود را بروز نمی دهد و هیچ کس نحوه صد درصدی کارکرد آنها را نمی داند و همه مطالب موجد در سایت های مختلف هم به نوعی اکثرا آزمون خطا هستند. اما شما باز می توانید با ایجاد یک حسابب کاربری در گوگل وبمستر تولز از یکسری اطلاعات و امکانات که گوگل در اختیار کاربران قرار می دهد استفاده کنید و برخی از مسائل فنی خو را بررسی کنید و بعضی از خطاهای موجود در وب سایت خود را حل کنید.

بهینه سازی صفحات سایت برای موتور های جستجو

هنگامی که لیست کلمات کلیدی خود را دارید، گام بعدی در واقع هدف قرار دادن کلمات کلیدی مورد نظر خود در محتوای سایت است. هر صفحه در سایت شما باید یک اصطلاح هسته ای و یک “کلمه کلیدی” از شرایط مرتبط را هدف قرار دهد.

خب بیاید چند عنصر مهم و ضروری که تاثیری زیادی بر ترافیک سایت شما خواهند داشت را بررسی کنیم:

برچسب های عنوان (Title Tags)

در حالی که گوگل همه مطالب سایت را با دقت مرور می کند و دنبال کلمات کلیدی هم خواهد بود ولی همچنان با ارزش ترین مکان که کلمات کلیدی را بهتر نشان می دهند در Title Tags می باشد.

سئو

طول برچسب عنوان که Google نشان می دهد متفاوت خواهد بود (بر اساس پیکسل ها، و نه تعداد کاراکتر)، اما به طور کلی 55-60 کاراکتر خوب است.در عنوان خود از کلمات کلیدی زیاد استفاده نکنید چون گوگل این را اسپم حساب می کند و احتمال ایندکس نشدن آن وجود دارد و باید توجه داشته باشید برچسب عنوان اغلب همان چیزی است یک یک کاربر جستجوگر اول آن را میبیند و اگر ترغیب شود بر روی آن کلیک می کند و به سایت شما می آید.

توضیحات متا (Meta Descriptions)

توضیحات متا یکی دیگر از بخش های نوشته است و شما باید از جمله های ترغیب کننده استفاده کنید تا کاربری که همزمان سایت شما و چندین سایت را دارد مشاهده می کند بر روی سایت شما کلیک کند .و باید برای سئوی بهتر حتما در توضیحات متا از کلمه کلیدی اصلی استفاده کنید. توجه داشته باشید که توضیحات متا در صفحه اصلی مطلب شما قابل مشاهده نخواهد بود و فقط در نتایج جستجو و در زیر عنوان قرار می گیرد.

در اینجا یک مثال از توضیحات متا دیتای واقعی در نتایج جستجو نشان داده شده است:

سئو

محتویات صفحه

شما باید در نوشتن محتوا بسیار دقت داشته باشید و در گزینه اول باید اولویت شما کاربران باشند که از مطلب شما رضایت داشته باشند نه کاربران. چون در بسیاری از سایت ها مشاهده می شود که با تکرار بی رویه کلمات کلیدی اصلا کاربر را از سایت فراری می دهند. همچنین در محتوا های خود باید به نکات فراوان دیگری توجه داشته باشید که در ادامه برخی از آنها را شرح می دهیم:

محتوای زیاد و منحصر به فرد

خب هیچ عدد جادوی از لحاظ کلمات وجود ندارد ولی توجه داشته باشید که محتوای شما حداقل نباید کمتر از 1000 کلمه باشد. وقتی شما صفحاتی با 100 یا 200 کلمه محتوا پر می کنید حتی اگر آنها بهترین و منحصر به فرد ترین باشند باز جزو مطالب بی ارزش محسوب می شوند و ممکن است در رتبه بندی سایت شما تاثیر منفی داشته باشند. و باید این را هم بدانید که محتوای زیاد هم به این معنی نیست که برید و الکی مطالبی رو اضافه کنید چون هر چقدر هم زیاد باشد و در عین حال غیر اصولی آن بی ارزش است. شما می توانید صفحات کم محتوا و تکراری و بی ارزش خود را شناسایی کنید و با تجزیه و تحلیل خود بررسی کنید که چه میزان از ترافیک آنها دریافت می شود و در صورتی که کم و بی ارزش بود آن صفحات را از طریق meta tag noindex از نتایج جستجو کنار بگذارید تا از ظاهر شدن آن جلوگیری شود و اینکار باعث می شود تا رتبه بندی سایتشما به خطر نیفتد، البته پیشنهادمن ویرایش و بروزرسانی آن مطالب است که با اینکار می توانید سود بیشتری ببرید.

 مشارکت Engagement

گوگل به طور فزاینده ای میزان معیارهای تعامل و تجربه کاربر را افزایش می دهد. شما می توانید این را با تأیید اطمینان از اینکه مطالب شما پاسخ بازدید کنندگان را می دهد به دست آورید به طوری که آنها در صفحه شما باقی بمانند و با محتوای شما ارتباط برقرار کنند. اطمینان حاصل کنید که صفحات شما به سرعت بارگذاری می شوند و عناصر طراحی (مانند تبلیغات بیش از حد تهاجمی را در بالای محتوا) ندارند، ه کاربرانی که به سایت شما می آیند را فراری دهد.

لینک دهی ضعیف

مسئله مهم دیگر که یکی از مهم ترین مسائل است لینک دادن به صفحات غیر مرتبط است. به طوری که وقتی شما به صفحات غیر مرتبط و یا با کیفیت پایین لینک می دهد احتمال ایندکس شدن آن بسیار کاهش پیدا می کند و تاثیرات منفی در سئو سایت شما خواهد گذاشت.

ویژگی های آلت تصاویر

آلت تصاویر  نه تنها به این معنی است که موتورهای جستجوگر صفحه شما را درک می کنند، بلکه میزان ترافیک جستجوی را با استفاده از تصویر در سایت افزایش می دهد. خصیصه alt یک عنصر HTML است که به شما امکان میدهد اطلاعات جایگزین برای یک تصویر ارائه دهید اگر کاربر نمیتواند آن را مشاهده کند. تصاویر شما ممکن است در طول زمان خراب شوند (فایل ها حذف می شوند، کاربران با اتصال به سایت شما مشکل پیدا کنند)، بنابراین داشتن توضیحات مفیدی از تصویر می تواند از یک دید کلی استفاده شود. این نیز به شما فرصتی دیگر میدهد – خارج از محتوای خود – برای کمک به موتورهای جستجو برای درک آنچه در مورد صفحه شما است.و سعی کنید در توضیحات تصویر یک توضیح مختصر در مورد موضوع بدهید تا زمانی که کاربر فقط عکس را مشهاده می کنید بداند صفحه در مورد چه موضوعی است.

ساختار نامک صفحه

سعی کنید از کوتاه ترین نامک ها استفاده کنید و موضوع اصلی(کلمه کلیدی اصلی) صفحه را به صورت انگلیسی در نامک قرار دهید تا اینگونه زود تر به موتور های جستجو موضوع را بفهمانید.

جمع بندی

این مطلب مقدمه ای برای جستجوگرها بود که بیان شد و شما می توانید با رعایت بعضی نکات سئو سایت خود را بالا ببرید. همچنین اگر سایت خود را با وردپرس ساخته اید پیشنهاد می کنیم، مقاله ما را در مورد سئو وردپرس ببینید.

5/5 - (9 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *