سئو وردپرس

11 دلیل عدم رشد رتبه سایت وردپرس شما در گوگل

دلیل عدم رشد رتبه وب سایت وردپرس شما در گوگل

پس از اتمام طراحی سایت وردپرس خود نوبت به مرحله بعدی یعنی سئو سایت و دریافت ترافیک می رسد. شما از ابتدا می توانید از شبکه های اجتماعی کمک بگیرید اما باید بدانید بیشترین ترافیک مربوط به نتایج جستجوی گوگل است.

عدم موفقیت در رشد رتبه بندی گوگل پیامدهای زیادی دارد. برای مبتدیان، شما قادر نخواهید بود ترافیک را بر روی کلمات کلیدی مورد نظر خود هدایت کنید. این به طور مستقیم به نرخ تبدیل پایین ترجمه می شود. همچنین، به عنوان یک برند، وب سایت شما قادر به رشد نخواهد بود زیرا به دلیل عدم مراجعه کاربران سایت شما کاملا بی ارزش خواهد بود و شما فقط وقت خود را تلف می کنید!

دلیل عدم رشد رتبه وب سایت وردپرس شما در گوگل

اگر یک وب سایت دارید و در صفحه نتایج گوگل جایگاه مناسبی ندارید ممکن است اشتباهات زیر را در مورد سئو انجام دهید.

1. کلمات کلیدی

بهینه سازی محتوای شما برای یک کلمه کلیدی خاص همیشه ایده خوبی است. با این حال، بسیاری از وب سایت ها کلمات کلیدی را خیلی زیاد در محتوای خود به کار می برند!

حالا معنی اون چیه؟

کاربران مبتدی اغلب فکر می کنند که با به کاربردن زیاد یک کلمه کلیدی در محتوای خود، آن را فورا در صفحه نتایج گوگل (Google SERP) قرار می دهند!

اما این کار هرگز مفید واقع نمی شود چون گوگل به اندازه کافی باهوش است و محتوای خیلی بهینه شده را شناسایی می کند. این بدان معنی است که شما باید در محتوای خود 2 – 3 درصد کلمات کلیدی خود را بکار ببرید. اگر از این مقدار مشخص بیشتر استفاده کنید ممکن است گوگل آن صفحه وب سایت شما را نادیده بگیرد!

برای کنترل بهتر کلمات کلیدی در محتوا و … حتما از افزونه Yoast SEO استفاده کنید!

2. محتوای شما کامل نیست

رفته است روزهایی که می توانستید یک مقاله 800 کلمه ای یا حتی کمتر بنویسید و انتظار داشته باشید که در صفحه اول رتبه بندی شود. اکنون در قسمت بالای شمع جایی برای محتوای نازک وجود ندارد. برای رتبه بندی محتوای شما، باید در مورد موضوع مورد نظر به خوبی تحقیق کنید و به صورت کامل آن را بنویسید تا نیاز کاربر را رفع کند.

این نظریه که مردم دوست ندارند محتوای طولانی را بخوانند اصلا درست نیست. چون همه اینها به نحوه نوشتن مقاله شما بستگی دارد. یک مقاله 3000 کلمه ای با خوانایی خوب و ساختار عالی، هم کاربر و هم گوگل را مجذوب خود می کند.

هرچه ارزش مطالب شما بیشتر شود، شانس اینکه در صفحه اول رتبه بندی شود، بیشتر می شود. طبق تحقیقاتی که انجام شده محتوای بلند رتبه بالاتری از هر نوع محتوای دیگر می گیرد.

برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید مقاله محتوا کوتاه یا طولانی را ببینید تا بدانید کدام یک برای سئو سایت شما بهتر است و هر کدام چه مزایایی دارند و تفاوت آنها با هم چیست.

3. انتشار بیش از حد و کیفیت کم

جمله قدیمی “کیفیت مهم  تر از کمیت” در اینجا مناسب است. اگر هفته ای 5 یا 7 روز در حال انتشار مقاله هستید و سایت شما در موتورهای جستجو رتبه بالا بدست نمی آورد، وقت آن است که به استراتژی محتوای خود نگاهی بیندازید.

انتشار مطالب بیش از حد، به شما فرصت نمی دهد تا محتوای قدیمی منتشر شده را تبلیغ کنید. راه مناسب این است که برای هر قطعه محتوایی که منتشر می کنید، برنامه ریزی کنید. قبل از انتشار ، باید برای آن بخش از محتوای خاص، یک استراتژی تبلیغاتی و سئو داشته باشید. پس از اتمام آن  مقاله، می توانید مقاله بعدی را شروع کنید.

پس اگر روزانه مقاله منتشر می کنید احتمال دارد که زیاد به کیفیت اهمیت ندهید! و این اصلا استراتژی خوبی نیست خیلی از سایت های بزرگ و موفق روزها و حتی هفته ها برای نوشتن یک مقاله وقت می گذارند، پس در کل همیشه جمله” کیفیت مهم تر از کمیت است” را در ذهن خود داشته باشید!

برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه هم می توانید روش های تبلیغ مطالب قدیمی را ببینید.

4. هدف قرار دادن کلمه کلیدی دشوار

وقتی شما در مورد کلمات کلیدی سایت خود تحقیق می کنید ممکن است همیشه جذب کلمات کلیدی دشوار و پر رقابت شوید! چون می توانید با آنها ترافیک زیادی را به وبسایت خود هدایت کنید. اما بیشتر از 90 درصد اینگونه نخواهد بود و شما موفق نخواهید شد و دلیل آن این است که شما سطح دشواری کلمه کلیدی را نادیده گرفتید!

اگر به تازگی سایت خود را راه اندازی کرده اید به فکر کلمات کلیدی سخت نباشید. به عنوان مثال کلمات کلیدی مانند میزبانی وردپرس یا قالب وردپرس بسیار دشوار هستند و نمی شود با یک سایت تازه تاسیس آنها را مورد هدف قرار داد. پس شما ابتدا باید کلمات کلیدی دیگری را مورد هدف قرار دهید.

پس شما برای شروع باید، کلمات کلیدی با رقابت کم را مورد هدف قرار دهید، درست است که شما ترافیک زیادی بدست نمی آورید اما این یک گزارش خاص در گوگل ایجاد می کند و شما بعدها شانس بهتری برای کلمات کلیدی دشوار هم خواهید داشت.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله نحوه انتخاب کلمات کلیدی برای نوشته های وردپرس را  ببینید.

5. سرعت بارگذاری صفحه کم

یکی از مهم ترین ملاک های گوگل سرعت سایت می باشد که تاثیر مستقیمی هم در سئو سایت دارد. باید بدانید وب سایت های کند هیچ جایی در صفحه اول گوگل ندارند و اگر خود شما هم فکر کنید اصلا از سایت کند خوشتان نمی آید و هر وقت با چنین سایتی مواجه شوید فورا آن سایت را ترک می کنید.

برای حل این مشکل می توانید مقاله افزایش سرعت سایت وردپرس را ببینید.

6. تجربه کاربری ضعیف

سرعت باعث بهبود تجربه کاربری وب سایت شما می شود اما چیزهای بیشتری وجود دارد. به عنوان مثال باید طراحی سایت شما بسیار زیبا باشد که این مورد را به راحتی می توانید با یک قالب وردپرس قدرتمند در هر زمانی تغییر دهید. همچنین شما باید در منو های سایت ، ابزارک ها و … تمام خدمات و مطالب خود را برای کاربران تقسیم بندی کنید و در دسترس قرار دهید.

علاوه بر آنها شما می توانید “مطالب مرتبط” و “مطالب برتر” را در سایت نمایش دهید، اینگونه کاربران بیشتر وقت خود را در سایت شما صرف می کنند.

7. بدون تصاویر و رسانه های دیگر

فقط یک محتوای خوب باعث سئو بالا مطلب شما نمی شود! شما باید در مطالب خود از تصاویر، فیلم ها و سایر رسانه ها استفاده کنید! با این کار محتوا برای کاربران جذاب تر می شود و همچنین در سئو تصاویر می تواند به شما کمک کند. مثلا شما در قسمت “متن جایگزین” می توانید کلمات کلیدی را جایگذاری کنید که می تواند تصاویر شما را برای آن کلمات کلیدی رتبه بندی کند.

به غیر از ویدیوها، شما همچنین می توانید از گیف ها استفاده کنید زیرا سبک وزن هستند و زمان بارگذاری صفحه را تحت تأثیر قرار نمی دهند. بنابراین ، دفعه بعد که برای وب سایت خود یک قطعه محتوا می نویسید ، به تمام تصاویر و فیلم هایی که می توانید استفاده کنید فکر کنید تا نکته خود را بهتر توضیح دهید. همچنین می توانید از اینفوگرافیک به عنوان جایگزینی برای پاراگراف های طولانی استفاده کنید.

8. سئو خارج از صفحه ضعیف

همانطور که قبلاً ذکر شد، برای هر قطعه محتوا باید یک استراتژی سئو داشته باشید. و این شامل سئو خارج از صفحه نیز می شود. قبل از انتشار یک قطعه ، باید لیستی از منابعی را داشته باشید که بتوانید از لینک های با کیفیت استفاده کنید. داشتن لینک های با ارزش ( بک لینک ) کافی برای یک قطعه خاص بسیار مهم است تا بتواند رتبه بالاتری داشته باشد. با این حال ، شما باید اطمینان حاصل کنید که شیوه های لینک سازی شما مؤثر و درست است. که ما را به نکته بعدی خود می رساند.

9. شیوه های قدیمی ساخت لینک

اگر هنوز در مورد مقالات سایت های دیگر اظهار نظر می کنید و لینک های خود را در آنجا ارسال می کنید، باید فوراً استراتژی ساخت لینک خود را مجدداً بازسازی کنید. این یک استراتژی ساخت لینک کاملاً منسوخ است که باید از روش ساخت لینک شما خارج شود.

شیوه لینک سازی بسیار مهم است و شما برای اطلاعات بیشتر حتما مقاله تکنیک های ساخت لینک را بخوانید.

10. سایت شما در موبایل واکنشگرا نیست

من مطمئن هستم که شما با اهمیت سازگار بودن سایت در موبایل خود آشنا هستید. رویکرد تلفن همراه اول باید جدی گرفته شود زیرا گوگل وب سایتهایی را که واکنشگرا و رسپانسو نیستند را اصلا دوست ندارد!

شما می توانید نحوه عملکرد سایت خود را در گوگل آنالیتیکس بررسی کنید.

همچنین اگر سایت شما مشکل دارد می توانید مقاله افزونه رسپانسیو کردن سایت برای موبایل را ببینید.

11. سایت شما ممکن است جریمه شده باشد

در آخر، سایت شما ممکن است با جریمه گوگل روبرو شده باشد. مجازات وب سایت ها به دلایل مختلفی به وجود می آید. مشکل این است که شما هیچ گونه اعلان یا ایمیل درباره مجازات خود دریافت نمی کنید. باید از گوگل آنالیتیکس و گوگل وبمستر به ترافیک سایت توجه کنید و در صورتی که منحنی نزولی را مشاهده کردید به احتمال زیاد سایت شما با جریمه گوگل روبه رو شده است!

نتیجه

ایجاد وب سایت و رتبه بندی آن در گوگل نه تنها به سخت کوشی بلکه به پشتکار و صبر نیاز دارد. با کمی برنامه ریزی و اجرای خوب، سایت شما بهترین جایگاه را در گوگل بدست می آورد.

توضیحات بالا متداول ترین دلیل عدم رشد رتبه سایت شما در گوگل را پوشش می دهد. همچنین می توانید مقاله نحوه بهینه سازی سایت برای موبایل را ببینید.

5/5 - (8 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *