پایگاه دانش

نحوه انتخاب بهترین نام دامنه سایت (7 نکته مهم)

نام دامنه مناسب

انتخاب نام دامنه مناسب برای موفقیت یک وب سایت هنگام راه اندازی کسب و کار اینترنتی بسیار ضروری و مهم است. اگر از ابتدا نام دامنه اشتباهی را انتخاب کنید تغییر نامه دامنه می تواند به نام تجاری و رتبه بندی و سئو شما آسیب های فراوانی وارد کند.

به همین دلیل بسیار مهم است که بهترین نام دامنه را برای کسب و کار خود انتخاب کنید.

خب وقتی شما قصد راه اندازی سایت دارید و تازه کار هستید بسیار سخت است که از ابتدا با ایده های مناسب و نام های تجاری مناسب کسب و کار آشنا باشید.

در این مقاله ما بهترین ایده های انتخاب نام دامنه مناسب را به شما معرفی می کنیم تا از ابتدا پر قدرت یک کسب و کار اینترنتی را شروع کنید.

نحوه انتخاب بهترین نام دامنه

1. بچسبید به .COM

امروزه پسوندهای بسیار متنوعی برای دامنه وجود دارد ولی توصیه ما به شما انتخاب .com می باشد. در حالی که شما ممکن است وسوسه انتخاب دامنه های جدید شوید ولی باید بدانید که همچنان معتبرترین دامنه در دنیا .com می باشد. پسوند دامنه جدیدتر مانند .ninja یا .photography می تواند غیر قابل اعتماد باشد.

دامنه های Com نیز به یاد ماندنی ترین هستند. بسیاری از کاربران، به ویژه کسانی که به عنوان تکنولوژی شناخته شده نیستند، به طور خودکار در انتهای هر دامنه بدون «تفکر» درباره آن «.com» را تایپ می کنند.

2. از کلمات کلیدی در نام دامنه خود استفاده کنید

کلمات کلیدی در انتخاب یک دامنه نقش بسیار مهمی را ایفا می کنند. شما می توانید با استفاده از کلمات کلیدی در دامنه به موتورهای جستجو بگویید که موضوع وب سایت شما در مورد چه چیزی است که این کلمه کلید همراه با محتوای باکیفیت و تجربه کاربری خوب می توانید جایگاه شما را در موتورهای جستجو به بهترین رتبه برساند.

بسیار دشوار است که یک دامنه خوب با کلمات کلیدی مورد نظر خود پیدا کنید، که قبلا گرفته نشده است.

شما باید خلاق باشید و کلمات کلیدی خود را با کلمات دیگر ترکیب کنید تا بهترین نام دامنه را انتخاب کنید.

برای مثال سایت ما یک موضوع اصلی آن قالب وردپرس می باشد در نام دامنه از کلمه تم استفاده کرده ایم.

3. یک نام دامنه کوتاه انتخاب کنید با تلفظ آسان

در حالی که شما باید از کلمات کلیدی در دامنه خود استفاده کنید باید این نکته را هم در نظر داشته باشید که نام دامنه شما طولانی نشود و بسیار کوتاه باشد تا به راحتی در خاطر همه کاربران شما باقی بماند و همچنین دامنه طولانی ممکن است باعث شود تا بسیاری از کاربران شما آدرس را به اشتباه وارد کنند و ترافیک قابل توجهی را از دست دهید. سعی کنید دامنه ای انتخاب کنید که زیر 15 کاراکتر باشد.

هچنین باید در نظر داشته باشید که باید دامنه ای را انتخاب کنید که تلفظ آن بسیار ساده باشد و در زمان اشتراک بسیار راحت باشد و شنوندگان به سادگی آن را بفهمند.

4. انتخاب یک نام دامنه منحصر به فرد و جذاب

سعی کنید یک دامنه ای را انتخاب کنید که وقتی به گوش کاربر می خورد مدت ها در ذهن او باقی بماند و بیشتر قابل استفاده است. ولی این به این معنی نیست که از سایت های دیگر تقلید کنید.

نام دامنه قابل قبول منحصر به فرد، جذاب، و به یاد ماندنی است. به عنوان مثال، “Amazon.com” یک نام بسیار قابل استفاده تر از “BuyBooksOnline.com” است.

5. از خط فاصله – استفاده نکنید!

هرگز در بین دامنه خود از خط فاصله استفاده نکنید چون ترافیک بسیاری را از دست می دهید از جمله اینکه در دنیا بیش از 20 درصد از کاربران در کیبورد خود – را ندارند و این به این معنی است که کاربران زیادی را به خاطر این مسئله از دست می دهید و همچنین دلیل مهم تر اینکه دامنه ای بدون خط فاصله که قبل از شما ثبت شده است ترافیک زیادی را از سایت شما دریافت خواهد کرد چون کاربران زیادی فراموش می کنند از – در میان دامنه شما استفاده کنند.

6. دامنه خود را محدود به یک برند خاص نکنید!

سعی کنید نام دامنه ای را که انتخاب می کنید به هیچ چیزی محدود نکنید به عنوان مثال وقتی شما یک سایت آموزشی وب طراحی می کنید بهتر است که از نام یک سیستم مدیریت محتوا مثل وردپرس استفاده نکنید به این دلیل که بتوانید در مورد سایر مدیریت محتواها مانند جومالا، دروپال و..  هم آموزش هایی منتشر کنید و مخاطبان بیشتری جذب کنید.

7. بعد از پیدا کردن نام دامنه مناسب آن را سریع ثبت کنید

روزانه کاربران زیادی در سرتاسر جهان دامنه هایی را برای خود ثبت می کنند، پس به محض انتخاب یک نام دامنه مناسب سریع آن را برای خود ثبت کنید.

همچنین باید بدانید که نام دامنه خوب مانند ملک است و روازانه افراد زیادی تعدادی از آنها را خریداری می کنند تا به قیمت های بالاتر آن را به فروش برسانند.

پس اگر سریع دامنه مورد نظرتان را انتخاب نکنید ممکن است فرد دیگری قبل از شما این کار را انجام دهد.

خب به پایان این مقاله می رسیم امیدواریم که نحوه انتخاب نام دامنه مناسب را فرا گرفته باشید و بهترین نام دامنه را برای شروع کسب و کار اینترنتی خود انتخاب کنید. همچنین شما برای شروع پر قدرت می توانید مقاله 20 نکته کارشناسی قبل از راه اندازی سایت را ببینید.

5/5 - (10 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *