آموزش وردپرس, ابزار وردپرس, افزونه رایگان وردپرس, افزونه وردپرس

آموزش ساخت انجمن در وردپرس با افزونه bbPress

برای ساخت انجمن ها در وردپرس اسکریپت های معروفی مانند vBulletin ، IPBoar و MyBB موجود هستند که با استفاده از این اسکریپت های نام برده شده شما می توانید به راحتی یک انجمن در وردپرس خود ایجاد کنید. در میان این سه اسکریپت انجمن ساز معروف شما فقط می توانید  افزونه وردپرس bbPress را به صورت رایگان پیدا و استفاده کنید ولی برای اینکه از vBulletin و IPBoard استفاده کنید باید متحمل هزینه هایی باشید و برای استفاده از آن ها مبلغی را بپردازید یا می توانید از نسخه های نال شده آنها استفاده نمایید که استفاده از نسخه های نال شده هم مشکلاتی از جمله زیر پا گذاشتن قانون کپی رایت ، ویروسی بودن و مشکلات دیگری را به همراه خواهد داشت. ما در اینجا تصمیم داریم به معرفی افزونه bbPress که بصورت رایگان است پردازیم پس با ما در این آموزش همراه باشید.

بی بی پرس چیست؟ و به چه دلیلی از آن استفاده می کنیم؟

بی بی پرس یکی از افزونه های مفید و کاربردی سیستم مدیریت محتوای وردپرس است که در مخزن وردپرس به صورت رایگان موجوده و به شما این امکان را می دهد که به راحتی انجمن های گفتگو ایجاد کنید همچنین این انجمن را در وردپرس خود مدیریت کنید.

امکانات افزونه بی بی پرس :

  • فارسی شده
  • دارای رابط کاربری آسان
  • شامل ابزارک های ورود به bbpress
  • شامل ابزارک های آمار bbpress
  • شامل ابزارک های جستجو در bbpress
  • شامل ابزارک های لیست انجمن در bbpress
  • امکان پیکربندی انجمن
  • امکان درون ریزی انجمن
  • حجم کم
  • سازگاری با نسخه های وردپرس
  • دارای سئوی خوب
  • استفاده کم از پایگاه داده
  • عدم نیاز به ثبت نام مجدد کاربران
  • مدیریت آسان
  • امکان گسترش دهی

آموزش ایجاد انجمن در وردپرس با افزونه bbPress

برای شروع افزونه وردپرس bbpress را در سایت خود نصب و فعال نمایید. در صورت نیاز برای اطلاعات بیشتر می توانید آموزش نصب افزونه وردپرس را ببینید.

پس از نصب و فعال سازی افزونه مشاهده می کنید که در ستون کناری پیشخوان شما سه بخش به نام های انجمن ها، موضوع ها و پاسخ ها اضافه شده است.

افزونه bbPress

انجمن ها: در این بخش می تواند گروه انجمن ها و تالار های گفتگو سایت خود را مدیریت کنید. همچنین می توانید در بخش انجمن ها آرشیو تاپیک های تالار گفتگوی خود را دسته بندی و مرتب سازی کنید. به این صورت بخش انجمن شما به بخش های مختلفی تقسیم می شود.

موضوع ها: در این بخش می توانید مجموعه تاپیک های ارسالی را مشاهده و مدیریت کنید. همچنین در این بخش می توانید جزئیات موضوعات مطرح شده مانند پاسخ ها، تعداد کاربران این موضوع، آخرین بروزرسانی و… را در انجمن خود ببینید.

پاسخ ها: این بخش به شما امکان دیدن پاسخ های داده شده به موضوعات مختلف انجمن را میدهد.

تنظیمات bbpress

شما برای دسترسی به پنل مدیریتی bbperss باید از بخش تنظیمات انجمن ها وارد شوید و تنظیمات مورد نظر خود را بر روی انجمن وردپرس خود اعمال کنید.

تنظیمات کاربر تالار گفتگو: شما می توانید تعیین کنید که کاربران بعد از چند دقیقه پس از ایجاد موضوع می توانند آن را ویرایش کنند.

افزونه bbPress

تاخیر در ارسال مطلب: شما همچنین می توانید در این بخش مدت زمان تاخیر بین ارسال دو موضوع به صورت پشت سر هم در انجمن خود را تعیین کنید.

تاخیر در ارسال مطلب: در اینجا مشخص کنید کاربر چقدر باید بین ارسال 2 موضوع بصورت پشت سر هم در انجمن شما چقدر باید منتظر بماند. این مقدار را روی ثانیه قرار دهید.

پست مهمان: در اینجا می توانید مشخص کنید کاربرانی که در سایت شما عضو نشده اند آیا می توانند مطلبی ارسال کنند یا خیر؟ پیشنهاد ما به شما این است که این بخش را فعال نکنید چون امکان اینکه کاربران تبلیغات یا اسپم ارسال کنند زیاد است.

نقش خودکار: می توانید در این بخش مشخص کنید که کاربران بعد از ثبت نام چه نقشی داشته باشند.

خصوصیات تالار گفتگو

در این بخش می توانید ویژگی هایی مانند عضویت در انجمن ها، جستجو و … که مد نظر شما است را فعال یا غیر فعال کنید.

موضوع ها و پاسخ ها در هر برگه

در این قسمت می توانید تعداد پاسخ های نمایشی و موضوعات قابل نمایش در هر صفحه را مشخص کنید. برای مثال در هر صفحه 20 پاسخ به کاربران نمایش داده شود.

نامک ریشه تالار گفتگو

افزونه bbPress

در اینجا باید پیوند یکتای تالار گفتگو را مشخص کنید یا به عبارت دیگر انجمن شما با چه آدرسی شروع شود؟ برای مثال themefars.com/forum باشد.

نامک های تک تالار گفتگو

افزونه bbPress

  در این بخش می توانید آدرس صفحات مختلف را تعیین نمایید. یا به عبارتی دیگر می خواهید صفحه جستجوی تالار گفتگوی شما با چه آدرسی نمایش داده شود؟ برای مثال نامک های تک تالار شما themefars.com/jostojo باشد. کار دو بخش نامک ریشه تالار گفتگو و نامک های تک تالار گفتگو مانند هم است.

و در آخر بر روی دکمه ذخیره تنظیمات کلیک کنید و از امکانات خوب افزونه ایجاد انجمن در وردپرس استفاده کنید.

5/5 - (7 امتیاز)

(2) نظرات کاربران

  1. saeedi گفت:

    ممنون از سایت خوبتون
    من افزونه رو نصب کردم و فعال هم کردم اما قسمت هیچ گزینه اضافه نشد

    1. خاهش میکنم، شاید افزونه با یکی از افزونه های نصب شده قبلی تداخل ایجاد کرده یا نصب نشده دوباره یک بار چک کنید، اگر مشکلتون حل نشد میتونید از افزونه youzer برای مدیریت کاربران و ساخت انجمن استفاده کنید که فوق العادست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *